Käpylisäkkeen avulla korkeampiin värähtelyihin

Jos haluat olla terve fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä ja hengellisellä tasolla, sinun on opittava käyttämään korkeataajuista energiaa. Tämäntyyppinen parantava energia on välttämätöntä terveydelle siitä syystä, että se nostaa kehosi ja sielusi taajuutta. Kehosi taajuudella on olennainen merkitys terveydellesi, koska se vaikuttaa kehosi suorituskykyyn. Tästä syystä, kun ympäröit itsesi korkeataajuusenergialla, terveytesi paranee. Toisaalta, kun ympäröit itsesi matalataajuusenergialla, terveytesi heikkenee.

Joidenkin taajuustutkijoiden mukaan terveen ihmiskehon taajuudet ovat välillä 62-78 MHz. Kaikki alle 62 MHz:n taajuudet altistavat ihmiskehon sairauksille ja taudeille. Mitä alhaisempi taajuus on, sitä alttiimpi ihmiskeho on sairauksille ja taudeille. Kun ihmiskehon taajuusnopeus saavuttaa 25 MHz, kuoleman riski kasvaa dramaattisesti. Jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa taajuudesta ja sairauksista, lue tämä informatiivinen artikkeli The Relationship Between Disease and Energy Frequency.

Käpyrauhanen on pieni hormonitoimintaa harjoittava rauhanen, joka sijaitsee aivojen keskellä. Se näyttää hieman kävyltä, minkä vuoksi sitä kutsutaan käpyrauhaseksi. Monet henkiset opettajat kutsuvat käpyrauhasta mielellään kolmanneksi silmäksi, sisäiseksi silmäksi, kaikkinäkeväksi silmäksi, henkiseksi silmäksi tai mielen silmäksi. He kannustavat meitä usein vahvistamaan käpyrauhasen toimintoja, koska tämän rauhasen avulla pääsemme käsiksi parantaviin energioihin, jotka sisältävät korkeita taajuuksia.

Monet muinaiset sivilisaatiot ja henkiset opettajat uskovat, että kun kolmas silmä on aktivoitunut ja toimii kunnolla, se antaa meille mahdollisuuden nähdä tavallisen näkökyvyn ulkopuolelle. Toisin sanoen se voi auttaa meitä näkemään fyysisen maailman tuolle puolen. Yksi tapa, jolla voit henkilökohtaisesti testata, voisiko kolmas silmäsi nähdä tavallisen näön havaitsemisen tuolle puolen, on keskittyä sisäiseen näkemiseen. Yksi parhaista ajoista tehdä tämä on nukkumaanmenoaika.

Kun seuraavan kerran menet nukkumaan, keskitä tietoisuutesi kolmanteen silmääsi juuri ennen kuin alat nukahtaa. Tämä prosessi voi avata kolmannen silmäsi, jolloin voit nähdä kuvia päässäsi tai jopa huoneesi 360 asteen näkymällä. Toinen hyvä aika kolmannen silmän aktivoimiseen on heti heräämisen jälkeen. Sen sijaan, että nousisit sängystä, makaa paikallasi ja keskitä tietoisuutesi kolmanteen silmääsi tarkoituksenasi avata se. Mitä enemmän harjoittelet käpyrauhasen tai kolmannen silmän käyttämistä nähdäksesi aineellisen maailman tuolle puolen, sitä vahvemmaksi se tulee. Kun käpyrauhasestasi tulee vahvempi ja aktiivisempi, kykysi päästä käsiksi korkeataajuiseen energiaan lisääntyy.

Sungazing ja käpyrauhasen aktivointi

Monet meditoijat ovat tietoisia siitä, että tietyt meditaatiotekniikat voivat auttaa käpyrauhasen aktivoimisessa, mutta monet heistä eivät ymmärrä, että myös auringonotolla voi olla suuri merkitys tämän pienen sisäeritysrauhasen aktivoimisessa. Aurinkotarkkailulla tarkoitetaan auringon tuijottamista auringonnousun tai -laskun aikana. Tänä aikana auringon säteilemä valo ei ole yhtä voimakasta, joten aurinkoon katsominen on turvallisempaa. Monet aurinkotarkkailua harrastavat ihmiset uskovat, että se on hyväksi silmille ja käpyrauhaselle.

Ajatus siitä, että auringonvalo voi auttaa aktivoimaan käpyrauhasta, saattaa kuulostaa pseudotieteeltä, mutta jotkut tutkijat ovat vahvistaneet, että auringonvalo voi stimuloida käpyrauhasta erittämään tiettyjä hormoneja. Kuten sanotaan sivustolla 2012TheBigPicture.WordPress.com:

Käpyrauhasessa on enemmän kuin mitä silmä näkee, tai pitäisi sanoa, näköhermo. Auringonvalon vaikutusta käpyrauhaseen on tutkittava enemmän. Se on jo nyt yksi eniten tutkituista rauhasista. Tiedämme, että kirkas valo stimuloi seratoniinin ja melatoniinin tuotantoa käpylisäkkeessä, mutta käpylisäkkeessä tuotetaan muitakin neurokemikaaleja, joilla on syvällisempiä vaikutuksia kuin vain serotoniinin ja melatoniinin vaikutukset mielialaan, uneen, lisääntymiseen ja ruumiinlämpöön.

Kun aloitat auringon katselun harjoittelun, katso aurinkoa vain muutaman sekunnin ajan. Kun silmäsi tottuvat siihen paremmin, voit lisätä aikaa. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, miten silmäsi reagoivat auringonvaloon. Jos tunnet suurta epämukavuutta tai kipua silmissäsi, anna silmiesi toipua jonkin aikaa, ennen kuin toistat prosessin. Kun aurinko nousee horisontin yläpuolelle, et saa katsoa sitä suoraan muutamaa sekuntia kauempaa, sillä se voi vahingoittaa silmiäsi.

Visualisointi ja käpyrauhasen aktivaatio

Kun visualisoit jotain, pakotat mielesi käyttämään kolmatta silmääsi. Näin voit stimuloida käpyrauhastasi aktivoitumaan. Kun käpyrauhasesta tulee aktiivisempi, kehoosi voi virrata enemmän korkeataajuista energiaa. Tämä prosessi voi parantaa kehoasi ja herättää aivojesi muita uinuvia osia.

Sen lisäksi, että visualisointi auttaa sinua aktivoimaan käpyrauhastasi, se voi myös parantaa kykyjäsi. Venäläiset tiedemiehet ovat tutkineet hyvin prosessia, jossa visualisointitekniikoita käytetään ihmisten kykyjen parantamiseen. He osoittivat, että sisällyttämällä visualisointimenetelmiä urheilijoiden harjoitusrutiiniin he pystyivät lisäämään näiden urheilijoiden suorituskykyä. Nykyään myös monet ammattiurheilijat käyttävät visualisoinnin voimaa suorituskykynsä parantamiseen, muun muassa Tiger Woods.

Natriumfluoridi ja käpyrauhasen kalkkeutuminen

Myrkyllinen aine, joka on erittäin haitallinen käpyrauhaselle ja terveydelle, on natriumfluoridi, joka tunnetaan myös nimellä fluoridi. Natriumfluoridi ei ole sama kuin fluoridin luonnollinen versio, joka tunnetaan kalsiumfluoridina. Tätä fluoridin luonnollista versiota esiintyy usein maaperässä ja lähdevedessä hyvin pieniä määriä. Toisaalta natriumfluoridi on synteettistä teollisuusjätettä, joka sisältää kymmeniä vaarallisia kemikaaleja, muun muassa arseenia, alumiinia, lyijyä ja fluoripiihappoa. Jos haluatte todisteita tästä, lukekaa tämä kiistanalainen artikkeli.

Natriumfluoridi on erittäin haitallista käpyrauhaselle, koska se häiritsee sen toimintaa kovettamalla sen sisäseinämiä. Sen lisäksi, että natriumfluoridi on haitallista käpyrauhaselle, se on myrkyllistä myös aivoille, sydämelle ja muille elimistön elimille. Koska tätä myrkyllistä jätettä on käytetty juomaveden käsittelyyn, käpyrauhasen kalkkeutumistapaukset ovat lisääntyneet.

Jos haluat poistaa fluoridin juomavedestä tehokkaasti, sinun on käytettävä vedenpuhdistusjärjestelmää, jossa on erityinen suodatin nimeltä aktivoitu alumiinioksidi (AAL). Tämä erikoissuodatin sisältää jonkin verran alumiinihiukkasia, joten jos olet huolissasi alumiinista, kannattaa hankkia vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa käytetään käänteisosmoositekniikkaa. Käänteisosmoosivesipuhdistusjärjestelmät eivät ole loistavia vain fluoridin poistamiseen, vaan ne ovat myös loistavia muiden veden haitallisten epäpuhtauksien suodattamiseen. Mitä tulee hammastahnaan, käytä vain hammastahnaa, joka ei sisällä natriumfluoridia.

Kun aktivoit ja vahvistat käpyrauhastasi tiettyyn pisteeseen asti, sinun pitäisi huomata aivotoiminnan paranevan. Lisäksi henkisen tietoisuutesi ja intuitiosi pitäisi myös lisääntyä. Kun aivotoimintasi ja henkinen tietoisuutesi lisääntyvät, myös kykysi päästä käsiksi korkeataajuiseen energiaan vahvistuu.

Jos haluat lisää tapoja vahvistaa ja aktivoida käpylisäkettäsi, lue tämä voimaannuttava artikkeli otsikolla Calcified Pineal Gland: How to Decalcify It.

Lähteet:

http://energyfanatics.com/2011/12/07/relationship-between-diseases-energy-frequency/
http://www.psychologytoday.com/blog/flourish/200912/seeing-is-believing-the-power-visualization
http://2012thebigpicture.wordpress.com/2012/10/23/restoring-pineal-gland-endocrine-system-function-with-sungazing/
http://www.fluoridedebate.com/question03.html

 

Artikkelin julkaissut The Mind Unleashed

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.