5 askelta Korkeampaan Itseesi

Viimeiset viikot tuntuvat olleen tukahduttavan negatiivisia.

Kaikkialle minne onkin tullut katsotuksi, tietoa virtaa sisään; kaikkea kuolemasta, sodasta, taudeista, myrkyistä, tuhosta… tajuat varmaan mistä puhutaan. Se tuntui kaikki niin lamaannuttavalta ja hallitsemattomalta. Sitten on spektrin toinen pääty, maailma jossa veljet ja sisaret asuvat. Maailma on täynnä rakkautta. Maailma jossa festivaalit yhdistävät musiikin, valon, tanssin, superfoodien, kiihtymisen ja meditaation kautta saa tuntumaan olon paremmalta ja paranevalta pelkästään olemalla olemassa. Tekee mieli itkeä kun ajattelee kuinka hyvältä tuntuu antaa sielun hengittää oman itsen läpi heimoympäristössä samanmielisten valotyöntekijöiden ympäröiminä. Itkettää koska Gaia-äiti, oma Äiti Maamme, tarvitsee paljon parantavia energioita ja ihmiset jotka planeetallamme juoksevat ympäriinsä ovat kadottaneet yhteyden siihen lähteeseen jota he muista etsivät. Ehkä eniten tuli mieleen että miten hitossa voi joukko moderneja hippejä tuoda uuteen maahan parannettavaksi niin monimutkaisia ongelmia?

Me elämme suurten puhdistusten aikaa. Suuret tasapainottavat ja uudelleen yhdistävät puhdustukset. Kuin ayahuasca-seremonia universaalissa tietoisuudessa ”paranee” kun oksentaa pois kaiken sen mikä ei ole tervetullutta tai totta. Me näemme negatiivisuutta, eroavaisuudet suuressa mittakaavassa, ja kun valo kajastaa huoneeseen, kun keho saa lääkettä, tauteja tai pimeyttä ei enää voi olla olemassa. Monilla meistä on muistikuva valinnasta inkarnoitua tälle planeetalle. Me muistamme muuttuvan todellisuuden ryminän ja tärinän. Me olemme tarkoituksella valinneet tulla tänne eräänä jännittävimmistä hetkistä kosmoksessa tuomaan tietoisuuden takaisin lähteeseen. Rakentakaamme vihdoin silta.

Meidän täytyy sulauttaa aivopuoliskot. Vastikään heränneet voivat tuntea kuin olisivat saaneet pääsyn oman olemuksen keskipisteeseen, joka kykenee saamaan aikaan ihmeitä. Tämä näkyy ulospäin kiinnostuksena energiaparannukseen, kristalleihin, ruumiistapoistumiskokemuksiin, lucid-uniin, telepatiaan jnejne. Kaikki nämä asiat ovat totta ja monimutkainen DNA:mme on kykenevä paljon suurempiinkin tekoihin joista emme ole edes kuulleetkaan. Todellinen ”valta” on sydämen kosketuksella, saada aikaan ketjureaktio sydänchakralla joka muistuttaa muillekin miksi he ovat tulleet tänne. Voimme tasapainottaa tilanteen sydämellä ja valolla, kuuntelemalla ainoastaan OMAA sydänkompassiamme.

Niille jotka ovat seuranneet nykymeininkiä, homma voi tuntua välillä todella painostavan negatiiviselta. Totuus on että kun itse valaiset omalla olemuksellasi mitä tahansa pimeää tilannetta, pimeys ei voi enää jatkaa olemassaoloaan. Pimeys sinussa ja missä tahansa muualla voi jatkaa olemassaoloa vain jos annat sille paikan piiloutua.

Samalla tavoin jos joku yrittää imeä energiaa sinusta vampyyrin tai loisen tavoin, täytyy ensin olla tila tai mahdollisuus näille olennoille imeä jotain. Jos olet täysin tietoinen ja elät sydämestä, joka tietää että lähde on ääretön ja sitä ei voi tuhota tai vahingoittaa sen äärettömän luonteen takia, olet puhdistanut aurasi ja käynnistänyt enkeli-DNA:si. Metafora tälle voisi olla: roskaruokaa syömällä annat ruumiillesi painolastia josta se täytyy puhdistaa ja asetat ruumiisi samalla alttiimmaksi infektioille ja taudeille. Sama pätee eetteri- ja astraaliruumiisiisi. Jos vietät aikaa negatiivisuudessa, pelossa ja vihassa samalla kun katselet tapahtumien kulkua, lisäät vain bensaa liekkeihin. Jos nämä negatiiviset olennot tai parasiittiset energiat ympäröivät sinua ja imevät pimeää energiaa ja pelkoa sinusta, tämä on se värähtelytaso jossa ne haluavat pitää sinut jotta voisit toimia niiden värähtelyemona.

Siksi tämä tasapainottava katsaus jotta voisit saada pehmeän laskun planeetan parantamiseen. Negatiiviset energiat blokkaavat kykymme päästä kommunikaatioon Korkeamman Itsemme kanssa. Ja vaikka rakkausvärähtelyssä ja kanavointitilassa pysyminen onkin parempaa kuin pelossa tai vihassa eläminen, hippifestivaaleille pakeneminen ei kuitenkaan täysin paranna ympäristöä.

Tässä viisi tapaa aloittaa auran energioiden tasapainottaminen ja muuttaminan

   1. Ymmärrä että elät tässä todellisuudessa jossa yliluonnollinen on luonnollista, ja mitä enemmän olet läsnä tässä hetkessä puhtaasta sydämestä, sitä enemmän kykenet ihmetekoihin joka päivä. Sinun ei tarvitse yrittää meditoida, nähdä lucid-unia, tehdä työtä kristalleilla. Se tulee kaikki tapahtumaan sinulle. Katso sisimpääsi. Jos se resonoi, tiedät sen jo.
   2. Tiedä, että olet ääretön parannusta ja uusiutuvaa valoa täynnä oleva olento. Sinä olet osa kaikkea, olet osa kokonaisuuden informaatiota. Löydä totuutesi kaikissa asioissa ja tiedä että kun totuus on vapautettu ja valaistunut, sinun kävellessäsi siinä totuudessa olet aina suojeltu.
   3. Ryhdy käveleväksi henkioppaaksi muille. Yhdessä valon veljien ja sisarten kanssa tartu toimeen, mene festivaaleille mutta aloita samalla yhdistyminen ihmiskunnan kanssa, vaikka se olisi pelkästään puhuminen satunnaiselle ihmiselle.
   4. Mene syvälle sisimpääsi ja puhdistaudu, ymmärrä haavojasi ja väärinymmärrettyjä puoliasi ja kaikkia muistojasi ja kokemuksiasi. Sinä et ole yhtä kuin nämä kokemukset, ne eivät määritä sinua. Parantamalla itsesi sinusta tulee puhtaampi kanava suuremmalle tietoisuudelle joka voi virrata lävitsesi.
   5. Kuuntele ja seuraa SINUN sydänkompassiasi AINA JA KAIKKINA AIKOINA. Jos joku sanoo sinulle jotain tai käskee tehdä jollain tavalla ja jos se ei tunnu oikealta, ÄLÄ TEE SITÄ (edes ylläolevia muita kohtia). Kuuntele omaa ohjausjärjestelmääsi, tämä on sinun sielupolkusi. Mitä enemmän kuuntelet sisintäsi, sitä enemmän ulkopuolisetkin asiat ovat tasapainossa.

Tiedät jo kaiken mikä sinun tarvitsee tietää sillä olet kirjaimellisesti spiraalisen kokonaisuuden osanen. Siksi valaistumiseen tai ylösnousemukseen ei ole tietä, sinä olet hypoteettisesti universaali äärettömyys jo nyt. Lekottele siinä. Rakkautta kaikille.

 

Artikkelin julkaissut Spirit Science.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.