Fataali erhe ihmisten keskuudessa

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme saatavilla teille kaikille jokaikinen päivä, ja niin ovat myös teidän oppaanne. Niin on myös Alkulähde, ylisielunne ja korkeampi itsenne, kaikki arkkienkelit, kaikki ylösnousseet mestarit, sieluperheenne joka on olemassa muissa osissa galaksia ja universumia. Kaikki he ovat myös saatavilla teille. Ja sitten on planeettanne, toiset planeetat tähtijärjestelmässänne, teidän Aurinkonne, luontonne, puut, kukat ja eläimet. Rakkaus ympäröi teitä. Teitä ympäröidään tuella.

Mutta monet teistä etsivät tuota rakkautta ja tukea paikoista, joista sitä ei löydy. Etsitte sitä ihmisolennoista, jotka eivät koskaan ole saaneet sitä itse, jotka tulivat jonkin sortin riippuvaisiksi teininä tai parikymppisinä, ja jotka eivät koskaan saaneet mahdollisuutta nähdä terapeuttia tai henkilöä, joka olisi auttanut heitä rakastamaan itseään. Tämä on fataali erhe ihmisten keskuudessa. Kun etsitte rakkautta ja tukea niiltä joilla ei sitä teille ole antaa, te luotte itsellenne tuhoisan kokemuksen.

Joten me ehdottaisimme, että ette pyytäisi kenenkään olla sitä teille, kun heillä itselläänkin on tarpeeksi vaikeaa olla sitä itselleen. Sen sijaan tuntekaa kaikki rakkaus ja tuki, jota teillä on ympärillänne ja ei-ihmismuodossa, täyttäkää itsenne sillä ja menkää ja levittäkää sitä ympärillenne.

Kun levitätte rakkautta ja tukea ympäriinsä, arvatkaa mitä tapahtuu? Löydätte itsenne toisten ihmisten seurasta, jotka levittävät rakkautta ja tukea ympärilleen. Kun etsitte sitä toisista ihmisistä, tuppaatte löytämään ihmisiä jotka ovat myös sitä vailla. Ja varmasti useimmat teistä ovat olleet senkaltaisissa romanttisissa suhteissa, ja tiedätte tasan tarkkaan mitä me tarkoitamme.

Voitte tuntea äärettömän rakkauden määrän virtaavan lävitsenne, ja voitte tuntea tuon rakkauden tulevan myös teille takaisin. Se on ehdotonta, ja sitä on lisää siellä mistä sitä tulikin. On olemassa ääretön rakkauden lähde, johon te kaikki voitte päästä kiinni. Kun tajuatte että se on kaikkialla ympärillänne, on helpompaa päästä kiinni tuohon äärettömän rakkauden lähteeseen, joka sisällänne on. On helpompaa olla sydänkeskeinen.

Tehkää itsellenne palvelus ja lakatkaa yrittämästä korjata ihmisiä elämässänne, jotta he rakastaisivat teitä tavalla jolla te haluatte tulla rakastetuiksi, ja sen sijaan kysykää itseltänne miksi te ette vain ole sitä rakkautta jota te haluatte vastaanottaa. Rakkaus on ilmaista. Rakkaus on ääretöntä, ja se on perustavanlaatuisesti ehdotonta, joten älkää kursailko.

Maailma tarvitsee teitä olemaan tuo rakkaus enemmän tänään kuin se on koskaan tarvinnut aikaisemmin, ja te olette niitä jotka tiedätte sanomamme todeksi. Te olette niitä jotka tiedätte, että Alkulähde ei panttaa rakkautta keneltäkään, koskaan, ei vaikka mitä he tekisivät, ja tietäkää että te olette siellä ollaksenne kuin Alkulähde.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.