Kortti maaliskuulle 2022: Uusi toivo

Kuukauden kortti – Maaliskuu 2022

Kortti #79 | Zeta Reticuli (nykyinen, toinen aikakausi) | Uusi Toivo

Tämä kortti viittaa käännekohtaan Zeta Reticulin historiassa. Ensimmäisellä aikakaudella he kärsivät traumaattisesta lajikriisistä, jossa he eivät olleet varmoja selviääkö heidän lajinsa — johtuen heidän omista valinnoistaan. Heidän lajinsa alkoi parantua toisella aikakaudella, se vaati kuitenkin, että Zetat alkoivat integroida emotionaalisia ja mentaalisia kehojaan, mikä johti kykyyn kokea todellisuus sydänkeskuksesta ensikertaa. Tämä oli heille uusi kokemus, joka teki heistä pelokkaita uutta todellisuutta kohtaan, mutta myös toiveikkaita tulevaisuuden varalta.

Tämän kortin ajoitus nyt kuukausikorttina on merkittävä. Vaikka tämä informaatio on kanavoitu kuukausia ennen kuin tämä teksti on postattu, voimme nähdä miten ihmiskunta alkaa kulkea samanlaista polkua kuin Zetat heidän parannusprosessissaan. Viimeisen usean vuoden ajan olette kamppailleet planeetanlaajuisen pandemian kourissa, joka on vaatinut teitä vetäytymään syrjään, eristäytymään toinen toisistanne ja menemään itseenne selvittämään sisäisiä ongelmianne, jotka olette jättäneet huomiotta. Mielenne ovat muuttuneet äärimmäisen aktiivisiksi, ja kiistelette siitä kenen näkemys todellisuudesta on oikea. Pintapuolisesti se vaikuttaa jakaneen teidät leireihin. Mutta pinnan alla tapahtuu kuitenkin jotain aivan muuta. Ykseyden ja integraation aallot (jotka ovat tarpeen neljännen tiheyden todellisuudelle) vetävät teitä yhteen, vaikka monet sitä vastustavatkin. Kun luonnollista prosessia vastustaa, se luo hajaannusta, kun vastustajat yrittävät tehdä kaikkensa kiistääkseen integraation vetovoiman. Tämä luo jännitteitä yhteiskuntaan ja yksilöiden psyykeisiin, ja näette että se näkyy myös ulkoisessa todellisuudessa. Pinnan alla kuitenkin integraatio ja transformaatio jatkavat kehitystään.

Kun luette tämän kortin tekstiä, saatatte viimein tuntea hieman uutta toivoa, niinkuin Zetatkin tunsivat. Puhutaan “toivon” eräästä aspektista, jotta voisitte käyttää sitä työkaluna ymmärtämään tekemiänne valintoja kun menette eteenpäin monia järkyttäneiden globaalien tapahtumien jälkeen.

Hädän hetkinä usein haluaa epätoivoisesti palata niinkutsuttuun “normaaliin”. Jos me katsomme tätä egon näkökulmasta, ego haluaa palata tunnettuun ympäristöön ja toimintatapoihin. Kun egon tavat ja mallit häiriintyvät, haavoittuvaisuuden ja sekavuuden tunteet saavat aikaan, että se pyrkii etsimään mitä tahansa keinoa luoda uudelleen nuo vanhat tutut rutiinit — ajatusmallit, käytöstavat ja ulkoisen maailman ilmaisun. Jos sekavuus jatkuu pitkään (niinkuin pandemian tai sodan tapauksessa), egolla on aikaa rakentaa uudenlaisia selviämismekanismeja — ja kuitenkin ne ovat luonteeltaan egoistisia jos henkilö ei tee omaa sisäistä työtään. Tässä tapauksessa se on yksinkertaisesti yhden egoistisen käytöstavan muuttamista toiseksi.

Kun maailman sekavuus on loppumassa, uudistunut toivontunne voi nousta pintaan. Tämä uudeistunut toivo voi tulla kahta reittiä. Ensimmäinen reitti on sisäisten muutosten tai paranemisen seurausta. Tällä ensimmäisellä reitillä on tunne siitä, että kaikki sisäiset terveet muutokset, jotka ovat syntyneet tuskasta, voivat nyt kukoistaa ulkomaailmassa, mikä luo uudenlaisen todellisuuden aihion. Se tuntuu tuoreelta, innostavalta ja ehkäpä jonkin verran hauraalta. Se vaatii hellää huolenpitoa ja tarkkailevan sisäisen silmän, jotta varmistutaan siitä että vanhat tavat eivät palaa niinkuin rikkaruohot ja tukahduta uuden todellisuuden elämää.

Toinen reitti uudistuneeseen toivoon on salakavalampi, koska se tapahtuu tiedostamattomalla egotasolla. Niille jotka eivät tehneet kriisin aikana sisäistä työtä, uudistunut toivo voi olla innostusta siitä, että voidaan palata “takaisin normaaliin”. Monille “normaali” tarkoittaa vanhoja, toimimattomia käytöstapoja ja ajatuskaavoja. Ego villiintyy ja on innokas palaamaan vanhoihin kaavoihinsa, ja se pyrkii tukahduttamaan kaikki pienetkin häiriöt sen tavoitteiden esteenä ennen uuden todellisuuden syntymistä.

Tällä tavoin me pyydämme teitä katsomaan näitä kahta polkua sisällänne ja olemaan erittäin tietoinen uuden, hauraan todellisuuden hoivaamisesta joka on juuri syntynyt. Älä ruoki vanhoja, toimimattomia tapoja ja kaavoja, jotka saattavat houkutella palaamaan. Tämä neuvo pätee sekä yksilöllisiin että kollektiivitodellisuuksiin. Nyt on aika käydä kevyin askelin ja olla hellä itselleen ja muille, kun potentiaalinen uusi todellisuus on kehittymässä ja sitä tulee vahvistaa. Zeta-perheenne, joka on kulkenut tätä polkua aiemmin, on kanssanne ensiaskeleita ottaessanne.

Germanea kanavoinut Lyssa Royal Holt

www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.