Kesäkuun 2021 energiat

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme niin onnellisia kyetessämme antamaan teille perspektiivimme energioista, joiden me tunnemme tulevan ihmiskunnan ja Maapallon luo kesäkuussa. Monin tavoin kesäkuu on uusien alkujen kuu. Se on kuukausi, jolloin voitte vastaanottaa energioita, jotka auttavat teitä tekemään suuria muutoksia elämässänne, joita haluatte tehdä. Nämä ovat tukevia energioita, jotka saapuvat, mutta niiden tarkoitus on myös tuoda asioita pintaan.

Teidän kaikkien on tarkoitus tarkastella uskomuksianne ja käyttäytymistänne, ajatuksianne, tunteitanne, suhteitanne, työtänne. Teidän on kaikkien tarkoitus arvioida tarjoamaanne värähtelyä ja nähdä missä kaivataan muutosta, nähdä missä voitte olla se joka aloittaa muutokset. Joissain tapauksissa ihmiset Maapallolla tietävät, että heidän pitää muuttua, mutta he valitsevat olla tekemättä niin jostain syystä. Toisissa tapauksissa ihmiset kokevat äkillisen tarpeen muuttua, muuttaa perspektiiviään, muuttaa sitä missä he asuvat, heidän ruokavaliotaan, heidän ihmissuhteitaan. Muutosta tapahtuu aina maailmassanne, mutta olette sellaisessa ajassa ihmiskunnan historiassa, jossa muutosta tapahtuu nopeammin ja nopeammin, ja muutos tulee hyväksyä.

Ja se on myös jotain mitä nämä energiat auttavat teitä tekemään; ne auttavat teitä laskemaan puolustustanne, päästämään irti muutosvastarinnastanne. Nämä energiat auttavat teitä päästämään irti tukoksista, jotka estävät teitä elämästä flow’n mukaan, ja flow’ssa oleminen tarkoittaa hienosäätöä, muutosten tekemistä ja tietämistä milloin oikea muutoksentekohetki koittaa. Te olette niitä, aina, jotka luovat jokaisen elämänne ja todellisuutenne aspektin, ja kun haluatte ja/tai tarvitsette muutosta, ympärillänne on niitä jotka ovat ei-fyysisiä, jotka voivat teitä auttaa siinä. Me kaikki autamme parhaamme mukaan, mutta loppujenlopuksi teillä on vapaa tahtom, ja vapaa tahto antaa teille valinnan.

Voitte jatkaa samaa polkua, ajatella samoja ajatuksia, uskoa samoihin uskomuksiin, värähdellä samalla taajuudella, tai voitte ottaa seuraavan askeleen eteenpäin kohti henkistä evoluutiotanne päästämällä irti siitä mistä olette pitäneet kiinni, mikä on pitänyt teitä maassa ja pidätellyt teitä, ja voitte toivottaa tervetulleeksi tarpeelliset muutokset elämäänne ja siihen tapaan jolla suhtaudutte maailmaan ja muihin siinä.

Tunnette nämä energiat tulevan Äiti Maasta, muttaa myös taivaista, sillä apu jota olette kaikki pyytäneet toimitetaan teille täydellisellä ajoituksella ja täydellisessä paketissa. Ja tottakai mitä enemmän otatte yhteyttä Maahan ja taivaaseen, sitä helpompaa teidän on vastaanottaa. Käyttäkää kehoanne; käyttäkää kykyänne maadoittua, olla hiljaa ja hiljentää mielenne, ja tulette maksimoimaan kesäkuun 2021 energioiden voiman ja tehokkuuden.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.