Korkeammassa ulottuvuudessa tarvitsemanne kyvyt

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me arvostamme kaikkia niitä teistä, jotka ovat päättäneet avautua meille ja energeettisille lähetyksillemme. Me näemme kaikki teidät itsemme laajennoksena, ja me pyydämme teitä näkemään meidät laajennoksena itsestänne. Me tiedämme, että yhteys vahvistuu olentojen välillä silloin kun on fokusta, halua, ja vahva tunne. Siksi me olemme aina innoissamme, kun uusi ihminen alkaa kiinnittää huomiotaan meihin, ja me erityisesti rakastamme sitä kun me voimme tuntea teidän aistivan oman energianne. Se on hyvä merkki ihmisolennossa, koska se tarkoittaa että olette nostaneet värähtelytasoanne tasolle, jossa me tulemme teille näkyväksi.

Tämä on jotain mihin me haluamme teidän kiinnittävän huomionne teidän eläessänne elämäänne Maapallolla. Jos kysytte itseltänne mihin kiinnitätte huomionne, ja nostaako vai laskeeko huomionne suuntaaminen värähtelyänne, se on keskeinen tekijä joka määrittää sen onko huomionne keskipiste jotain mikä palvelee teitä. Kysykää itseltänne haluatte sulautua sen kanssa yhteen mihin keskitytte, vai teettekö niin pelkästään tottumuksesta, tai koska kaikki muut keskittyvät siihen asiaan, siihen tapahtumaan tai henkilöön. Alkakaa todella tarkistaa omaa värähtelyänne sekä pohtikaa valintojanne silloin kun keskitytte johonkin. Sen tekeminen ei vie paljoakaan aikaa, ja vielä vähemmän vaivaa. Se on varsin vaivaton teko mitä pyydämme teitä tekemään.

Sanokamme, että huomaatte keskittvänne johonkin mikä ei tunnu teistä hyvältä, mutta että olette tottumuksesta keskittyneet siihen jo pidemmän aikaa. Kun huomaatte keskittyvänne siihen, vetäkää vain syvään henkeä ja päästäkää siitä irti. Teidän ei tarvitse selvittää sitä miksi aloitte alunperin siihen keskittyä; teidän pitää vain päästää irti siitä tietystä energiasta, tietystä värähtelystä siinä hetkessä kun huomaatte ajattelevanne sitä. Jos, toisaalta, huomaatte että keskitytte johonkin johon tykkäätte kiinnittää huomiotanne, ja voitte tuntea värähtelynne nousevan sen seurauksena, silloin pankaa merkille että teette niin ja alkakaa tehdä sitä vieläkin enemmän tarkoituksella.

Ja muistakaa myös, että teidän pitää olla tietoisia siitä miten keskitytte. Jos keskitytte johonkin mikä tuntuu teistä hyvältä, mutta sitten siirrätte huomionne ajatuksiin kuten ’No, minulla ei ole sitä elämässäni juuri nyt’, tai ’Miksei se tyyppi vastannut viime puheluuni, sähköpostiini tai tekstiviestiini?’, silloin huomaatte madaltavanne värähtelyänne koska valitsette keskittyä johonkin mitä teiltä puuttuu.

Pysykää olennaisessa, ei yksityiskohdissa siitä onko teillä jotain mihin keskitytte. Pysykää olennaisessa, siinä mikä saa olonne tuntumaan hyvältä, huomioikaa värähtelynne kasvu, ja silloin se palvelee teitä. Teillä on kyky muuttaa perspektiiviänne, sekä siirtää huomionne keskipistettä, ja nämä ovat kykyjä joita haluatte kehittää teidän siirtyessänne kohti korkeampaa ulottuvuutta. Nämä ovat kykyjä joita teidän kannattaa hioa ja kehittää, koska kaikki alkaa kulkea nopeampaa ja nopeampaa omassa kokemuksenne piirissä teidän jatkaessanne kohti näitä korkeamman ulottuvuuden energioita. Kiinnittäkää huomiota. Tehkää muutoksia. Tehkää valinta. Ja eläkää onnellisina.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.