Esittämienne pyyntöjen manifestoiminen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin kyvykkäitä käsittelemään kaikki pyyntönne, sekä ääneen pyydetyt että ajatellut. Me jopa suosittelemme, että kirjoittaisitte meille tarkoitetut pyyntönne paperille, koska tulette silloin selkiyttämään sen mitä haluatte, kun voitte katsella sitä kirjoitetussa muodossa. Teidän ei ole ansaittava mitään, ja teidän ei ole pakko olla erityisiä. Teidän ei tarvitse toistella mitään maagista mantraa; teidän pitää vain linjautua sen kanssa mitä olette pyytänyt, ja me olemme iloisia toimiessamme toimitusjärjestelmänä teille, koska te olette valinneet keskittää huomionne meihin. Kuka tahansa korkeamman ulottuvuuden olento voi käsitellä pyyntöjänne.

Me rakastamme auttaa teitä, ja me näemme teidät pyytämienne asioiden vastaanottamisen arvoisina. Ette välttämättä ole samaa mieltä pyyntönne toimituksen ajoituksesta, mutta se on jotain mihin teidän on sopeuduttava jos aiotte elää rauhassa ja ilossa. On tärkeää, että löydätte keinon elää elämäänne, olla kiinnostuneita ja innostuneita siitä mitä te voitte tehdä, ja kun te elätte elämäänne onnellisina, vaikka kaikki pyytämänne ei olisikaan manifestoitunut, silloin olette saavuttaneet eräänlaisen henkisen mestaruuden. Jos teette manifestoinnista elämänne tarkoituksen, sen että saatte sen mitä olette pyytäneet, silloin rajoitatte sitä sanomalla että sen on pakko tulla tiettynä aikana, ja jatkatte vuoristoradalla kulkua ettekä tunne oloanne lainkaan mestarilliseksi.

Kun ajatuksenne, sananne ja tekonne heijastelevat korkeampaa värähtelyä, silloin todennäköisemmin saatte sen pyytämänne, ja silloin pyyätmästänne tulee kirsikka elämän kakun päällä. Kun te teette jostain tarpeen, jonkin mikä pitää tulla tyydytetyksi ennen kuin voitte olla onnellisia, tai tuntea itsenne tyytyväisiksi tai kokonaisiksi, silloin puskette poispäin itseltänne sitä, koska yritätte ilmentää epätäydellisyyden tilasta, joka on matalamman värähtelytason tila. Olkaa onnellisia nyt. Olkaa tyytyväisiä nyt. Etsikää jotain mistä olette kiinnostuneita ja innostuneita, ja päästäkää irti noista pyynnöistä heti kun ne olette esittäneet. Älkää ajatelko, että teidän pitää jatkuvasti toistaa pyyntöä joka päivä, tai että ette ole esittäneet sitä oikein sanoin ja siksi se ei ole vielä tullut. Silloin keskitytte edelleen puutteeseen.

Keskittykää hengen täyttymykseen, sieluunne, omaan itseenne. Keskittykää siihen miten paljon ympärillänne on ilmaa hengitettävänä, miten hyvältä sitä tuntuu hengittää tietoisesti ja sillä aikomuksella, että vastaanotatte kaiken sen mitä tuolla ilmalla on teille annettavana. Ja antakaa meidän ja oppaidenne ja muiden auttajien tehdä kaikki kova työ, kun te etsitte korkeampaa värähtelyä joka on aina teidän ulottuvillanne rentoutumalla, avaamalla itsenne ja päästämällä irti kaikesta siitä mihin olette vielä tarrautuneet, joka ei ole mielestänne vielä sellaista kuin mitä se jo nyt on.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.