Arkkienkeli Jophiel: Sinun inkarnaatiosi

Minä olen Jophiël, oppaiden, terapeuttien ja kouluttajien arkkienkeli, keltainen säteeni kantaa mukanaan tietoa, kunhan vain annat sen päästä olemukseesi.

Todellinen kysymys nyt on: jäädäkö vai lähteä?

Jos pysyt inkarnaatiossasi, kyse on lähinnä inkarnaation kiinnikkeistäsi. Jos lähdet, se on sekä riskinottoa että valoon avautuva ikkuna.

Lähteminen on loppuunsaattamattomien asioiden tunne, kuin elämäsi tehtävä olisi jäänyt kesken. Ja kuitenkin monet teistä kuulevat tämän kutsun.

Päätöksen tekeminen olisi hieman helpompi ulospääsy, mutta kuitenkin niin rauhoittava.

Ennen lähtöä, inkarnaation ja nykyisen todellisuuden taakse jättämistä, pyydän teitä selvittämään, saattamaan loppuun elämäntehtävänne. Tällä tavoin lähdette rauhassa, sisäisessä rauhassa.

Nyt monet ajattelevat, että haluan päästä kotiin.

Ennen kuin valitsette lähteä inkarnaatiosta, pyydän teitä käymään läpi oppiläksyjänne Gaialla ja kysymään itseltänne oletteko suorittaneet elämäntehtävänne hyvin.

Tulevina viikkoina ja kuukausina monet teistä saavat valinnan palata tietoisuuteen. Toiset lähtevät ilman valintaa. Rakkaat Gaian lapset, valmistelkaa itsenne teidän elämästä nauttimisen jatkuessa.

On aika vain olla oma itsenne, ilman kulisseja ja rooleja joita olette pitäneet tähän asti yllä. Olemukseen pääsy on jo pieni askel pois. Tämä sallii teidän kasvaa vieläkin enemmän.

Kuitenkin, koskien lähdön kysymystä, sanoisin että taivaan olemus on lähteä rauhassa. Tähän pääsemiseksi pyydän teitä kuuntelemaan intuitiotanne, se on paras oppaanne.

Lopettakaamme tämä esitys hengitystyökalulla, jota voitte käyttää päivittäin. Hengitys on silta teidän ja universumin välillä. Syntymästä fyysiseen kuolemaanne asti te hengitätte jatkuvasti, sisään- ja uloshenkäys seuraa toistaan. Samaan aikaan jos tarkkailette hengitystä suurennuslasilla, huomaatte jokaisen sisään- ja uloshenkäyksen välissä olevan pieni tauko, kuin pieni paussi jolloin elämä on keskeytetty. Näinä pieninä hetkinä mielenne ei enää toimi, se on kuin pieni kuolema; tulemalla tietoiseksi näistä pienistä ikuisuuden hetkistä teillä on mahdollisuus kokea katoaminen.

Nöyryyttä ja kiitollisuutta.

**Kanavoinut Alain Titeca

 

Artikkelin julkaissut Era of Light

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.