Kortti syyskuulle 2021: Kosminen kätilöys

Kuukauden kortti: syyskuu 2021 – kortti #8 | Arcturus | Kosminen kätilöys

Monissa aiemmissa kommunikaatioissa, me olemme viitanneet Arcturuksen energiaan eräänlaisena kätilönä — sellaisena joka ohjaa teitä maailmojen läpi elämän ja kuoleman välillä. Jos me katsomme alkuvaiheen sirpaloitumista tavalla, niinkuin me sen olemme korteissa esittäneet, arkketyyppinen Arcturuksen energia esittää viimeistä energeettisen tasapainon ja ei-fyysisyyden maailmaa ennen fyysistä inkarnaatiota ja polariteetin teeman tutkimusta. Siksi Arcturuksen energia on niin elintärkeää sivilisaatioille, jotka ovat tekemässä siirtymää kolmannesta neljänteen tiheyteen. Heidän opastuksensa, jota tarjotaan teidän kaltaisille sivilisaatioille, on olennaista tässä siirtymässä. He opettavat teille miten siirtyä mielen dominoimasta todellisuudesta sellaiseen, joka on mentaalisesti ja emotionaalisesti tasapainossa. He siis auttavat avaamaan sydämenne ja kokemaan intensiivisen paranemisprosessin, joka on tarpeen kun “synnytte” neljännen tiheyden todellisuuteen.

Ihmiskunta kokee nyt syntyprosessia. Metaforisesti me voimme sanoa, että synnytys on alkanut ja te olette alkamassa matkaanne synnytyskanavaan. Se voi olla sekavaa ja tuskallista aikaa, koska teidän on opittava päästämään irti vanhasta todellisuudesta (kohtu, niinkutsuttu unitila), ja uusi maailma avautuu hiljalleen edessänne. Se on yleistä, että haluaa pitää kiinni unesta ja mukavuudesta, eikä kokea intensiivistä syntyprosessia uuteen todellisuuteen. Vauvan suustaan päästämä rääkäisy syntymässä on humoristinen (mutta tarkka) tapa kuvata tätä siirtymän tilaa.

Niinkuin me usein teemme, me tarkastelemme prosesseja makro- ja mikrotasoilla. Me olemme juuri kuvanneet makrotason, joka ottaa ihmiskunnan uuteen todellisuuteen syntymisen muodon, jossa mukava uni erillisyydessä pitää vaihtaa järkyttävään integraatioprosessin hereilläoloon. Te näette tätä nyt ympäri Maapalloa. Se voi tuntua siltä kuin ihmiset olisivat sekoamassa — ärähdellen toisilleen ilman että he tajuavat, että toiset ihmiset ovat heidän peilikuviaan. Tämä voi jatkua jonkin aikaa, mutta lopulta useimmat näkevät, että paniikki alkaa laantua ja lopulta kadota.

Mikrotasolla tämä prosessi kulkee siten, että se vaikuttaa teihin jokaiseen henkilökohtaisella tasolla. Teidän henkilökohtainen sisäinen työnne voi vaikuttaa makrotasoon perustavanlaatuisella tavalla. Koska ette voi kontrolloida tai muuttaa sitä mitä Maapallon prosessissa tapahtuu kokonaisuutena, on suositeltavaa että alatte keskittyä enemmän omaan henkilökohtaiseen prosessiinne. Sinä myös olet käymässä läpi synnytysprosessia ja on sinun tehtäväsi navigoida sitä parhaasi mukaan — tottakai, rakastavat oppaat kuten Arcturuksen energia auttaa.

Täten, laajentaaksemme synnytyksen teemaa, useimmat ihmiset eivät muista omaa syntymäänsä. Jos olet tehnyt niin meditaation tai regression avulla, saatat muistaa, että se on täynnä pelkoa, tuskaa ja jopa vihaa siitä että jätit turvallisen ja mukavan ympäristön. Tämä “syntymä” on suora peilikuva erkaantumisesta Ykseydestä. Prosessi jota nyt käytte läpi on vastakkainen. Te koette nyt “syntymää” takaisin luonnolisen integraation tilaan. (Siinä tapauksessa voitaisiin sanoa, että se on myös kuolemaprosessi — erillisen, egoisen itsen kuolema.)

Tämä syntymä integratiiviseen tilaan vaatii kaikesta lastista irtipäästämistä, jonka on kerännyt erillisyyden tilassa. Useimmati ihmiset eivät tajua vanhojen mukanaan kanniskelemiensa haavojen intensiteettiä, ja niin vanhojen haavojen kohtaamisen, tuntemisen, kiittämisen ja irtipäästämisen prosessi voi olla pelottava. Kuitenkin se on tarpeellinen eikä sitä voi välttää ikuisuuteen. Elämäntapahtumat usein pakottavat käymään läpi tämän synnyinprosessin. Joillekin teistä motivaatio on perustavanlaatuisen epämukavuuden tunne vanhassa unitilassa. Ilman että tietää miksi, sitä saattaa puskea eteenpäin intuitiivisesti, yrittäen puhdistaa sitä mitä on pitänyt itsessään niin pitkään. Olipa motivaatiosi sitten perua väistämättömästä elämäntapahtumasta tai syvästä epämukavuudentunteesta vanhassa todellisuudessa (sekä vanhasta egoistisesta itsestä siinä todellisuudessa), on tärkeää tietää yksi asia.

Universumin luonnon energia liikkuu kohti integraatiota. On vaikeaa nähdä tai tuntea totuus erillisessä kolmannen tiheyden tilassa. Kun saa vilauksen tai tunteen todellisesta integroidusta tilasta, voi alkaa tuntea tätä magneettista energiaa joka vetää puoleensa kohti integraation tilaa, ja voi alkaa käyttää sitä kompassina jolla suunnistaa Kotiin. Arcturuslainen puoliskosi odottaa sinua erillisyyden ja integraation välisellä harmaalla alueella. He ovat henkäyksen päässä ja valmiita ohjaamaan sinua. Helpoin tapa on tuntea heidät sydämellä, joka on täydellisin tapa aloittaa oma matka.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt  

www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lyssan Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.