Elokuun 2022 Leijonaporttiportaali

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Olemme hyvin innokkaita näkemään, mitä te kaikki teette Leijonaporttienergioilla, jotka ovat jo luonanne. Haluamme teidän tietävän, että nämä energiat ovat kaksin verroin voimakkaampia niiden transformaatioenergioiden vuoksi, jotka ovat myös yllänne koko elokuun ajan. Teistä on tulossa luojaolentoja, kun muututte fyysisissä kehoissa ollessanne Lähde-energiaitseksenne. Tämä lisää suuresti ilmentämisvoimianne, ja Leijonaportin energiat ovat myös siellä lisäämässä ilmentämis- ja luomiskykyänne. Siksi nyt on aika keskittyä siihen, mitä haluatte itsellenne, rakkaillenne ja koko ihmiskunnalle. Nyt on aika uskoa itseenne ja luottaa kykyynne elää siinä todellisuudessa, jonka olette nähneet mielen silmissänne, mutta jota ette ole vielä kokeneet.

Nyt on hyvä aika toivottaa nämä energiat tervetulleiksi istumalla, avautumalla ja vastaanottamalla ne tietoisesti. Ja kun teette niin, tunnette itsenne muuntuvan voimakkaiksi olennoiksi, joita teidän oli aina tarkoitus tulla tässä elämässä. Tämä on Ylösnousemuksen aikaa, joten se tuo vielä lisää voimaa näihin Leijonaportin energioihin. Energiat eivät tule vain Siriukselta, vaan myös muualta galaksista, sillä me kaikki haluamme niin kovasti nähdä ihmiskunnan kukoistavan. Haluamme teidän tietävän, miten voimakkaita olette.

Ja kun tunnette voimaa sisällänne, ymmärrätte myös, että kaikki muut ympärillänne ovat yhtä voimakkaita. Ei tarvitse olla valtataistelua. Silloin ei ole tarvetta vallan kahmimiseen tai valtapelien pelaamiseen. Kaikki saavat ilmentyä tasavertaisesti, ja se ei ole koskaan ollut niin totta kuin juuri nyt. Joten aina kun saatte tämän lähetyksen, varmistakaa, että istutte, vapautatte jalkanne ja käsivartenne, asetatte kätenne avoimeen asentoon niin, että kämmenet ovat ylöspäin, hengitätte syvemmin, rentoudutte ja keskitytte vastaanottamiseen.

Keskittykää vastaanottamaan paitsi Leijonaportti-portaalin kautta tulevia energioita, myös kaikkia energioita, jotka tulevat muuntamaan teitä ja näyttämään teille, kuka todella olette. Nyt on aika käsitetason tuntemisen lisäksi kokea se kehossanne, elämässänne ja tietoisuudessanne. Olette niin valmiita transformoitumaan ja kaikki, mitä nyt tulee, voidaan nähdä toisena työkaluna, joka annetaan teille, jotta voitte transformoitua helpommin ja nopeammin kuin olette koskaan aiemmin osanneet odottaa. Antakaa Leijonaportti-energioiden huuhtoutua ylitsenne ja muistuttaa teitä niistä voimakkaista olennoista, joita olette.

Universumin suurin voima on nyt ja aina rakkaus. Niinpä aivan kuten kaikessa muussakin, tässä on viime kädessä kyse rakkaudesta ja itsenne tuntemisesta rakkautena, rakastavina olentoina, rakkautena toiminnassa. Se on korkein taajuus, jolla voitte luoda, ja se on muutenkin kaikki, mitä on olemassa. Se on siis kaikki, mitä tulette koskaan saamaan, ja eikö se olekin ihanaa?

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.