6 tietoisuuteemme vaikuttavaa muutosta tällä hetkellä

Koko todellisuus on energia-aaltoja ja maapallolle on saapumassa paljon uusia energioita tällä hetkellä. Tietoisuutemme on muuttunut, mutta käytämme silti vanhoja peilikuvia luomaan todellisuutemme. Yltäkylläisyys kaikilla elämän osa-alueilla on paljon helpompaa saavuttaa uudessa värähtelyssä ja itseluottamus omiin kykyihimme kasvaa paljon tulevina vuosina. Haasteita ja vastoinkäymisiä on tiedossa edessäpäin, mutta tiedä että nyt tapahtuvat muutokset olemuksessamme johtuvat ihmisten syntymisestä henkiseen vaurauteen.

Värähtelevät taajuudet rakentavat virtuaalisen rakenteen jotka saavat sinut ajattelemaan että olet fyysisessä maailmassa, mutta et ole. Elät holografisessa universumissa joka on illuusio – niin hyvin suunniteltu että vain korkeammat valo-olennot voivat nähdä sen mikä se todellisuudessa on. Tämä on kohtalosi, mutta nyt jatkat tätä maapallolla pelattavat peliä taolla jolla sitä ei ole ennen pelattu. Pelaat silti kolmiulotteisilla säännöillä viisiulotteisessa (aikaa monesti pidetään neljäntenä ulottuvuutena) maailmassa, mutta opit nopeasti kuinka tehdä siirtymän muuttamalla energiaa.

Ajattele kaikkea hyvinvointia, olipas se fyysistä, henkistä, sosiaalista, elämäntyylillistä, moraalista (esim. uskonnot, new age, itämaiden henkisyys)… ne ovat kaikki energian koskettamia. Miten tahansa niitä tarkasteleekin, ne ovat kaikki energeettisiä. Oikeaa tai väärää, mustaa tai valkoista, hyvää tai pahaa ei oikeasti ole olemassa, mutta meidän täytyy silti jatkaa tätä energiapeliä dualismin lähtökohdista sen nykymuodossa. Me olemme löytämässä sen totuuden, että kaikki onkin oikeasti vain harmaasävyjä.

Tämän hetken tärkein asia minkä voit tehdä on kuunnella oman sydämesi kuiskausta. Se ei huuda saadaksesi huomiosi, joten sinun täytyy kuunnella hyvin tarkkaan niitä viestejä joita sinulle lähetetään

Muutokset tietoisuudessa tällä hetkellä

1. Olemuksesi Ikuisen Luonteen Tajuaminen

Sinä olet kuolematon olento puettuna kuolevaan fyysiseen asuun. Sinun fyysisen olomuodon ei tarvitse kuolla, mutta me olemme hyväksyneet sen että se kuolee. Hyvinvointi vaatii tietynlaista tasapainoa, joka on tarjolla kaikille meille. Kaikilla meillä on yhteinen tuska ja osa tämän tuskan integraatioprosessia on ymmärtää miksi se on olemassa. Sairaus ei aina ole merkki siitä että meissä on jotain vikaa. Uusien energioiden ankkuroimiseksi monet meistä ovat valinneet puskea ensin näiden fyysisten rajoitteiden läpi. Sinut on ehdollistettu uskomaan että sinun täytyy luonnollisesti saada tauteja ja syödä lääkkeitä niiden parantamiseksi. Näin asia ei kuitenkaan ole.

Sinä TIEDÄT että olemuksesi on ikuinen ja nautit taakkojen tiputtamisesta harteilta ja lopetat taistelun niiden asioiden puolesta jotka mielestäsi ovat menneet väärin ja on korjattava. Näissä aiheissa suurin osa tuskastasi sijaitsee. Opit rakastamaan tiedostaen, että sinun ei tarvitse korjata planeettaa tai ketään muutakaan ja että kaikki on juuri niinkuin niiden pitää olla. Tulet tietämään että hallitukset ovat juuri sellaisia niinkuin niiden tuleekin olla. Samoin myös sinun uskomuksesi ja toiveesi.

Asioiden ei tarvitse muuttua sinulle jotta voisit olla se joka tulit tänne olemaan, ja joka todellisuudessa olet. Vain silloin kaikki egon vaatima ”korjaaminen” voi aidosti tapahtua. Tiedät myös, että siinä todellisuudessa mikään asia ei oikeasti vaadi korjausta. Päästät irti kaikesta vastustuksesta ja pidät itsesi tasapainossa ja kohdistettuna oikeaan suuntaan. Eikö se olekin mahtava hetki kun ihmiskunta voi vain olla ilman että tarvitsee olla jotain muuta? Tämä on se minne olemme menossa koska olemme jumalallisia valo-olentoja ja olemme mestareita tässä maapallopelissä. Sinun ei enää tarvitse alistaa elämääsi pelon tai vastustuksen avulla tuskan valtaan. Olet liikkumassa poispäin siitä ja siirtymässä kohti rakkautta.

2. Muutos henkisessä ja elinvoimassa

Elinvoima on noin 70% koko energiastamme ja se ylläpitää fyysistä kehoa, mieltä, älyä ja egoa. Se kanavoituu kehon energiapisteiden läpi, jotka tunnetaan myös chakroina. Se on vallalla ympäri kehoa ja tarjoaa soluille, hermoille, verisuonille, imusolmukkeille ja muille elimille energiaa. Energiakehomme jotkin konseptit ovat tiedemiesten osittain ymmärtämiä, mutta ymmärryksen taso on aina ollut alkeellinen. Tämä on nyt muuttumassa.

Henkinen (Kundalini-) energia odottaa nukkuvana ihmisessä kunnes se aktivoidaan. Näitä konsepteja ei voi mitata nykyteknologialla. Ne jotka ovat harjoittaneet meditaatiota ja henkisiä periaatteita kvalitatiivisella ja kvantitatiivisella tasolla ovat auttaneet näiden Kundalini-voimien kanavoinnissa oikeaan suuntaan. Kuitenkin globaali muutos taajuuksissa ja korkeampien ulottuuvuuksien käsitteet sallivat koko ihmiskunnan kartuttaa henkistä vaurautta yhtäaikaa ja ilman suurta vaivannäköä, joka joskus on ollut tarpeen. Nyt on kuin kaikki ihmiset syntyisivät henkiseen vaurauteen ilman sen kummempaa harjoitusta. Olet saanut mahtavan päivityksen joka sallii tämän energian aktivoitua yksinkertaisesti olemalla se mikä olet. Se johtaa henkiseen kasvuun kiihtyvällä vauhdilla.

3. Energiaharmonia

Kuvittele luovasi yhtenäinen harmonia 800 triljoonan solusi kesken ja värähteleväsi terveyteen ja hyvinvointiin. Hyminä itsessään tuottaa yliääniä jotka voivat parantaa mielesi, kehosi ja henkesi. Alat rakastaa ääntäsi ja hymistä tai laulaa päivittäin näin auttaen henkistä kasvuasi. Se tulee sinulle luonnostaan. Alat kuulla mystisiä hiljaisia yliääniä värähtelevän soluissasi ja kehossasi. Tämä herättää syvimmän halun yhdistyä rakkauden yliääniin ja auttaa kehoasi rentoutumaan, poistaa kiputiloja ja jäykkyyttä ja antaa henkikehosi päästä flow’n.

Kun alat päästä hunnun läpi, tajuat että sinulla on yhteinen kipu planeetan kanssa ja se ei ole omasi. Se on kytkeytynyt kaikkeen ja kaikkiin. Jaetussa kivussa on kauneutensa ja opit näkemään mitä se todella on energeettisen harmonian avulla. Pääset yli ruumiillisista kivuista joita luulit omiksesi vaikka oikeasti ne olivat kollektiivisia. Kun tämä kipu on havaittu ja hyväksytty, se lakkaa olemasta. Päästät irti kivusta koska ymmärrät mistä se on peräisin. Monet teistä parantavat kivut ja sairaudet tavoilla joita luullaan ihmeiksi, vaikka ne ovat vain oman todellisen itsesi ihme eikä mitään muuta.

4. Energeettinen syy-seuraus-suhde

Se mitä tieteelliset tutkimukset eivät ole kyenneet käsittelemään planeetallamme on kausaalisuus, syy-seuraus-suhde. Tutkimukset ovat yrittäneet saada selkeitä tuloksia kaksoissokkokokeiden, placebo-kontrolloitujen ja satunnaisotantatutkimusten avulla, joita pidetään korkeatasoisina tieteellisten kokeiden järjestelyinä. Voimme sanoa että yhtäkään tieteellistä tutkimusta kausaalisuudesta atomitasolla ei ole julkaistu, joka perustuisi näihin standardeihin. Kuitenkin juurikin noilla tasoilla fyysisessä kehossa manifestoituu kaikki se mitä havaitaan.

”Päinvastoin mitä ne sanovat… sinä et ole rajoittunut materiaalinen olento” ~ Amit Goswami PhD, teoreettinen kvanttifyysikko

Tieteelliset titkimukset voivat vain johtaa korrelaatioita koska ne eivät puutu energeettiseen syy-seuraus-suhteeseen joka on jokaisen kokemuksen ja tapahtuman, fyysisen tai ei-fyysisen, allaoleva mekanismi. 100% taudeista perustuu energeettiseen komponenttiin energiakentässäsi. Taudeille EI OLE muita syitä. Taudit ovat pääosin kolmannen ulottuvuuden ilmiö ja lakkaavat kun opit pysymään korkeammalla värähtelytaajuudella — ja sen sinä opit.

Tämä on iso kysymys tiedemiehille kun monet oppivat tulevana vuosikymmenenä osittamaan energeettiset periaatteet syy-seuraus-suhteeksi ennen minkään tutkimuksen alkua. Te kaikki alatte paremmin ymmärtää energeettisen resonanssin vaikutuksia kaikkiin fyysisiin asioihin. Tämä tulee mullistamaan tieteen ja poistamaan monia esteitä jotka ovat pidätelleet tieteellistä kehitystä edistymästä planeetalla. Fysiikka ja metafysiikka tulevat pian yhdistymään.

5. Energianvaihto ja heijastus

Vedät puoleesi vain sellaista joka on värähtelykentässäsi. Et voi saada fyysistä kokemusta mistään ilman että olet sen vetänyt energeettisesti puoleesi. Tähän kuuluu niin kauheat kokemukset kuin kaikkein kauneimmatkin.

Opit hyväksymään suhteet ja kokemukset sellaisina kuin ne ovat. Ihmiset ja kokemukset palvelevat heijastuksina opettaakseen sinulle jotain sinusta itsestäsi. Jos joku sanoo jotain loukkaavaa sinulle, se on koska värähtelykenttäsi sisälsi elementin joka täytyi käsitellä. Tulet näkemään nämä ihmiset eri tavalla. Tulet ajattelemaan heitä heijastuksina ja energiasiirtona joka oli tarpeellista kokea jotta olisit tunnistanut oman värähtelysi. Tulet kunnioittamaan näitä ihmisiä jotka astuvat elämääsi ja opettavat sinulle jotain joka muuten olisi vaikeaa oppia ilman heidän apuaan.

Tulet nauttimaan vaikutuksesta joka muilla ihmisillä on sinuun, jopa niillä joita pidät vastenmielisinä, törkeinä, tunteettomina, huolimattomina, tietämättöminä jne. Nämä ominaisuudet olet aina tuominnut itsessäsi, ja koet heijastuksen koska vedät sitä puoleesi. Joten ajattele ylimielistä pomoa, äänekästä naapuria tai tylyä työkaveria sen perusteella mitä he tuovat energiakenttääsi, sillä sinä olet kutsunut heidät elämääsi syystä ja he tekevät ainoastaan heidän työtään… jotta he voisivat olla se valo jonka sinä haluat heidän olevan, ja useimpina kertoina se oli yhteinen pyyntö.

6. Neutraalisuus ja polariteetti

Ehkä yksi suurimmista ihmiskuntaa odottavista voitoista on siirtyminen pois kaksinaisuuden tietoisuudesta, mustavalkoisesta oikeasta ja väärästä joka on johtanut konflikteihin ja kärsimyksiin miesten ja naisten, eri rotujen, rikkaiden ja köyhien, heikkojen ja vahvojen välillä. On muodostettu hierarkioita jotka ovat jatkaneet erottelua yhä pidemmälle joissa tiettyjä henkilöitä ja tapahtumia on tiukkapipoisesti tuomittu näiden pohjalta. Tämä kaikki tulee loppumaan.

Koko ihmiskunta tulee ymmärtämään että kaikki kokemukset ja havainnot ovat neutraaleja luonteeltaan ja ainoastaan ego luokittelee asiat oikeaksi tai vääräksi, hyväksi tai huonoksi. Tämä muutos tulee olemaan osa suurta havahtumista joka on tällä hetkellä käynnissä. Alamme yhdentyä ja hyväksyä toinen toisemme samanarvoisina, ja tämä tullaan kertomaan lapsille joka sitten vapauttaa tulevat sukupolvet kaksinaisuuden kahleista. Ihmiskunta on jo alkanut päästä yli tästä mallista.

Elämänkokemukset jotka nyt käsitellään äärimmäisen polarisoituneesti ja ennakkoluuloisesti tullaan näkemään luonnollisena osana elämää. Rakastava, salliva ja hyväksyva läsnäolo maailmassa johtaa iloon, onneen ja valaistumiseen.

Mitä seuraavaksi?

Vaikein on jo ohi. Ainoa mitä tarvitsee tehdä on muuttaa odotuksia ja nauttia kyydistä. Olet jumalallinen valo-olento ja todellinen luonteesi tulee pian tunnetuksi kaikille. Tahti kiihtyy ja tulevat muutokset näkyvät rahajärjestelmässä, poliittisella kartalla ja sosiaalisten ja taloudellisten infrastruktuurien muutoksina. Tämä tapahtuu ennemmin kuin myöhemmin. Monet näistä tapahtumista tulevat tapahtumaan yhtä aikaa, ja kun suuret syklit alkavat, sinä tulet sen tietämään. Se tulee olemaan vaikeaa, mutta tämä on aika jolloin tulee olla keskittyneenä näkemään kaikki se hyvä tulevassa voimaantumisen aikakaudessa jonka se tuo mukanaan. Olet todellakin voimaantunut ihmisnen… näytä mestaruutesi.

 

Artikkelin julkaissut WakeUp World.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.