Kahdentyyppiset ihmiset planeetallanne

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme vaikuttuneita siitä miten teillä hoituu kaikki tragedian ja trauman aikoina. Aivan kuin te olisitte saaneet paljon harjoitusta sellaisessa, mikä tietysti onkin totta. Olette kokeneet kaiken kuviteltavissa olevan ja enemmänkin sen jälkeen kun aloitte inkarnoitua fyysisiin kehoihin, ja ne teistä joilla on nyt vaikeinta kanssaihmisten kanssa ovat niitä, jotka ovat suostuneet ottamaan suurimman osan kollektiivin puolesta, koska te rakastatte palvella muita.

Te olette niin valmiita, niin hommaan kykeneviä, mutta ette aina tajua sitä. Te ette aina näe itseänne vahvoina ja voimakkaina valon ja rakkauden olentoina, joita te todella olette, koska niin harva ihminen näkee itsensä ja muut sillä tavoin. Ja kuten tiedätte, auttaa kun on roolimalleja; auttaa kun on esimerkkejä siitä mitä voi saavuttaa, miksi on mahdollista tulla.

Joten jos olette niitä joilla ei ole vaikeaa tänä aikana Maapallolla, me ehdotamme että etsisitte mahdollisuuksia mentoroida ja johtaa muita. Etsikää tapoja joilla voitte toimia esimerkkeinä ja olla muille malli, jonka jalanjälkiä seurata, tehkää niin samalla kun kunnioitatte sitä missä muut ovat. Tietäkää, että monet jotka kärsivät tällä hetkellä, joutuvat kulkemaan pitkän matkan päästäkseen sinne missä te jo olette. Se ei tule olemaan niin helppoa että vain napsautetaan sormia tai ravistellaan hereille.

Teidän tulee olla kärsivällisiä kanssaihmisiänne kohtaan ja muistaa, että ne jotka kamppailevat kovimmin, myös kehittyvät eniten, tai he ovat ottaneet niin paljon muiden edestä. Te kaikki voitte palvella muita eri tavoin, ja eri aikoina elämässänne tulette palvelemaan muita tavoin, jotka eroavat huomattavasti siitä miten te olette muita ennen palvelleet. Mutta aina on olemassa tapa jolla auttaa; aina on olemassa tapa nostaa joku toinen ylös siitä kuopasta minkä he ovat itselleen kaivaneet.

Me tiedämme, että jos resonoitte meidän ja viestiemme kanssa, silloin se tarkoittaa, että te haluatte palvella muita. Palvelkaa muita loistamalla valoanne niin kirkkaasti, että muut huomaavat ja kysyvät teiltä miten te sen teette, miten pidätte yllä korkeaa värähtelytasoa huolimatta kaikesta siitä mitä maailmassa tällä hetkellä tapahtuu. Olkaa sitä mitä te todella olette, ja samaan aikaan olkaa nöyriä.

Etsikää mahdollisuuksia palvella toisia, mutta olkaa myös kärsivällisiä niiden kanssa joita palvelette, ja päästäkää irti ideoistanne, mielikuvistanne, odotuksistanne ja kiintymyksistänne siihen miten tämän kaiken pitäisi mennä tästä eteenpäin, koska tulette yllättymään siitä mitä on tulossa. Ja halusitte sitä sillä tavoin; ette koskaan halunneet että kaikki on selvää tässä kohtaa evoluutiotanne, tässä kohtaa matkaanne neljänteen tiheyteen. Tämä on paras tapa käyttää aikanne teidän odottaessanne kanssaihmistenne valmistautumista ottamaan seuraavaa askelta ihmistietoisuuden evoluutiossa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.