Kanavointi Siriukselta 7.10.2021

Rakkaat,

Maapallon sielut voivat joskus ihmetellä mitä elämä Maapallolla oikein onkaan. Kaikki eivät voi kuvitella sitä miltä elämä Uudessa Taivaassa Maan Päällä voi tuntua. Puheet RAKKAUDESTA ja VALOSTA voivat olla heille inhotus. Maapallo heille tuntuu vihan, surun, ahneuden, sairauden ja köyhyyden paikalta. Nämä ajatukset ja emootiot on iskostettu teihin niin monen aikakauden mittaan Maapallolla. Sieluja tulee ja menee, sietäen suurta määrää vihaa toisia sieluja kohtaan heidän ollessa inkarnoituneina planeetalla. Joskus se on leivottu heidän olemukseensa, niinsanotusti. Maapallolla valloillaan ollut pimeys on ajanut tätä elämäntyyliä niiden sielujen kautta, jotka ovat käyttäneet näitä pimeitä emootioita ravinnokseen.

Rakkaat NYT ON AIKA nousta ja puhdistaa sielunne näistä pimeistä emootioista. Useimmat teistä, jotka lukevat näitä sanoja, ymmärtävät mitä tapahtuu ja työskentelevät kovasti päästäkseen pimeydestä valoon. Tämä on se työ, jota olette tulleet tekemään tänne, rakkaat. AIKA on NYT kaikkien nousta kolmannesta tiheydestä ylöspäin TAIVAASEEN MAAN PÄÄLLÄ.

MAAPALLO eli GAIA, kuten hänet tunnetaan, on elävä organismi, RAKKAUDEN ja VALON olento. Hän tuntee kaikki planeetan pinnalla elävät sielut ja auttaa teitä puhdistautumaan viimeisistä pimeiden emootioiden rippeistä. Ettekö tunne hänen RAKKAUTTAAN? Kuitenkin, hän tuntee myös pahat, ja hän on määrännyt että pahat lähetetään planeetalta pois NYT.

GAIA on ylösnousemassa eikä näille pimeyden sieluille ole paikkaa planeetan pinnalla. Kuten näette, että Gaian pinnalla on paljon liikettä hänen myös ylösnoustessa korkeampaan ulottuvuuteen, jossa KAIKILLA sieluilla on hänen paras etunsa mielessää. Näette itse kaikki muutokset. Tulivuoret purkautuvat, maat järisevät, tuulet puhaltavat, tulvat ja omituiset sääilmiöt tapahtuvat. Pimeyden agenda on pelleillyt sään kanssa, ja nyt Gaia on palaamassa linjaan ja tasapainoon.

Pimeät sielut ovat yrittäneet kontrolloida GAIAa vuosisatoja. Hän on kärsivällisesti odottanut ihmisten muutosta, mutta NYT ON AIKA kaikkien sielujen planeetalla palata linjaan hänen kanssaan. Monet, monet sielut ovat tulleet apuun tässä prosessissa. Hänen sääkuvionsa muuttuvat ja monissa paikoissa planeetalla tulee olemaan sopiva sää, missä ihmiset voivat kukoistaa. Tämä voi vaikuttaa taivaiden tavoittelulta nyt, ja teistä voi tuntua että se tapahtuu jossain kaukaisessa tulevaisuudessa, mutta tämän kaiken annetaan tapahtua NYT , rakkaat. Taajuudet, joilla Maapalloa pommitetaan nyt mahdollistavat niiden jotka ovat GAIAn kanssa samassa vireessä edistyä UUTEEN MAAHAN. Ei enää köyhyyttä, sairautta, nälkää tai RAKKAUDEN puutetta. Ne jotka ovat matalammalla taajuudella ja eivät halua muuttua, he eivät tule kestämään näitä värähtelyjä.

Monet teistä ovat huomanneet oireita kehossanne teidän käydessänne läpi näitä uusia taajuuksia, joita planeetalla ei ole koskaan ollut aiemmin. Kehonne on saamassa sielunne kiinni, niinsanotusti. Olkaa armollisia itsellenne ja kysykää keholtanne mitä se kaipaa teidän käydessänne läpi näitä värähtelyjä. Kehonne on muuttumassa hiilipohjaisesta kidepohjaiseksi ja sellaisena teidän tulee toivottaa nämä muutokset tervetulleiksi, olivatpa ne sitten miten vaikeita tahansa. Monet teistä ovat lopen uupuneita ja heillä on omituisia oireita näistä taajuuksista.

Kehonne ja sielunne on saamassa yhteyden GAIAan, joten puhukaa kehollenne ja GAIAlle ja kuunnelkaa mitä teille vastataan. Solut kehossanne uusiutuvat jatkuvasti ja ne tietävät tasan tarkkaan mitä ne tarvitsevat. Kehonne saattaa tarvita enemmän lepoa, enemmän aurinkoa, enemmän ravinteita ja enemmän liikuntaa. Olkaa yhteydessä kehoonne ja oppikaa RAKASTAMAAN sitä mitä tahansa tapahtuukin. On aina olemassa läksy minkä voi oppia mistä tahansa oireesta. Ihmisille on vaikeaa ymmärtää, mutta jokaisessa sairaudessa on sielun läksy, olipa se sitten miten vaikea tahansa. Mitä enemmän kuuntelette ja RAKASTATTE sielussanne olevaa kehoa, sitä rauhallisemmaksi muututte.

Pimeyden agenda on pitänyt teiltä piilossa monenlaisia teknologioita. Monet ihmiskunnan sairaudet ovat pitkittyneet pimeyden kontrolliagendasta. He tietävät, että monet sairaudet olisi voitu parantaa vuosikausia sitten, ja he ovat alkaneet tehdä rahaa niinkutsutuilla parannuskeinoilla. Sydämestä hyvään tarkoitukseen annettu raha meneekin suoraan näille pahuuden organisaatioille. Monet sairaudet maailmassa ovat itse asiassa syntyneet pimeyden rahantekoagendasta, jolla pidetään ihmiset pelon Matriisissa. Teitä on pidetty pimennossa SUVEREENISTA voimastanne JUMALANA.

JUMALA on antanut jokaiselle Maapallon ihmiselle täydellisen immuunijärjestelmän, joka pitää kehon tasapainossa. Kuitenkin viimeisen muutaman vuosisadan aikana pimeyden agenda on pommittanut Maapalloa saasteilla ja epidemioilla, joilla teitä on kontrolloitu ja joilla on tehty suuria summia rahaa. Viimeisen vuoden aikana monet ihmiset ovat eläneet pelossa toista ihmistä kohtaan, mikä on tappanut monia. Kuitenkin, rakkaat, tietty määrä ihmisiä kuolee joka vuosi eikä se ole edelleenkään muuttunut miksikään. Pelko tästä nykyisestä taudista on pimeyden vehkeilemä, jolla kontrolloida populaatiota.

Pimeyden agenda on tuottanut tämän niinkutsutun pandemian synteettisesti ja injektiolääke on tehty nopeasti, mutta tämä oli ollut jo työn alla ja sitä on käytetty keinona vähentää ihmismäärää planeetalta ja kontrolloida ihmisiä, ei parantaa heitä.

JUMALA antoi kaikille sieluille vapaan tahdon elää Maapallolla ja oppia lähsynsä ja korkeammat olennot eivät ole saaneet siihen puuttua. Kuitenkin, rakkaat, tämä depopulaatioagena on mennyt överiksi ja GAIA on lähettänyt avunpyynnön universumille ja korkeammille olennoille. Korkeammat olennot muista tähtijärjestelmistä ovat suuresti lieventäneet piikkien aiheuttamia vahinkoja. Jotkut sielut inkarnoituivat ottaakseen piikin, kokeakseen oireet ja herättääkseen populaation unestaan. Jotkut urheat sielut inkarnoituivat kuolemaan piikistä herättääkseen muut sielut heidän lähellään.

Monet teistä ovat sellaisten keskellä, jotka ovat edelleen unessa, niinkutsutusti, ja he uskovat mitä korruptoituneet valtion instituutiot heille sanovat. Jotkut teistä ovat heränneet ja tuntevat olonsa turhautuneeksi unessa olijoiden keskellä, mutta uskokaa rakkaat, että KAIKKI ON HYVIN ja teidän aikanne vielä koittaa. Planeetan pinnalla on sieluja heräämässä ja kun he heräävät, he eivät enää vaivu uneen. Taajuudet jatkuvat kunnes kaikki sielut ovat heränneet, ja pimeyttä ei enää ole. He tarvitsevat paljon apua kun he saavat tietää epämiellyttävistä totuuksista, joita alkaa tulla VALOON. Korruptoituneet valtion instanssit, jotka jatkavat populaation pitämistä pelossa, tullaan ottamaan VALON haltuun ja paikallisyhteisöt voivat jälleen hallita itseään.

Monet teistä huolehtivat perheenjäsenistään ja ystävistään, jotka ovat ottaneet piikin. Älkää huolehtiko, rakkaat, sillä suurimmaksi osaksi piikki on neutraloitu eikä se aiheuta heille haittoja. Pian he ovat kuin te, kun TOTUUS tulee esiin siitä mitä heille on tehty ja sen aika koittaa pian. Ainoa mitä voitte nyt tehdä, on olla oma itsenne. Ette voi pakottaa muita ajattelemaan samoin kuin te. He tulevat oppimaan ajallaan ja he tulevat olemaan kuin te. Heidän pitää saada itse oppia, aivan kuten tekin olette saaneet. Taajuudet Maapallolla ovat sellaisia, että ne herättävät monia, monia muita sieluja heidän omaan tehtäväänsä Maapallolla tänä aikana, ja kaikki pimeyden sielut poistuvat planeetalta. Tämä on määrätty ja SE TULEE tapahtumaan.

Rakkaat, enää ei ole pelkoa kun maailma muuttuu. Katsokaa ympärillenne ja näette ne muutokset joita tapahtuu. Gaia ylösnousee ja te ylösnousette Gaian mukana. Katsokaa tulevaisuuteen ja miettikää mitä haluatte ja manifestoikaa UUSI MAA NYT. Ei enää sairauden, köyhyyden tai rakkauden puutteen pelkoa, sillä GAIA antaa teille kaiken tarvitsemanne. Puhukaa Gaialle ja pyytäkää apua ja hän antaa teille kaiken selviytymiseen tarvitsemanne avun. Te olette vahvoja, te olette voimakkaita ja te voitte manifestoida UUDEN MAAN itse omaan yhteisöönne muiden samanmielisten sielujen kera.

Päättäkää lähteä pelon matriisista, jonka pimeyden puoli on teihin yrittänyt iskostaa. USKO on vahva asia, rakkaat. Oppikaa USKOMAAN RAKASTAVAAN JUMALAAN osana teitä ja USKOKAA yltäkylläiseen MAAHAN nyt eikä mikään voi enää koskaan satuttaa teitä. Teille tullaan antamaan kaikki haluamanne.

On niin paljon puhetta pimeyden päivistä, mutta Totta puhuen, jos kaikki sielut heräisivät nyt, he tajuaisivat olevansa JUMALIA ja GAIAn vireessä, eikä pimeyttä enää olisi. Uudet vapaat, kestävät energiamuodot keksitään ja uusia tapoja puhdistaa Maapallo ihmisen aiheuttamista saasteista tullaan kehittämään VALON avulla.

JUMALA, GAIA ja KORKEAMMAT MAAILMAT tulevat aina tukemaan kaikkia, jotka niin pyytävät.

Rakkaat, AIKA on NYT ottaa yhteys GAIAan. Tietäkää, että te olette kaikki tulleet tänne ollaksenne hänen kanssaan ja tuomaan tänne UUDEN MAAn ja sen AIKA on NYT.

Iloitkaa JUMALAN ja GAIAn kanssa teidän tuodessanne UUSI MAA tänne yhdessä.

Me olemme kanssanne teidän ylösnoustessanne pimeydestä VALOON ja me lähetämme teille paljon RAKKAUTTA ja paljon SIUNAUKSIA matkallanne.

Kanavoinut Thea Grace Sirius 7.10.2021.

  Artikkelin julkaissut The Gateway to Sirius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.