Älä odota ylösnousemustapahtumaa

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tutkineet niitä eri tapoja, joita teillä on korkeamman itsenne läheisyyteen pääsemiseksi ja muuttuaksenne korkeamman ulottuvuuden versioksi itsestänne, jollaiseksi kohtalonne on muuttua täysipäiväisesti. Me olemme huomanneet, että te todennäköisimmin antaudutte korkeammalle itsellenne aikoina, jolloin te nauratte, leikitte ja päästätte irti kaikista huolistanne, ja jopa teille itsellenne asettamistanne tavoitteista.

Muututte todellisiksi itseksenne silloin, kun te yksinkertaisesti päästätte irti kaikesta, joka teitä on painanut alaspäin ja estänyt teitä nauttimasta elämästänne. Me olemme havainneet myös ne, jotka yrittävät niin kovasti muuttua korkeammiksi itseikseen, ylösnousta ennen oikeaa aikaa. Ja me näemme ne henkilöt, jotka kamppailevat suurimman osan aikaa havaitakseen edes pilkahduksen korkeamman ulottuvuuden energiasta.

Se mitä me sanomme teille, on että on mahdollista elää, käyttäytyä, ajatella ja tietää kuten olisitte korkeampi itsenne vaikka olette edelleen täällä Maapallolla ihmisenä odottaen lopun ihmiskunnan ylösnousemusta. Ja me sanomme myös, että on niitä, jotka kamppailevat ja taistelevat päästäkseen vapaaksi tämän maailman rajoitteista ennen kuin he ovat niin valmiita tekemään, ja varsinkin ennen kuin koko muu ihmiskunta on siihen valmis.

Te olette varmasti tähän mennessä huomanneet omien koettelemuksienne ja kärsimystenne kautta, että yrittäminen ja vääntäminen yleensä pitää teidän jumissa siinä missä te olette, kun taas irti päästäminen, antautuminen ja ilon etsiminen hetkessä ovat avaimia taivaan valtakuntaan, joka teissä kaikissa sisällänne on. Tehtävänne on yrittää aina vaan ja uudestaan niin, että pääsette tähän oivallukseen käsiksi.

Huomatkaa miten paljon helpompaa elämänne on kun annatte asioiden tapahtua niiden omalla täydellisellä ajoituksellaan, ja te voitte nauttia matkastanne. Olette siellä nauttomassa matkastanne korkeampiin ulottuvuuksiin. Ja niin jopa kaiken kaaoksen ja mullistusten keskellä Maapallolla tällä hetkellä teidän tulee silti löytää keino keventää oloanne jos aiotte selvitä matkastanne järjissänne.

Ainoa mitä teiltä vaaditaan on lakata yrittämästä saada kaikesta selko, lakata syyttelemästä, lakata miettimästä kokonaiskuvaa. Menkää ulos ja nauttikaa elämästänne. Tämä on meidän suosituksemme kaikille teille. Sillä tavoin saatte inspiraatiota, ja se on varmasti se miten te saatte häivähdyksen siitä millaista on elää korkeamman ulottuvuuden itsenänne, juuri tässä ja juuri nyt, ilman tarvetta minkäänlaiselle ylösnousemuksen tapahtumalle tai auringon välähdykselle. Antakaa itsellenne häivähdys siitä miten ihanaa se on kun etsitte enemmän tilaisuuksia nauraa, laulaa, leikkiä ja kokea iloa elämässänne kaikissa sen eri muodoissa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.