Apua on tulossa Siriukselta, Andromedalta ja Seulasista

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Meillä on järjestelymme muiden yhdeksännen ulottuvuuden kollektiivien kanssa toisista tähtijärjestelmistä, joilla varmistetaan se, että me pidämme kaikki pesät puhtaina, niinsanotusti, ihmiskunnalle siellä Maapallolla. Me työskentelemme yhdessä yhtenä jättiläismäisenä tiiminä taivaalla. Ja yhdessä työskentely on osoittautunut erittäin tehokkaaksi.

Me olemme kommunikoineet yhdeksännen ulottuuvuuden kollektiiville Siriuksen tähtijärjestelmästä siitä miten disruptoida ajattelutapojanne silloin kun ne eivät palvele teitä. Me olemme myös työskennelleet Seulasten 7:n Korkean Neuvoston kanssa joidenkin teorioiden parissa siitä miten me voimme kaikki auttaa tunnistamaan omien tunteiden tuntemisen tärkeyden. Ja Andromedan ryhmä on avustanut meitä näiden jättiläismäisten energialatausten kanssa, jotka me olemme suunnanneet suoraan kohti teidän energiakenttäänne teidän maaliskuun kuukautenanne.

Ja on muitakin, jotka avustavat monilla eri tavoilla teitä tietoisuutenne evoluutiossa, ei siksi että meidän mielestämme te tarvitsisitte apua, vaan koska me rakastamme keksiä uusia tapoja auttaa teitä siellä Maapallolla. ja me olemme myös täällä yhdeksännessä ulottuvuudessa vastaamassa rukouksiinne. Kun te pyydätte jotain, tai kun huudatte apua, me aina kuulemme teidät ja me etsimme kaikkein parasta keinoa antaa teille sen mitä te pyydätte. Siten me toivomme, että te tietäisitte että rukouksenne ja pyyntönne eivät koskaan kaiu kuuroille korville.

Me myös jatkuvasti rekrytoimme lisää auttajia johtuen kuulemiemme ihmiskunnan esittämien pyyntöjen määrästä. Määrät ovat kasvaneet tasaisesti, kun yhä useampi ihminen herää, ja useampi teistä tietää että voitte luottaa muiden tähtijärjestelmien auttajiin. Te tiedätte, että voitte myös luottaa Arkkienkeleihin ja ylösnousseisiin mestareihin, koska me olemme kaikki täällä korkeammissa maailmoissa eikä meillä ole parempaa tekemistä kuin auttaa teitä kaikkia kasvamaan ja laajentumaan, nostamaan omaa tietoisuuttanne ja saattamaan loppuun siirtymän tietoisuudessa mahdollisimman iloisesti ja mukavasti.

Me kaikki haluamme nähdä teidän ottavan seuraavat ponnekkaat askeleet matkallanne. Me rakastamme teitä; me välitämme teistä; me kunnioitamme ja ihannoimme teitä, ja me tulemme aina tekemään niin. Kaikki olennot korkeammissa ulottuvuuksissa myös odottavat tulevaa hetkeä jolloin te tiedätte itse meidän olevan teidän kanssanne, ja me odotamme tulevaa hetkeä jolloin kommunikaatio on kaksisuuntaista. Me odotamme innoissamme ensimmäisiä keskusteluja monen ihmisen kanssa, joita me olemme tarkkailleet niin pitkään, ja me haluamme vakuuttaa kaikille teille, jotka ovat hereillä, että heränneiden ihmisten lukumäärät jatkavat kasvuaan joka ikinen päivä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.