Edgar Cayce: Atlantiksen arkistot ja sijainti

Edgar Cayce -asiantuntija tohtori Greg Little puhui Atlantiksesta, joka tuli esiin useita kertoja Caycen kertomuksissa.

Tuo sivilisaatio Caycen mukaan sai alkunsa noin 200 tuhatta vuotta sitten ja se ulottui Gibraltarin salmelta Bahama-saarille.

Sen lopullinen tuho tapahtui noin 10 000 eKr., mutta papit, jotka käyttivät kristalleja ”kommunikoimaan muiden maailmojen kanssa” saivat varoituksen tulevasta tuhosta. Tämä sai heidät rakentamaan kolme ”Arkistohallia”, jotka sijaitsivat Egyptissä (Sfinksin alla), Piedras Negrasissa Guatemalassa ja lähellä Bimini-saaria.

Little kuvaa tutkimuksiaan Biminillä ja Andros-saarilla, hänen viimeisin matkansa sinne oli toukokuussa 2005. Koskien niinkutsuttua ”Bimini-tietä”, hän kuvaa kuusisivuisia neliskanttisia paasia, jotka olivat jokainen 2 jalkaa kertaa 3 jalkaa mitaltaan.

Kivet eivät olleet osa tietä, vaan niistä koostui satama. Niitä käytettiin aallonmurtajana aluksille, hän ehdottaa. Little sanoi, että seitsemän kategoriaa osoittaa, että nämä kivet olivat ihmisten tekemiä, ja ne mahdollisesti ovat ainakin 10 tuhatta vuotta vanhoja.

Viitaten teorioihin Atlantiksesta ja kristallien käytöstä, katso artikkeli Atlantiksen kristalleista.

Linkki https://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/atlantiksen-kristalliteknologia/

Alla on lainaus artikkelista:

Atlantislaisten väitetään keränneen pyramidien energiaa, käyttäen kristallien harmonisia värähtelyjä. Aivan kuten Gizan Suuri Pyramidi on kytkeytynyt planeetan keskuksen ristikkomatriisiin, joka luo todellisuutemme, niin myös tekivät atlantislaiset.

Heidän pyramidinsa väitetään uponneen Atlantin valtameren pohjaan, mikä on metafora paluusta kollektiiviseen tiedostamattomaan, tai luomakunnan lähteeseen.

Atlantiksen kristallit saivat voimansa eri lähteistä, mm. auringosta, Maan energiakenttäristikkojärjestelmästä tai toisiltaan.

Ristikkopisteistä löytyy usein pyramidi. Atlantislaiset käyttivät tätä energiaa, kristallien kanssa, lähettämään energiaa yhdestä pyramidista toiseen, tai, kuten avaruusolennot, liikkumaan planeetalle ja täältä pois.

Tri. Ray Brownin hämmästyttävä löytö

Ray Brownin atlantislaisen kristallipallon nimellä tunnettu löytö tehtiin sukellusreissulla Bari-saarilla Bahamalla 1970. Sukeltaessaan Ray Brown — naturopaattinen tohtori — eksyi ystävistään ja etsiessään heitä löysi omituisen pyramidirakennelman.

Hämmästyneenä löydöstään hän tutki sitä, ja yllättyi huomatessaan, että pyramidin seinät olivat täysin sileät, ja yksittäisten palikoiden reunat olivat lähes näkymättömiä. Pyramidiin sisälle mennessään Ray äimistyi vielä enemmän puhtaista, sileistä sisäseinämistä: ei yhtään levää tai korallia kasvanut seinillä.

Tuon lisäksi hän kykeni näkemään sisällä selvästi huoneen ollessa hyvin valaistu, mutta valon lähdettä ei ollut havaittavissa missään. Hän yritti irroittaa monitahoista, punaista jalokiveä, joka oli kiinnitetty metalliseen putkeen, joka laskeutui alas katon keskeltä, mutta hän ei saanut sitä liikkeelle. Vähän yli metrin päässä jalokiven alla oli pronssinen kahta avointa kämmentä esittävä metallipatsas, ja kämmenten päällä lepäsi kristallipallo, noin neljä tuumaa läpimitaltaan. Hän yllättyi kyetessään nostamaan kristallipallon helposti. 

 

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.