Aikovatko avaruusolennot laskeutua vuonna 2023 ja pelastaa ihmiskunnan?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme innoissamme tulevasta vuodesta, joka ihmiskuntaa odottaa, koska me näemme mitä olette henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti luoneet itsellenne eteenne, ja me tiedämme että te kaikki tulette olemaan varsin tyytyväisiä siihen mitä kohti olette kulkemassa. Tottakai, näette edelleen ennusteita siirtymän loppuunsaattamisesta, kun ihmiset kiirehtivät askeleen edelle. Ja koska se tuntuu hyvältä mennä sinne, monet ihmiset pitävät noita ennusteita tosina.

Kuitenkin, teidän on tarkoitus kokea enemmän nykyulottuvuudessa ennen siirtymää korkeampaan ulottuvuuteen, ja nuo kokemukset palvelevat teitä hyvin. Te olette kuitenkin varmasti pääsemässä lähemmäksi täyttä ja avointa kontaktia avaruusolentojen kanssa, ja monet teistä ovat kiinnostuneita valmisteluista tuota kontaktia varten. Ja se mitä te teette noina valmistelun hetkinä on, että te kiinteytätte paikkanne sillä aikalinjalla jossa tuo tapahtuu erittäin pian lähitulevaisuudessa. Teillä on uskoa.

On tärkeää, että jokainen joka haluaa avaruusolentokontaktin ymmärtää, että se ei ole mikään pelastajaskenaario. Tämä ei ole aikaa, jolloin avaruusolennot tulevat ja ratkaisevat kaikki ihmiskunnan ongelmat. Me emme puhu siitä. Me puhumme olennoista, jotka saavat huomionne monista eri syistä. Fiinit avaruusalukset ovat toki kivoja katsella, päästä sisään ja lentää niillä. Ja avaruusolennot ovat kuriositeetti monille, mutta se mitä he säteilevät ja mitä he opettavat tulee olemaan kaikkein tärkeintä tietoisuuden evoluution mielessä jokaisella ihmisellä.

Teillä on paljon annettavaa omastanne, ja heillä on paljon annettavaa teille, ja me olemme kaikki paljon voimakkaampia kun olemme yhdistyneet. Siksi vaaditaan paljon tahdonvoimaa, etteivät he vain laskeutuisi aluksillaan ennenkuin ihmiskunta on valmis, koska he niin kovasti haluavat tulla yhteen myös. He haluavat kokea galaksin yhdistymisen voiman, ihmisten ollessa Maapallolla osa galaktista yhteisöä.

Ja näin te joudutte odottamaan kärsivällisesti ja tunnustamaan, että voitte silti kokea oman avaruusolentokokemuksenne odottaessanne. Voitte silti valmistella itseänne kasvokkain kontaktia ja alusten laskeutumista varten ympäri planeettaanne, ja voitte jatkaa itsenne puhdistamista kaikesta raskaasta, pimeästä ja sellaisesta joka ei teitä enää palvele samanarvoisena olentona, sellaisena joka tuntee itsensä arvolliseksi tuohon kanssakäymiseen. Ja voitte päästää irti ideasta siitä, että ‘Ne tulevat pelastamaan meidät itseltämme.’

Te olette niitä, jotka johtavat ihmiskuntaa tässä tietoisuuden evoluutiossa, ja te olette niitä jotka ottavat opetukset parhaiten käyttöön, ja te tulette levittämään niitä kanssaihmisillenne, jotka joko hyväksyvät ne tai sitten ei, riippuen siitä missä he ovat. Mutta me tiedämme, että on tarpeeksi ihmisiä, jotta nuo opetukset voivat saada aikaan merkittäviä asioita ihmiskunnan kollektiivin kokonaistietoisuuteen, ja se vaaditaan, jotta tietoisuuden siirtymä voidaan saattaa loppuun.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.