Ennustuksista

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


(kanavoitu vuonna 1995)

Ne jotka ovat ilmoittaneet 60-, 70- ja 80-luvuilla Maapallon tuhoutuvan noin v. 2010-2500 ja siinä yhteydessä noin v. 2000 UFOihin otettavan henkisiä ihmisiä Maan puhdistusten ajaksi, ovat ilmoittaneet senhetkisen tilanteen, eivät nykytilannetta (v.1995). Nämä avaruusveljet, jotka tulevat usein fyysisiltä, eetteri- tai korkeintaan astraalitasoilta, ovat halunneet varoittaa ihmiskuntaa senhetkisestä suunnasta.

Nyt tilanne on osin muuttunut, kasvaneen henkisten vapaaehtoisauttajien määrän vuoksi. Sillä he ovat osin saaneet käännettyä kehityksen ympäristöystävällisempään suuntaan. Eikä enää näin ollen tarvita niin konkreettista Maan ulkopuolista apua.

Henkisille ihmisille tarjoutuu ensimmäinen mahdollisuus nousta korkeammille tasoille. Jotkut heistä auttavat fyysiselle tasolle jääneitä ihmisiä. Ja osa näistä ihmisistä, vaikka voivat nousta v. 2000, voivat nousta vasta v. 2006. Seuraavat aallot ovat v. 2010, 2013, 2016 tai viiden vuoden välein.

Ennustukset ovat varmoja vasta sitten, kun on varma tieto ihmiskunnan kehityssuunnasta. 1990-luvulla oli paljon virhemarginaalia vara- ja vaihtoehtoissuunnitelmineen. IHmiskunta on tietämättömyydessään vääristänyt aiempia luotettavia opetuksia ja siten hidastanut kokonaisvaltaista kehitystään.

Alkuperäisen Maapallon ”kirjoitetun” suunnitelman mukaan ihmiskunta kuuluisi jo Kosmiseen Perheeseen. Siksi monet, jotka odottivat teidän nousevan jo v. 1872, ovat siitä lähtien olleet hyvin huolissaan viivytyksistä. He lähettivät partion tarkastamaan tilannettamme. He saapuivat perille ilmakehäämme v. 1901 ja ovat siitä lähtien olleet mukana seuraamassa kehitystämme. Kysymyksessä on vanhin Galaktisen Liiton lähettämistä tukialuksista.

Nykyään Maan ihmisten kehitysnopeus on lähtenyt nousun ja siitä on kiittäminen Korkeampia apujoukkoja. Odotamme innolla teidän tuloanne v. 2001. Olemme kuitenkin mukana koko ajan ja läsnä energeettisesti silloin kun kaipaatte meitä. Pitäkäämme kanavat auki molemmn puolin ja viritettyinä puhtaasti neutraalille taajuudelle.

— terveisin Galaktisen Liiton jäsen Seurukselta

Huom! Päivitys 1.2.2019: Tuo varoitus on vanhentunutta tietoa, mikään negatiivinen taho ei voi enää uusien energioiden takia hyökätä, vaan tilalle tulee Maan ihmiskuntaa johtamaan uusi suuri Valon mestari, Maailmanopettaja, Korkeampi Jumala, joka tuo uuden rakkaudellisen maailmanuskonnon, joka korvaa kaikki vanhat heimolait ja uskonnot ja eri uskontosuunnat. Ja Hän on alkant vaikuttaa ensin yksityisesti valittujen vihkimysoppilaiden kautta v. 2001 lähtien ja nyt uusien energioiden myötävaikutuksella pystyy yhä voimakkaammin ja konkreettisemmin vaikuttamaan yhä suuremmille ihmisryhmille ilmestyen, valoa hohtavana olentona, joka pelastaa, opettaa ihmisiä tai käyttää välittäjähenkilöitään eli vihittyjä oppilaitaan välittääkseen opetuksia Maan ihmisille v. 2018 lähtien. Antikristus eli Manxus voi vaikuttaa Maassa ajalla 2013-2018, aiheuttaen sortoa ja terrorismia, mutta tämä vähenee marraskuusta 2018 alkaen ja loppuu v. 2019 alkaen uusien energioiden ja Maailmanopettajan myötävaikutuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.