Antakaa kaikkien ongelmienne hälvetä

∞9D Arcturuksen neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin kiinnostuneita sitä tavasta, jolla ihminen valaistuu siellä Maapallolla. Me olemme kiinnostuneita prosessista, jonka tulee tapahtua jotta tämä voisi olla mahdollista. Monet teistä ovat kuulleet egokuoleman ideasta, sielun pimeästä yöstä, niinkutsutusti. Toiset joilla on ollut addiktioita tunnistavat pohjakosketuksen idean voiman, ja monet heräämiset ovat tapahtuneet epätoivon partalla, mutta sen ei tarvitse mennä niin.

Teidän ei ole pakko odottaa elämänne joutuvan syöksykierteeseen, jotta voisitte valaistua, ja me toivomme että valitsette yksinkertaisesti ne järkevimmät keinot, joiden te tiedätte avaavan teidät korkeamman taajuuden energioille ja antavan teidän tulla niiden transformoimiksi. Toisin sanoen, jos teillä on päivittäinen meditaatiorutiini, ja olette halukkaita katsomaan sisällenne määrittääksenne mikä sisällänne tarvitsee muutosta, silloin valaistumisenne voi olla asteittainen ylöspäin vievä spiraali, joka ei sisällä epätoivon häivääkään.

Se minkä polun valitsette määrittyy varsin paljon ennen syntymäänne fyysiseen kehoon, ja me tunnustamme tuon. Eri sielut kaipaavat eri kokemuksia ja valitsevat eri suuntia, mutta kaikki lopulta johtavat takaisin Alkulähteeseen. Ja mitä nopeammin tuon tunnustatte, sitä nopeammin muutatte halunne enemmän Alkulähteen Energian kaltaiseksi. Teillä kaikilla on kyky istua päivittäin ja tunnustella sisällänne olevaa ikuista ja ääretöntä, ja niin tehdessänne pääsette lähemmäksi meidän valaistumisen määritelmää. Määritelmämme valaistumiselle on se hetki, jolloin tajuatte valon olleen aina sisällänne, ja se on Alkulähde.

Ehdoton rakkaus on se mikä ajaa teidän fyysistä kehoanne, joka luo todellisuuksia, ja sen te tunnette kun operoitte parhaimpana ja korkeimpana itsenänne. Siksi me suositamme, että menisitte sisällenne ainakin kerran päivässä ja tuntisitte sen mikä on ikuista ja ääretöntä rakkautta, sitä mikä on totuus siitä keitä te olette ja totuus siitä mikä Alkulähde on. Ja jos te niin teette, silloin kaikki muut elämänne ongelmat hälvenevät. Osasyy sille miksi ne hälvenevät on, että te lakkaatte ajattelemasta niitä niin paljon, ja toinen syy on että linjaudutte luojaolemuksenne kanssa.

Alatte luoda todellisuuttanne rakkaudella, eikä niinkään vihalla, pelolla tai surulla. Ja silloin asiat todella alkavat muuttua kaikille ympärillänne, mutta tärkeimpänä muutos alkaa sisältänne. Ja voitte nauttia tästä elämästä paljon enemmän, kun tajuatte että te olette enemmän kuin pelkkä pelinappula, näyttelijä elämässänne. Olette sen luoja, ja te luotte omaksi hyödyksenne. Te luotte sen, jotta voisitte kokea enemmän sitä mikä te todella olette, ja kun olette valaistuneita, näette muut sellaisina kuin he todella ovat. Ja se on innostavaa, koska silloin kaikki kiva voi todella alkaa Maapallolla.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.