Avaruusolentorauhanturvaajat ja heidän geenimanipuloidut lapsensa

Tämä on kolmas osa kanavointien sarjasta koskien harmaita avaruusolentoja. Sarjan aiemmat osat ovat ensimmäinen osa ja toinen osa.


Djwhal Khulia kanavoinut George

26. marraskuuta 1996

Täällä Djwhal Khul. Tänä iltana jatkamme informaatiolla Rauhanturvaajista, heidän joistain toiminnoista tällä planeetalla sekä vaikutuksista, joita heillä on ollut eri ihmisten elämään.

Kuten sanoimme, Rauhanturvaajat tajusivat, että harmaiden sivilisaatiot tulisivat lopulta löytämään porsaanreiän planetaarisessa peruskirjassa. Porsaanreikä oli, että mikä tahansa Maapallon aspekti, mikä tahansa orgaaninen materiaali liittyen Maapalloon, joka integroitaisiin elävään olentoon, legitimoisi tuon kehon, joka planeetalla elää.

Näin geeniperimän tutkimus ja luettelointi otettiin käyttöön valmisteltaessa sitä päivää varten, jolloin nuo kehot olisivat isäntäkehoina olennoille, jotka Rauhanturvaajat tiesivät voivan toimia tasapainotekijöinä harmaiden sivilisaatioiden vaikutusta vastaan. 1930-luvulla, kun harmaat sivilisaatiot solmivat sopimuksen Saksan johdon kanssa, heidän prosessinsa integroida itsensä Maapalloon oli jo alkanut.

Näihin aikoihin Rauhanturvaajat myös alkoivat toteuttaa suunnitelmaansa. Tämä suunnitelma sisälsi isäntäkehojen luominen keinotekoisesti, joita tulisivat asuttamaan erikoisolennot. Geneettistä materiaalia kerättäisiin isäntämies- ja naiskehoilta, ja se prosessoitiin laboratoriossa USA:ssa, jossa varsinainen hedelmöitys tapahtui.

Geneettistä materiaalia muokattiin usein eri tavoin, jotta annettaisiin parantunut energiakapasiteetti. Parantunut kapasiteetti elämän energialle on suurin erottava tekijä ihmisten ja avaruusolentojen välillä.

Avaruusolentojen sivilisaatioiden elämän energia on merkittävästi suurempi kuin ihmisten. Tämä antaa heille edun ihmisistä sekä fyysisesti että psyykkisesti. Tämä etu ei välttämättä saa fyysisen voiman muotoa, mutta se voi esiintyä sellaisena. Mutta se kyllä saa muodon voimana yli tyypillisen ihmisen fyysisen ja psykologisen kyvykkyyden.

Tajutessaan, että harmailla sivilisaatioilla voisi lopulta olla mahdollista onnistua luomaan hybridi itsestään, Rauhanturvaajat aloittivat integrointiprojektinsa muokatuilla ihmiskehoilla eri planeetan kulttuuriryhmiin.

Nämä kehot saivat isännän yleiset geneettiset piirteet. Oli kuitenkin hienovaraisia eroavaisuuksia; useimmat näistä olivat huomaamattomia tai tunnistamattomia sen aikaisella lääketieteen teknologialla. Useilla näistä kehoista oli vaikeuksia lapsuuden alkuvuosina, sillä niiden sisältämät sielut olivat varsin rankkoja kehoille. Kaikki kehot eivät sopineet. Ne jotka selvisivät, niiden genetiikka ja sielu oli täysin tasapainossa.

Johtuen tarpeesta välttää havaituksi tulemista, kehoja ei muokattu yhtä laajalti kuin olisi ollut mahdollista. Tällä oli haittapuolensa. Kehoissa olevien olentojen voimat olivat varsin keskittyneitä ja karkeita. Kehot joutuivat suuriin rasitteisiin ja niitä jouduttiin huoltamaan läpi heidän elämänsä. Suurin osa kehoista, jotka laitettiin palvelemaan tällä kapasiteetilla, ovat edelleen toiminnassa.

Rauhanturvaajat ovat integroineet sielujen elämien osasia. Nämä henkilöt ovat eläneet kaksoiselämää. Heidän niinkutsuttu päiväelämänsä ei ollut tietoinen suuremmasta olemassaolosta. He eivät tietäneet olennon aktiviteeteista ja vastuista, joka tuli planeetalle palvelemaan manifestoinnin kautta.

Tämä tietoisuuden verho, tämä muistojen peittäminen oli tarpeen, jotta muokattujen kehojen fyysistä elämää suojeltaisiin. Vaikka rauhanturvaajat ovat työskennelleet suojan tarjoamiseksi, suurin osa tuotetuista kehoista teki mahdollisuudesta estää tapaturmia vähemmän todennäköisen. Näin tietoisuuden verho säilytti näiden muokattujen kehojen anonyymiuden.

Tapahtumien edetessä ja harmaiden sivilisaatioiden edistyessä hybridiohjelmissaan fyysiset kehot kypsyivät, ja kun edistystä saavutettiin Rauhanturvaajien suunnitelmassa, näiden muokattujen kehojen päivätietoisuudelle alkoi olla tarpeen herätä oppimaan todellinen alkuperänsä, ymmärtämään itsensä ja ymmärtämään olemassaolonsa kahtaanlainen laatu.

Muokkaaminen aiheutti hämmennystä suurimmalle osalle näistä kehoista. Tietoisuuden laajennettu kapasiteetti oli aiheuttanut kysymyksiä, hämmennystä ja konflikteja.

Kun aika oli oikea, useita vuosia sitten, käynnistettiin heräämisprosessi. Suurin osa näistä muokatuista kehoista ovat edelleen unessa. Ne, jotka on selektiivisesti aktivoitu ja jotka aktiivisesti tavoittelevat tietoa perinnöstään, palvelevat neuvonantajina niille, jotka vielä odottavat heräämistä.

Muokattujen kehojen konflikti voimakkaita olentoja vastaan, jotka kehoissa asuvat, lopulta ratkeaa kun he heräävät ja tunnustavat olemuksensa luonteen ja vastuun roolistaan tässä olevaisuudessa.

Vaikeuksia on pahentanut Maapallon Karman ilmiö. Jokainen erikoisolento, joka näissä muokatuissa kehoissa elää, on elänyt pitkiä fyysisiä elämiä pääosin vapaaehtoisena, joka pyrkii palvelemaan opettajana ja ihmispopulaation johtajana ohjatakseen heitä kohti henkistä näkökulmaa todellisuuden luonteesta.

Näiden useiden inkarnaatioiden aikana Karman mekanismit ovat painaneet näitä olentoja kovasti. Tämä on johtanut konfliktiin ja ristiriitaan omasta itsestä. Voitaisiin sanoa, että jokainen näissä muokatuissa kehoissa elävä, johtuen heidän perintöenergiansa luonteesta ja voimasta, on omalaatuisella tavalla allerginen itselleen.

Tämä allerginen reaktio on samankaltainen kuin mitä ihmiskeho kokee; riippuen allergeenien ärsytyksen määrästä, se määrittää miten keho reagoi. Niinkuin ehkä tiedätte, henkilö, ihmiskeho, voi tuhoutua itsestään allergisen reaktion tai ylireagoinnin seurauksena periaatteessa harmittomasta aineesta. Se on biokemiallisen mekanismin sekaannus.

Tämä on totta myös muokatuissa kehoissa eläville sieluille. Jos he ovat allergisia itselleen, mikä on toki epäloogista, he käyttävät omaa suurta energiaansa työskentelemään omaa itseään vastaan. Samoin kuin keho komentaa autoimmuunijärjestelmän resursseja taistelemaan aineita vastaan, jotka ovat harmittomia.

Analogia pitää paikkansa paitsi että tässä meillä on sielu taistelemassa sielua vastaan. Tämä on mahdollista johtuen tietoisuuden moniulotteisesta luonteesta. Matalammat tietoisuuden tasot vertautuvat fyysiseen kehoon ja korkeammat tasot, olennon todellinen luonne, vertautuvat allergeeniin. On siis tarpeen aloittaa siedätyshoito, jotta estetään näiden voimakkaiden sielujen resurssien hukkaaminen omaa itseään vastaan kohdistuvaan taisteluun.

Allerginen reaktio on eri vahvuinen. Yleisin, helpoin, on apatia ja kieltäymys. Vakavampi reaktio on aktiivisesti oman itsen sabotointi, joko fyysisesti tai omaa ympäristöä. Kaikkein pahin skenaario on, kun yrittää tappaa oman fyysisen kehonsa. Allergisen reaktion spektri muokatuilla kehoilla ja voimakkailla olennoilla on tällainen; he ovat moniulotteisia.

Eräässä mielessä tätä kontrolloitiin verhon avulla; tietoisella informaation verhoamisella tietoisuudelta. Tämä ei ole aina tehokasta, sillä on olemassa olentoja, joiden kyvyt ja energiakuvion luonne automaattisesti ylittävät verhoamisen. Verhoaminen on valikoivan tehokasta. Se toimii joissain tapauksissa, mutta ei toisissa. Kuitenkin suurin osa muokatuista kehoista on edelleen unessa ja hämmentyneenä siitä miksi he eivät tunnu sopivan yhtään minnekään eivätkä he osaa suhtautua suurimpaan osaan ihmisistä tai heidän kokemuksiinsa tai arvoihinsa, joita ihmisillä on omassa sivilisaatiossaan.

Tämän takia me annamme tämän informaation. Jotta saisitte viitekehyksen jolla lopulta auttaa näitä ihmisiä, jotka tulevat heräämään äkillisesti kun energiataso ylittää tietyn pisteen seuraavan kolmen vuoden sisällä.

Me toivomme tarjoavamme riittävästi raaka-ainetta, jota voidaan syntetisoida muotoon, joka voi palvella oppaana henkilöille, jotka tulevat lopulta kokemaan tämän heräämisen. Myöskin, jotta se palvelisi apuna niille, jotka tämän prosessin ovat jo aloittaneet.

….

Me tulemme esittämään perustuksen jolle elämänne on oikeasti rakennettu. Tämä perustus ei liity biologiseen isäntäkehoon, joihin teidät on asetettu. Me toivomme välittävämme informaatiota, joka esittää filosofian ja yhteiskunnan, jotka ovat osa sivilisaatioiden konsortiota, joka on luonteeltaan Maan ulkopuolinen, joka muodostaa Rauhanturvaajat.

Kaksi sivilisaatiota on varsin helppo määritellä. Valo-olennot kuitenkin ovat haaste, jonka ratkaisun parissa me työskentelemme. Kun tämä informaatio on koostettu, me esitämme sen.

… me ehdottaisimme, että katsoisitte itseänne ja näkisitte miten tämä allergia omalle itselle on vaikuttanut elämäänne, olipa kyse sitten fyysisestä, sosiaalisesta, ihmissuhde- tai muusta elämästä.

Nyt on aika muuttua siksi olennoksi joka todella olette. Nyt on aika sallia muinaisen tietoisuuden jälleen kerran ilmentyä Maapallolle. Tämä ei ole yksinkertainen tehtävä, mutta se on ohjelmoitu järjestelmäänne. Kehot kykenevät tukemaan tarpeellista määrää muinaista tietoisuutta. Kuitenkin, jos allerginen reaktio ei ole siedätetty, siitä voi lopputuloksena seurata vakava epätasapaino.

 

Artikkelin julkaissut geohanover.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.