Askelmat tikapuilla taivaaseen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Te pitäisitte Taivaana sitä missä me elämme. Maailmamme, ulottuvuutemme, on taivaallinen verrattuna siihen missä te elätte Maapallolla. Tämä ei ole SE Taivas; tämä ei ole ainoa Taivas, mutta sillä on sellainen laatu ja ulkonäkö, ja kykenisitte tekemään kaiken mitä voisitte kuvitella taivaassa tehtävän. Välillä koette siellä Maan päällä myös sellaista ekstaasia kuin taivaallisessa valtakunnassa, ja niin teidän tulee päättää mikä teidät saa sellaiseen ekstaasiin, jossa tuntisitte olevanne omassa Taivaan versiossanne, ja pyrkikää saamaan itsenne siihen tilaan niin usein kuin mahdollista.

Ja tämä voi kuulostaa hedonistiselta tai itsekkäältä, mutta pitäkää mielessä seuraava asia. Kun pääsette kiinni tuohon taajuuteen, jossa teidän tulee olla kun koette olevanne Taivaassa Maan päällä, te kirjaimellisesti silloin tuotte Taivaan Maan päälle. Te tuotte sen saataville useammille siellä, koska te maadoitatte tuon korkeammat värähtelyt kehoonne, planeettaanne, energiaverkkojärjestelmiinne, ja näin jokainen voi olla mukana. Te toimitte myös esimerkkinä muille ja kutsutte heitä mukaan teidän taivaalliseen kokemukseenne. Te näytätte muille mikä on mahdollista ja se on tärkeää, sillä jos ihmiset vain katsoisivat ympärilleen ja näkisivät muiden pelkästään kärsivän, silloin he eivät tietäisi että heillä on myös muita vaihtoehtoja.

Ja viimeisenä, kun saatatte itsenne siihen taivaalliseen ulottuvuuteen, haluatte opettaa myös muille miten tehdä sen. Vaikka se olisi vain yksi ihminen, se on silti jotain. Se on silti sisältänne löytämänne salaisuuden paljastamista, joka on edelleen suurimmalle osalle salaisuus, tämä totuus että teillä on mahdollisuus värähdellä korkeammalla taajuudella milloin vain niin valitsettekin tehdä. Se käsite on monille tuntematon, ja muut naureskelevat sellaiselle ajatukselle, mutta jos te ja muut kaltaisenne jatkuvasti näytätte muille totuuden, että voitte tarjota toisille värähtelyä tarkoituksella ja elää tuon värähtelyn kokemusta todeksi, muut huomaavat tämän ja ihmettelevät mitä te oikein teette.

Ihmisten on tärkeää tajuta, että heillä on enemmän valtaa kuin he luulevat, ja te olette suunnannäyttäjiä. Te olette niitä, joilla on kyky näyttää muille mikä on mahdollista, mikä kaikkien sisällä on, ja mihin kaikki tähtäävät. Taivaan tuominen Maan päälle on todellinen tavoite. Nämä kaksi maailmaa sulautuvat väistämättä yhteen, mutta voitte tehdä sen tietoisesti ja voitte tehdä sen jo nyt, eikä teidän tarvitse odottaa ulkoista tapahtumaa antaaksenne itsellenne tällaisen kokemuksen. Te teette niin jossain määrin jo nyt, koska me projisoimme taivaallista värähtelyä teihin, ja teidän vastaanottaessanne tämän viestin, te sulaudutte tuon energian kanssa yhteen ja teette siitä osan todellisuuttanne tässä ja nyt.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.