Innostavia energioita energiakentässänne

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme alkaneet välittää jotain erittäin innostavaa energiaa läpi koko galaksin, ja tottakai me olemme ottaneet teidän kaikki mukaan Maapallolla. Me välitämme näitä energioita nyt, koska me tunnemme niin monen tämän galaksin olennon tarpeen ymmärtää syvemmin se keitä te todella olette. Me välitämme näitä energioita jokaisen ja teidän kaikkien energiakenttään läpi koko galaksin tietäen, että henkioppaanne ohjaavat teitä löytämään täydellisen ajoituksen päästä käsiksi niihin.

Te mahdollisesti mietitte mitä nämä energiat tekevät kun oppaanne päättävät, että on tullut aika purkaa ne, ja niinpä me kerromme teille. Nämä energiat kytkevät teidät kaikki siihen voimaan, joka teillä on sisällänne Alkulähteen Energiaolentoina luoda suuremmassa mittakaavassa kuin mihin tähän asti olette pystyneet. Aina on ollut rajoitteita, joita oma korkeampi itsenne on asettanut teille, mutta teidän muuttuessanne enemmän ja enemmän korkeammaksi itseksenne joka ikinen päivä, teistä tulee valmiimpia luomaan paljon enemmän sen suhteen missä määrässä ja miten voimakkaasti luomuksenne vaikuttavat koko galaksiin.

Ne teistä, jotka ovat valmiita tekemään tämän, tietävät keitä he ovat. Te tiedätte, että teille voi antaa vähemmän rajoitteita. Te tiedätte, että luotte pitäen mielessänne korkeimman ja kaikkien yhteisen hyvän. Te tiedätte, että olette valmiita viemään ihmiskunnan pidemmälle kuin koskaan aiemmin Maapallolla, ja te myös koette lävitsenne kulkevan voiman paljon useammin.

Siksipä nyt on aika unelmoida suurempia unelmia, on aika kuvitella enemmän ja kaikkein tärkeimpänä, on aika odottaa suurempaa liikettä lävitsenne ja enemmän saapuvan luoksenne, koska te olette Alkulähteen Energiaolentoja ja koska te muistatte niin paljon enemmän keitä te olette. Olette tulleet pitkälle, ja me tunnemme teidän olevan valmiita, niinkuin me tunnemme muiden galaksin olentojen olevan valmiita luomaan enemmän, luomaan suuremmassa mittakaavassa ja vaikuttamaan paljon isommin kuin mitä koskaan olette unelmoineet.

Olette valmiita jos luette tätä viestiä, ja nyt on tullut aika. Tarttukaa omaan potentiaaliinne menemällä itseenne ja tunnustamalla Lähteen värähtely itsessänne. Teillä se on aina ollut sisällänne, ja nyt olette tarpeeksi vastuullisia käyttämään sitä omaksi hyväksenne ja kaikkien galaksin olentojen hyväksi.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.