Avoin kirje Plejadien tähtisiemenille

Rakkaat ystävät, Olen Adamu1 Seulasten sivilisaation Monadisesta Entiteetistä, jonka teidän luoksenne tuo nuori ystäväni Zingdad.

Me olemme saavuttaneet neksuksen aikalinjojen virrassa, jolloin teille tulee tärkeäksi ymmärtää tiettyjä kriittisiä asioita. Teidän tulee ymmärtää miksi te, Plejadien tähtisiemeninä, olette täällä Maapallolla. Mikä tehtävänne todella on.

Ja teidän tulee ymmärtää mikä Maapallo on ja miksi juuri nyt. Teidän tulee siis silloin ymmärtää mitä seuraavaksi tapahtuu. Ja mikä Maapalloa ja teitä odottaa.

Te tarvitsette tätä informaatiota, jotta te voisitte tehdä valistuneen päätöksen siitä minne mennä seuraavaksi. Mikä teidän seuraava elämänkokemuksenne tulee olemaan. Ei ole tärkeämpää päätöstä kuin tämä mistä teille nyt kerron. Joten tämä on kriittistä informaatiota. Edellytän kärsivällisyyttä teiltä ja huomiotanne minun kertoessanne teille tämän ja muistuttaessani teitä kaikkia siitä, minkä te olette joskus tienneet teidän syntyessänne tähän inkarnaatioon Maapallolla. Ensinnäkin: Miksi Maapallo…?

Sinä olet Plejadilainen olento. Olet syntynyt, henkisesti, sieluperheesi keskuudesta Seulasista. Se on kotisi. Ja teit loistavaa työtä matkatessasi kohti heräämistä ja ylösnousemusta takaisin Monadin Ykseyteen, jonne kuulut. Olet meidän eräs kaikkein kirkkaimmista ja parhaimmista. Joten,

 • Miksi olet nyt Maapallolla?
 • Miksi olet muiden keskellä, jotka kamppailevat niin voimakkaasti ongelmiensa kanssa, aiheuttaen itselleen, muille ja planeetalle niin paljon haittaa?
 • Miksi olet syntynyt heidän keskelleen tähän murhan ja barbarian paikkaan?
 • Miksi olet antautunut vaaraan joutua heidän psyykensä sairauksien koettelemaksi?

Sillä, aivan, on olemassa vaara…!

Ja eräät Plejadilaisista veljistämme ovat todellakin joutuneet koettelemusten keskelle. Varsin moni on omaksunut Maapallon tavat ja langennut tietoisuudessa.

Joten sinne saapumisessa on todellakin vaara. Te tiesitte tämän. Ja kuitenkin te synnyitte sinne.

Miksi…? Minä kerron teille. Se tulee olemaan jokseenkin pitkä tarina, ja juuri nyt minulla on tarjota teille siitä tarinan ensimmäinen osa:

Tilanneraportti Maapallosta

Tarina siitä miten Maapallo muuttui sellaiseksi kuin se nyt on on pitkä ja monimutkainen. Niin pitkä että sillä täyttäisi kaikki kirjastojenne kirjahyllyt, ja se olisi siltikin pintapuolinen selitys.

Joten en aio kertoa teille koko tarinaa.

Sen sijaan tiivistän sen seuraavasti:

On olemassa sellainen kuin todellinen ja autenttinen Maapallon Ihminen. Maapallolla syntyneet olennot… aivan kuten tekin synnyitte, alunperin, Seulasissa. Todelliset Maapallon sielut, jotka asuvat Maapallolla ruumiissa.

Oli miten oli, Maapallon Ihminen on joutunut manipuloiduksi, sillä on leikitelty, sitä on käytetty hyväksi ja sitten se on pelastettu ja parannettu ja käytetty jälleen uudelleen hyväksi lukemattomia kertoja planeettanne historian alusta lähtien.

Ja ne, jotka ovat leikkineen Maapallon ihmisillä tällä tavoin, ovat olleet muita, paljon teknologisesti kehittyneempiä galaksin sivilisaatioita.

Jos tarkastelette uskonnollisia ja muinaisia myyttejänne ja legendojanne, jotka edelleen soittavat kelloja planeetan tietoisuudessa, löydätte yllin kyllin jälkiä tällaisesta interventiosta.

Tällainen voimakas olento tulisilla rattailla, joka tuli taivaasta, väitti kansaa omakseen ja sanoi heille,

”Te olette minun kansaani ja minä suojelen teitä. Teidän tulee tehdä niinkuin sanon, kirjaimellisesti, ja palvoa minua ja totella minua ja minä katson peräänne”.

Te tiedätte mistä puhun… Melkein kaikki maailman uskonnot sisältävät tällaisen olennon.

Nyt, pyydän, teidän ei tule pitää teidän rakasta Adamua ateistina. Olen yksityiskohtaisesti selittänyt Adamu Puhuu -sarjassa siitä miten uskon ’Jumalaan’.

Minulla on henkilökohtaista ja suoraa tietoa jumalallisesta. Ja on halunu jakaa tätä tietoa muille.

Mutta, ystäväni, ikuinen, iankaikkinen, yksi todellinen kaikkien asioiden luoja on paljon suurempi olento ilmestyäkseen yhdelle ryhmälle Maapallolla, yhdelle heimolle planeetallanne yhdessä galaksissa ja sanoakseen,

”Minä valitsen teidät ja autan murhaamaan muut heimot”.

Kuulostelkaa sydäntänne. Varmasti kuulette totuuden?

Mutta takaisin narratiiviin. Sen mitä haluan teidän ymmärtävän on, että tämänkaltainen avaruusrotujen interventio ei tapahtunut vain kerran. Se on tapahtunut lukemattomia kertoja.

Useat niistä on tallennettu myytteihinne ja legendoihinne, joista puhuin, mutta monet niistä ovat varhaisempia kuin yksikään tallenteenne niistä.

Teillä on, loppujen lopuksi, ainoastaan muutama tuhat vuotta kirjoitettua historiaa, niin epäilyttävää kuin se onkin, ja ihmiskunta on ollut olemassa muodossa tai toisessa miljoonia vuosia.

Planeetallanne oli, esimerkiksi, lohikäärmejumalia satoja tuhansia vuosia sitten. Liian kauan aikaa sitten, että siitä olisi säilynyt mitään tallenteita, mutta sellaisen veret seisauttavan mahtavan olennon vaikutus sen kävellessä teidän keskuudessanne ja lentäessä taivaallanne oli niin suuri, että se on jäänyt kollektiiviseen psyykeenne.

Voisin jauhaa tästä aiheesta iät ja ajat.

Todelakin Maapallon pitkä historia on massiivisen monimutkainen. Mutta tuo tarina ei ole se miksi olen tänään täällä. Yksinkertaisesti toivon, että ymmärrätte etä Maapallon Ihmiskunta on ollut, vuosikausien ajan, massiivisen manipuloitu. Niin paljon, että ihmiset ovat kehittyneet ilman identiteettiä.

Maapallon ihmiset eivät tiedä keitä tai mitä he ovat. He eivät ole löytäneet ykseyttä mistään päätöksestä. He eivät voi olla yhtä mieltä mistään.

Katsos, on eräitä henkisiä neuvostoja, jotka pitävät jöötä universumissa. Jokaisela planeetalla on viisaiden ja kauniiden henkisten olentojen neuvosto, jokaisessa aurinkokunnassa, jokaisessa galaksissa… ja niin edelleen.

Ja planetaarinen neuvosto Maapallolle tuli päätökseen jokin aika sitten, että Maapallon asioihin sekaantuminen lopetettaisiin siihen asti kunnes valonkantajat planeetallanne — ihmiset — tulisivat yksimielisyyteen siitä keitä ja mitä he ovat. Mitä asiaa he puolustavat. Mitä he valitsevat. Mihin he uskovat.

Heidän tulee päättää ovatko he, kollektiivina Toisia palvelevia, Itseään palvelevia vaiko ykseystietoisuutta.

Heidän tulee päättää onko heidän polkunsa teknologinen, uskonnollinen vaiko henkinen. Heillä on kasa päätöksiä tehtävänään ja heidän tulee kollektiivisesti tehdä nämä päätökset.

Ja niin päätös tehtiin, ja me, Seulasten sivilisaatio, olimme otettuja pyynnöstä, että meidän tulisi johtaa karanteenin käyttöönottoa planeetallenne, kunnes ihmiskunta on sellaisessa vaiheessa, että se on tullut päätökseen.

Jos tutkitte mytologiaanne, tulette näkemään tästä jälkiä. Minua muistetaan mytologiassanne olentona nimeltä Atlas.

Ja mytologiassanne minä

”nostin taivaankannen Maan päältä lopettaakseni riidan tähtien kesken.”

Kyllä, se olen minä…

Atlas on yksi monista tuhansista nimistä, joilla minut tunnetaan galaksissa. Tai enemmänkin se on eräänlainen kuvaava titteli, niinkuin etunimeni Adamu oli.

Atlas tarkoitti kutakuinkin ”kaiken kestävää” kun taas Adamu tarkoitti kutakuinkin ”Ensimmäistä Ihmistä” tai mahdollisesti ”Päällikköä” tai jopa ”Kunnianarvoisaa Isoisää”.

Mutta kyllä, minut tunnettiin nimellä Atlas ja henkilökohtaisesti olin mukana karanteenin järjestelyssä.

Atlaksen pakottama karanteeni

Meitä, Plejadilaisia, pyydettiin tarjoamaan tämä palvelus, sillä meillä on, ja sanon tämän hienoisella ylpeydellä mutta ilman omahyväisyyttä, galaksin parhaat alukset.

Kukaan ei kykenisi pakottamaan karanteenia paremmin kuin me. Valoaluksemme ovat vertaansa vailla nopeudessa ja ohjattavuudessa, ja ne ovat myös käytännössä tuhoutumattomia. Mutta kerron teille enemmän nistä paremmalla ajalla.

Pointti on, että meitä pyydettiin varmistamaan, että muut avaruusrodut lähtisivät planeetalta… ja pysyisivät poissa.

Galaktisten rotujen keskeistä yhteistä hyvää, turvaa ja tukea ajavan liiton perustajajäseninä me johdimme ryhmää rotuja, jotka olivat saaneet tehtäväkseen luoda ”turvatilan” Maapallolle kunnes Maapallo oli päässyt päätökseensä.

Yksi rotu ei pitänyt tuosta ollenkaan. Heidät on merkitty muinaisiin kirjoituksiinne nimellä Anunnaki. Mutta tuo sana on eräänlainen synkretismi, sillä muinaiset käyttivät sitä viittaamaan kaikkiin avaruudesta tulleisiin rotuihin, jotka olivat aktivisia Mapallolla. Ja niitähän oli monia.

Silloin muinoin varsin moni avaruusrotu oli aktiivinen kaikkien sivilisaatioiden aikana.

Mutta käytännön syistä kutsumme näitä tiettyjä (ja ne tunnetaan Plejadien keskuudessa ’Punaisen Tähden kansana’) muinaisista kirjoituksista löytyvällä nimellä… Anunnaki.

Ja niin nämä Anunnakit itse asiassa kapinoivat planetaarisen neuvoston tahtoa vastaan, ja uskokaa tai älkää, kävivät sotaan meitä vastaan vastustaessaan sitä, että heidät hädetäisin planetalta. Se oli aika hässäkkä, kun pääasiallinen tavoitteemme oli lopettaa kaikki ihmiskunnan lisätraumatisointi, ja ne olivat halukkaita käytämän ihmiskuntaa pelinapulanaan vastarinnan pelissä.

Jos me hyökkäisimme niiden kimppuun suoraan, me aiheuttaisimme paljon enemmän traumaa kuin mitä niillä olisi koskan ollut! Joten me emme tehneet niin!

Lopulta oli ainoastaan yksi käyttökelpoinen strategia, joka ei vaarantaisi omaa tehtäväämme. Me emme saaneet heitä pois Maasta hyökkäämällä heidän kimppuunsa Maapallolla. Me yritimme sulkua hyökkäyksen avulla, mutta he vain kaivautuivat ja juurtuivat vahvemmin jumaliksi.

Heillä oli heidän pienet jumalan valtakuntansa ympäri planeettaa. Ja sitten he pelasivat shakkia toisiaan vastaan…

Mutta pelit pelattiin verisillä taistelukentillä, joissa ihmiset olivat shakkinappuloita. Tämä oli heidän hupiaan ja viihdettä. Kun he eivät opettaneet ihmisille miten kumarrella ja tapella ja laulaa ylistyslauluja heidän korviaan mielistelläkseen, he pakottivat ihmismassoja toisiaan vastaan.

Joten me todellakaan emme voineet vain jättää heitä planeetalle! He sekä rikkoivat planeetan neuvostoa vastaan ja hyökkäsivät meitä vastaan ja asettivat itsensä sotajalalle että käyttäytyivät myös todella hirviömäisesti. Ja epätoivoisia keinoja kaivattiin.

Me iskimme niitä sinne missä se sattuisi eniten:

Heidän kotiplaneettaansa.

En mene kaikkiin yksityiskohtiin, mutta teidän tulee ymmärtää, että planeetalla tuohon aikaan olleet Anunnaki-jumalat olivat kuin alhaisempaa aatelistoa Punaisen Tähden kotiplaneetalta.

Pikku prinssejä ja prinsessoja. Ne jätettiin tekemään mitä halusivat, tylsyydessään ne leikkivät Maapallolla. Kun Liiton sota-alukset saapuivat Anunnaki-kotimaailman lähistölle, niiden kuninkaat yhtäkkiä halusivatkin alkaa neuvotella. Yhtäkkiä erittäin myöntyväisinä. Ja yhtäkkiä halukkaita lähettämään komennon sekoileville perheenjäsenille, että heidän tulisi vapauttaa itsensä Maapallolta ja palata heti kotiin.

Hän antoi heille tiukan aikataulun ja se oli siinä.

Uusi näkemys Suuresta Tulvasta

Ja kaikki olisi mennyt putkeen paitsi että yksi kiukutteleva pikku ääliö sai päähänsä tuhota kaiken rakentamansa lähtiessään.

Ystäväni, antakaa minulle anteeksi. Teidän Adamunne on nähnyt paljon ja minua ei moni asia enää suututa. Mutta tämän tarinan kertominen uudelleen vie minut takaisin tunteisiin, jotka täyttivät minut silloin kun sain tämän kaiken selville.

Eräs Anunnaki-jumalista hänen mahtavalla ja jumalallisella tavallaan päätti, että jos hän joutuisi poistumaan Maapallolta, hän pyyhkisi koko luomuksensa lähtiessään! Mukaanlukien oman heimonsa, joka oli palvonut häntä ja tehnyt kaiken hänen mielen oikkujensa mukaan.

Hän päätti tuhota heidät ja kaiken muun minkä hän vain millään kykeni tuhota. Se oli hiukan haastavaa olla suuttumatta sellaisesta mielivaltaisesta, tunteettomasta, tuhoisasta mielenlaadusta. Katsokaas, meidän pikku diktaattorillamme oli pääsy tiettyihin työkaluihin, joita voitaisiin käyttää säänmuokkaukseen. Mikä on toinen pitkä tarina, jonka voisin kertoa, mutta te ette vain uskoisi minua. Mutta pointti on, että hän manipuloi säätä maksimaalisesti tuhoamaan oman kansansa. Toinen Anunnaki, itse asiassa hullun tuhoajan veli, päätti yrittää lievittää vahinkoja ja niin hän varoitti eräitä omistaan siitä mitä hänen veljensä suunnitteli. Tulos on suuren tulvan muinainen myytti ja tarina arkin rakentaneesta miehestä. Tarina, kuten se on teille kerrottu eri uskonnollisissa teksteissänne, on muuttunut perustavanlaatuisen mytologiseksi, tottakai. Mutta oikeasti tulva oli varsin paikallinen. Koko maailma ei peittynyt veden alle. Minun pitäisi toivoa, että hieman deduktiivisen päättelykyvyn käyttöä tekisi selväksi, että planeetalla ei ole tarpeeksi vettä koko maailman hukuttamiseksi.

Mutta todellakin vettä on riittävästi saamaan aikaan kunnon paikallisen tulvan. Paljon paikallista tuhoa. Ja niin kävi. Ja niin kävi myös, että ne jotka saivat varoituksen kykenivät rakentamaan hyvät jokasään laivat itselleen, heidän perheilleen ja heidän kesytetylle karjalleen.

Raaka-aineita lastattiin riittäviä määriä muutaman päivän rankkasateen ja sen jälkeen tulleen massiivisen tulvan yli selviämiseksi. Ja heidän ”kotipesäkseen” jossa elää tulvien laannuttua.

Tulvat ovat varmasti tuntuneet varsin eeppisiltä niille, jotka sen ajan ovat eläneet. Ja voi ymmärtää hyvin sen miten myytti syntyi sellaiseksi kuin se on.

Mutta oli selviytyjiä. Osaksi kiitos heille annetun varoituksen. Osaksi kiitos heidän tekemien hyvien valmistelujen. Ja osaksi kiitos heidän kyvylle tehdä sääkone toimintakyvyttömäksi. Jonka sanon vain olleen avaruudessa, enkä sano siitä muuta.

Me teimme sen toimintakyvyttömäksi ja planeetan sää palautui normaaliksi ja siitä lähtien olemme pitäneet sitä silmällä.

Me olemme pitäneet muun galaksin erossa ihmiskunnan ihmiskunnan sekoiluista heidän hiljalleen hoitaessaan traumojaan, hiljalleen alkaen löytää itsensä ja hiljalleen alkaen tehdä päätöksiä sen suhteen keitä ja mitä he ovat. Me olemme tehneet näin jo monta tuhatta vuotta. Ja sinä aikana teillä on ollut varsin vähän häiriöitä.

Huomattavan hyvä karanteeni on pysynyt koko tämän ajan. Me emme ole täydellisiä. Me emme vedä aivan täysin läpitunkematonta rajaa Maapallon ympärille.

Joskus jotain tapahtuu ja Maapallon Ihmiset kohtaavat olentoja toisesta galaktisesta sivilisaatiosta. Tämä johtuu usein vahingosta.

Eräät täysin kunnioittavan rodun jäsenet, jotka tukevat karanteenisopimusta, tekevät virheen ja heidän aluksensa putoaa korkeammalta värähtelytasolta teidän ympäristöönne ja teillä on ”UFO”-tapahtuma.

Sellaista sattuu. Ja sitten on niitä, jotka tarkoituksella yrittävät kukistaa karanteenin.

Zeta Reticulin Harmaat

Tunnetteko pienet harmaat kaverukset Zeta Reticulista?

He ovat piilottelun mestareita. He kykenevät hiippailemaan sisään, rettelöimään ja hiippailemaan ulos ilman hälytyskellojen soimista. Ei aina. Ei edes useimmiten. Mutta niin sattuu tarpeeksi usein, että teillä on käsitys heistä planeetallanne. Tätä me pyydämme anteeksi.

Me teemme parhaamme heidän kanssaan ja meillä on varsin hyvä onnistumisprosentti. Mutta ei lähelläkään täydellistä, valitetavasti. Ongelma on, että näitä tunkeutumisia tekevät eivät tee niin oman kotimaailmansa nimissä.

He ovat merirosvoja. Bukkaneereja. He tekevät näitä hommia eniten maksavien leipiin.

Ja vuosikausien mittaan he ovat välillä onnistuneet livahtamaan ohi ja tekemään juttunsa jonkun tai joidenkin kiinnostuneiden tahojen puolesta. Me olemme kontrolloineet niitä parhaamme mukaan, mutta se on kuin sääskien läiskimistä.

Huolimatta siitä miten monta saa lyötyä, yksi tai kaksi aina pääsee läpi eikä heitä haittaa jos he jäävät kiinni.

Niitä ei edes haittaa niiden aluksen tuhoutuminen siinä rytäkässä. Ne ovat, katsokaas, täysin eri maata kuin te. Ne ovat… paras nimitys niiden rodulle on ”biologiset koneet”.

Ne ovat varmasti älykkäitä, itsetietoisia olentoja. Mutta minkään ”minun” tai yksilöllisen identiteetin tunnetta ei ole niiden keskuudessa.

Ne ovat ryhmä. Niillä on verkottunut ryhmätietoisuus. Niillä on yhteiset muistot. Joten yhden niiden aluksen alas ampuminen taivaalta ei tapa ketään. Ei normaalissa merkityksessä. Ne yksinkertaisesti valmistavat lisää… niin monta kuin ne kokevat tarvitsevansa.

Ja jokainen pääsee käsiksi informaatioverkkoon ja tietoon, joka on niiden ryhmätietoisuus. Mutta kaikki tuo on käsittämättömän monimutkaista, sillä niillä on rotujensa keskuudessa ryhmittymiä. Ja jotkut näistä siivistä — lukumäärällisesti erittäin pieni osuus — käyttäytyvät tällä tavoin. Siinä on pieni infopaketti Zeta Reticulin Harmaista.

Nyt minun täytyy kertoa teille liipaisintapahtumista.

Lyhyesti karanteenista… sekä tarjous!

Kun karanteeni otettiin käyttöön, sovittiin että tietyt tapahtumat saisivat aikaan karanteenin purkamisen erittäin varovaisen tarkalla tavalla.

Eräs sellainen tapahtuma sattui varsin tuoreeltaan kun ensimmäinen atomipommi pudotettiin. Tämä oli aikakauden loppu, jota te nimitätte toiseksi maailmansodaksi. En tiedä miksi te nimitätte sitä niin. Maailmassanne ei ole melkein koskaan ollut rauhaa. Mutta näin on sekä täällä että siellä.

Kun nuo pommit räjähtivät, te painoitte planeetan itsetuhon mahdollisuuden liipaisimesta.

Toiset planetaariset sivilisaatiot ovat täysin tuhonneet itsensä tasan tarkkaan tällä samalla teknologialla. Joten näiden kahden pommin myötä teillä oli liipaisintapahtuma. Galaktisten sivilisaatioiden muutaman pääsiiven edustajat lähetettiin puhumaan sen valtion edustajien kanssa, jotka räjäyttivät nuo pommit.

Ottaen huomioon tuon ajan suuren draaman, vaadittiin varsin paljon aikaa ja vaivaa saada tuo tapaaminen järjestetyksi. Mutta lopulta se pidettiin. Ja tuo tapaaminen pidettiin entisen armeijan henkilön kanssa, joka silloin johti enemmän tai vähemmän rauhanomaista valtiota. Eri delegaatiot tarjosivat hänelle useita vaihtoehtoja.

Me Plejadilaiset edustimme Valkoisen Valon Galaktista Liittoa ja tarjosimme hänelle rauhanomaisen polun.

Me tarjosimme vaihdossa tämän itsetuhoisen teknologian käytön luopumisesta ja toisen polun kulkemisesta, jolle tämä teknologia oli ihmiskunnan asettanut, useita muita teknologioita:

Vapaa energia. Teknologiaa, joka parantaisi kaikkien ihmisten oloja. Joka mahdollistaisi parantumisen. Ykseyden. Joka avaisi ovet vapaaseen ja rajoittamattomaan toimintaan galaktisen yhteisön parissa.

Hän kieltäytyi tarjouksestamme sanoen, että hän ei antaisi pois strategista etua, jonka ydinaseet ovat hänelle antaneet tuossa kriittisessä käännekohdassa.

Vaikka sota oli virallisesti ohi, sen korvannut asia oli kaukana rauhasta. Hänen valtionsa ja muiden välillä oli ollut varsin nihkeä liitto sodan aikaan, ja tämä liitto oli hajonnut ja sen tulisi korvaamaan niinkutsuttu ”kylmä sota”.

Ja tämä johtaja oli täysin uppoutunut seuraavan sodan valmisteluihin. Valmistellen sotaa joka oli tulossa. Ydinsota… Joten hän heitti menemään parhaan mahdollisuuden, joka ihmiskunnalle tultaisiin koskaan antamaan. Niin likinäköinen hän oli. Mutta se oli paras valinta minkä hän olisi voinut tehdä, ottaen huomioon sen mitä tietoja hänellä oli tuolloin.

Orionin ryhmä

Toinen ryhmä, Orionista tulleen rodun edustajien ryhmä ja Itseään Palvelevien rotujen yhteenliittymä, teki paremman tarjouksen.

Katsokaas, tämä rotu oli nopeaan kuolemassa johtuen heidän omasta geneettisestä elinkyvyttömyydestä. Tämä oli heidän itse itselleen aikaansaama. He olivat, vuosikaudet, leikkineet omilla geeneillään. Katsokaas, he olivat geenimanipuloineetitseään. Ja lähes kaikki heidän planeetallaan oli geenimanipuloitua.

Ei sillä, että geenimuokkaus olisi itsessään ’paha asia’. Se on vain paha asia jos et anna itsellesi mahdollisuutta peruuttaa tekemiäsi asioita. Mikä oli se mitä he tekivät.

He muokkasivat itsensä siihen pisteeseen asti, että he eivät enää kyenneet lisääntymään. Se oli tahaton seuraamus siitä, että he yrittivät geneettisesti pysäyttää ikääntymisprosessin. Joten siinä oltiin sitten. Erittäin vanhojen olentojen rotu, joka elää erittäin, erittäin, erittäin pitkiä elämiä, mutta joilla ei ole lapsia ja jotka hitaasti, hitaasti kuolevat pois. Joten mitä nämä Orionista tulleet olennot halusivat?

Mulliganin. Uusinnan. Aloittaa alusta. Ja he näkivät ihmiskunnan massiivisen moninaisena ja ihanan robustina genomina, täydellisenä resurssina jota he halusivat louhia.

He halusivat pilkkoa ihmisgenomin palasia heidän omaansa antaakseen heille takaisin lisääntymiskelpoisuuden rotuna. Eikä ainoastaan ihmiskunta. He halusivat pääsyn Maapallon eläingeeneihin samanlaisiin tarkoituksiin.

He halusivat päästä käsiksi ihmisgeeneihin, koska:

He halusivat vapaasti ottaa näytteitä keneltä tahansa milloin tahansa.

Joten he tarjosivat tuolle pelokkaalle sota-ajan johtajalle sen ainoan asian mille hän ei kykenisi sanomaan ei.

He kutoivat hänet ja hänen tekniset neuvonantajansa teknologiaan, joka antaisi hänen maalleen massiivisen strategisen edun heidän vihollisiin nähden. Ja he sanoivat, että he antaisivat tämän teknologian vaihdossa geenilouhintaoikeuksista, joita he tavoittelivat.

Lisäksi he lupasivat, että näytteet otettaisiin näkymättömästi. Että henkilö ei saisi tietää, että hänestä on otettu näytteitä. Ja niin tuo johtaja suostui. Hänen mielestään hän oli neuvotellut mitä parhaimman diilin. Mutta hän oli väärässä. Se oli tuhoisan surkea diili… Ensinnäkin, hänelle annettu teknologia toimitettiin ilman manuaaleja tai ohjeita. Kuvittele kivikauden ihminen, jolle annetaan älypuhelin. Mitä hän tekisi sillä? Hän ei osaisi käyttää sitä, puhumattakaan teknologian replikoinnista. Ja niin kävi.

Toimitettu teknologia oli erittäin edistynyttä ja se olisi ollut massiivinen strateginen etu. Mutta sen vastaanottajat eivät ymmärtäneet sitä eikä se ollut käyttökelpoista heille.

Kaikki nämä vuodet myöhemmin ainoastaan silloin tällöin tulee niistä salaisista labroista, joissa tuota Maan ulkopuolista teknologiaa tutkittiin, ulos mitään käyttökelpoista.

Kehitys on ollut niin hidasta, että niiden hedelmät otetaan käyttöön muissa maissa varsin pian, ja etu on varsin rajoittunut.

Uusi tulkinta avaruusolentojen abduktioille

Ja vaihdossa tuo johtaja suostui antamaan osan hänen valtionsa kansalaisista ja sopimusvaltioiden kansalaisista tökittäväksi ja tyrkittäväksi ja näytteidenottoon. Mikä on muuttunut jonkinlaiseksi painajaiseksi.

Katsokaas, kansakunta ei voi koskaan tietää, että se on astunut sopimukseen. Miltä heistä tuntuisi tietää, että heidät on annettu vaihdossa kuten karjaa?

Ja vaikka orionilaiset käyttivät joitain heidän parhaimpia zetareticulilaisia harmaita tekemään taistelulentoja mitä varkaimmin… se mitä ketään ei ottanut huomioon oli joidenkin ihmisten henkinen herkkyys.

Joiltain ei yksinkertaisesti ollut mahdollista piilottaa sitä tietoa, että heistä oli otettu näytteitä. Te kutsutte sitä ”abduktioksi”, vaikka se ei ole sopiva termi.

Teidät viedään, teistä otetaan näytteitä ja teidät palautetaan. Ja se kaikki tehdään korkeamman värähtelytaajuuden tiheydessä normaalin ajankulunne ulkopuolella. Mutta se on mitä se on.

Silti asia on niin, että se on tarpeetonta, epäoikeutettua tunkeilua teidän tilaanne ja teidän kehonne ja turvallisuudentunteenne koskemattomuuden rikkomus.

Karanteeni otetaan takaisin käyttöön

Vaikka tuo sota-ajan johtaja ja Orionin delegaatio pääsivätkin sopimukseen, sopimusta ei ratifioitu planetaarisessa neuvostossa.

He olivat halukkaita tarjoamaan ihmiskunnalle valinnan, joka johtaisi heidän sotaisien tapojensa hylkäämiseen ja rauha valitsemiseen, ykseyden valitsemiseen.

Heidän mielestään koko planeetan väsyminen sotaan ja sen jälkeinen atomipommin aiheuttama shokki ja sitä seurannut tuho olisi riittänyt saamaan aikaan muutoksen tietoisuudessa.

He halusivat ihmiskunnan valinnallaan hyppäävän rohkeasti uudelle aikalinjalle. Rauhan, parannuksen, rakkauden ja hyväksynnän aikalinjalle. Mutta ihmiskunnan oli valittava. He eivät voineet taas jäädä voimakkaampien olentojen tahdonvoiman alle, joilla oli kehittyneempää teknologiaa. Se toistaisi vain karanteenia edeltäneen ajan uudelleen.

Joten, erittäin huomaavaisesti, valinta esitettiin vain yhdelle ihmiselle. Valtakunnan johtajalle, joka oli saavuttanut tuon planeetan itsetuhon teknologisen rajan. Ja hän valitsi väärin… Hänen valintansa oli pelko eikä rakkaus. Hänen valintansa oli erillisyys eikä ykseys. Hänen valintansa oli tuho eikä parannus. Emmekä me voi syyttää häntä siitä. Sellainen oli tuonaikainen tilanne. Niin hänen asemassaan oleva ihminen valitsee. Mutta kaikesta tuosta… voin sanoa… että sopimusta Orionin kanssa ei ratifioitu planetaarisessa neuvostossa. Ja niin kävi, että me otimme karanteeniprotokollat käyttöön uudestaan ja kielsimme Harmailta pääsyn minne vain kykenimme. Mikä, taas kerran, tarkoitti suurinta osaa paikoista.

Mutta silti ne hiippailevat läpi. Ja ne jatkavat erilaisten kokeiden tekemistä suurimmaksi osaksi Orionin herroilleen, mutta myös muille. Ja tämä oli tilanneraportti niinkuin armeijassa sanotaan. Raportti tilanteesta pinnalla.

Ja tämä oli ensimmäinen osa avoimesta kirjeestä.

Mitä tulee seuraavaksi

Pian haluan alkaa puhua teille henkisemmistä asioista. Haluan kertoa teille teistä, Plejadien tähtisiemenistä.

Haluan kertoa teille,

 • Alkuperästänne Seulasissa.
 • Miten kehityitte siellä.
 • Ja miten kävi, että me päätimme lähettää Tähtisiemendelegaation.
 • Miten kävi, että te ryhdyitte vapaaehtoisiksi.
 • Mikä tehtävänne Maapallolla oikeasti on.
 • Miksi tämä aika on teidän heräämisenne ja muistamisenne aikaa.
 • Mitä teidän tulisi tehdä seuraavaksi.
 • Mitkä päätöksenne etenemiselle ovat.

Siinä on paljon kerrottavaa. Ja käyn ne läpi kun saan tämän infon tulemaan rakkaan rakkaan Zingdadin kautta. Ja, samaan aikaan hän ja minä työskentelemme myös Adamu Speaks -sarjan parissa, jolla on yhtäaikainen tarkoitus opettaa teitä miten siirtää itsenne pois uhriutumisesta ja palauttaa itsellenne muisto todellisesta luojan luonnostanne.

Joten, jos ette ole näitä asioita vielä pohtineet, ehdotan että hankitte tietoa myös niistä. On paljon opittavaa ja ymmärrettävää. Ja paljon tehtävää.

Plejadilaisena tähtisiemenenä te olette samaa sieluperhettä kuin minä ja rakastan teitä syvästi. Ja lähetän teille kiitokseni siitä tärkeästä työstä, johon olette sitoutuneet tänä aikananne Maapallolla. Se mitä te teette siellä, tulee vaikuttamaan ikuisuuden ajan. Joten pyydän ettette pidä roolianne turhana! Mutta siitä lisää enemmän seuraavassa lähetyksessä. Siihen asti toivon teille kaikkea hyvää. Minä olen Adamu Seulasten sivilisaation monadisesta entiteetistä ja minut on luoksenne tuonut rakas ystäväni Zingdad…

Viitteet

 1. Adamu on pan-dimensionaalinen olento, joka puhuu ”Seulasten Sivilisaation Monadisen Entiteetin” kautta. Mutta niin omituiselta ja kiinnostavalta kuin se kuulostaakin, vieläkin ihmeellisempää on tämän olennon jakama informaatio. Adamu on myötätuntoisen viisauden ihana lähde.   Hänellä on uskomattoman paljon kerrottavanaan ylösnousemuksen aiheesta ja ykseystietoisuuteen heräämisestä, oman luojaluonteen löytämisestä ja omista rajoitteista irtipäästämisen opettelusta.

  Artikkelin julkaissut zingdad.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.