Avoin ensikontakti tulee

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me huomaamme ajautuvamme yhä merkittävämmin mukaan liikkeeseem kaikkien muiden galaksin olentojen kanssa, jolla laitetaan Maapallo ohituskaistalle täyden, avoimen kontaktitapahtuman aikaansaamiseksi, alusten massalaskeutumiseksi. Me tiedämme, että monet ihmiset nykypäivänä eivät ole valmiita sellaiseen kokemukseen, mutta me tiedämme myös, että he selviytyvät siitä ajan kassa, sen jälkeen kun shokki ja pelko on käsitelty. Me myös tiedämme, että parhaat kandidaatit ensikontaktille ihmiskunnan kanssa olisivat avaruusolentoja, jotka näyttävät paljon teiltä, ja että sellaisia olentoja on paljon.

On paljon sellaisia olentoja, jotka haluavat laskeutua ja kertoa omia ajatuksiaan siitä mitä Maapallolla tällä hetkellä tapahtuu. Teillä on henkisiä opettajia joka puolella maailmaa, joista suurin osa ei saa massoilta paljoakaan huomiota. Mutta jos teillä olisi avaruusolentoja astumassa ulos avaruusaluksista ja ryhtymässä henkisiksi opettajiksenne, me tiedämme että ihmiset keskittyisivät. Me tiedämme myös, että nämä avaruusolennot olisivat erittäin järkeviä viestissään. He vetoaisivat loogiseen mieleenne ja tuntemiskykyynne, niinkuin tekin tottakai haluaisitte käyttää kykyänne erotella viestin todenmukaisuutta määrittääksenne onko heillä teidän paras etunne sydämessään.

Me tiedämme, että tämä tulee jossain vaiheessa tapahtumaan, ja me voimme nähdä sen tapahtumisen soveltuvaisuuden mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Useimmat ihmiset eivät tiedä mitä ajatella, mitä uskoa, mihin laittaa uskonsa, ja me puhumme kaikenlaisista ihmisistä maailmassanne jotka ovat olleet ihmiskunnan johtajia aiemmin ja joita nyt kyseenalaistetaan olivatko heidän motiivinsa rehellisiä. Ja koska ihmiset ovat menettämässä uskonsa siihen mihin he ennen uskoivat niin nopealla tahdilla, jonkin on pakko nousta esiin ja täyttää tuo tyhjiö. Siksi me aina rohkaisemme kaikkia teitä olemaan omia johtajianne ja opettajianne ihmiskunnalle, mutta kuten me olemme sanoneet, voi olla vaikeaa saada ihmisiä kuuntelemaan teitä kun te ette itse vaikuta mitenkään erilaisilta verrattuna niihin toisiin joihin muut ihmiset ovat menettäneet uskonsa ei kauhean pitkää aikaa sitten.

Yksi syy sille miksi me tiesimme, että me saisimme niin paljon huomiota ihmiskunnalta on, että me olemme toisesta tähtijärjestelmästä ja toisesta ulottuvuudesta. Me tiedämme, että suurempi määrä ihmisiä keskittyisi meihin sen takia, ja useimmat jotka vastaanottavat meidän viestimme itse asiassa saavat hyötyä siitä mitä meillä on tarjota. Ne teistä, jotka ovat avanneet itsensä meille, vastaanottavat enemmän kuin pelkkää informaatiota. Saatte enemmän kuin ennusteita siitä mitä tulevaisuudessa saattaa tapahtua. Vastaanotatte energeettisiä lähetyksiä, joita me lähetämme, jotka auttavat teitä nostamaan tietoisuuttanne. Joten kuvitelkaa miltä se tuntuisi jos me istuisimme stadionilla, joka on täynnä muita ihmisiä, jotka kuuntelevat fyysisiä avaruusolentoja, neliulotteisia olentoja, jotka voivat kertoa omista kannoistaan.

Kuvitelkaa miten paljon energiaa välittyisi ja absorboituisi yhdessä sellaisessa kokoontumisessa, ja sellaisia olisi monia käynnissä samaan aikaan. Siksi me kannatamme avoimen kontaktin tapahtumista ennemmin kuin myöhemmin. Koska me olemme nähneet miten hyvin te vastaanotatte meidät, ja me tiedämme että monet muut Maapallolla ovat valmiita vastaanottamaan fyysisesti avaruusolentoja ja heidän viisauttaan ja tietoaan. Mikä tärkeämpää, saisitte heidän korkeampaa värähtelyään, ja se on jotain mihin teidän tulee kiinnittää huomiota aina. Keskittykää siihen mikä on värähtelyltään korkeampaa, ja teidät tullaan näkemään valmiina neliulotteisille avaruusolentoystävillenne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.