Kortti maaliskuulle 2023: Initiaatio ja seremonia

Kuukauden kortti — maaliskuu 2023

Kortti #74 | Vega (kolmas aikakausi, tuleviasuus) | Initiaatio ja seremonia

Tutkikaamme initiaation ja seremonian käsitteitä. Ensin puhumme seremoniasta. Useimmat ovat olleet mukana jonkinlaisessa seremoniassa omassa elämässään, joista kaikkein yleisin on avioliitto. Modernissa maailmassa seremonian todellinen kokemus ja ymmärrys usein unohtuu. Useimmat seremoniat modernissa maailmassa ovat usein pelkkiä tapahtumia, joiden läpi kuljetaan käyttämättä sellaisen tapahtuman voimaa omaan kasvuun ja heräämiseen. Erityisesti jos seremonia ritualisoidaan (niinkuin vaikka katolinen messu), saattaa käydä sen läpi mutta ajatella jo sitä mitä tekisi sen jälkeen kun tapahtuma on ohi. Tämä tarkoittaa, että ei olla läsnä. Mieli tai ego on varastanut kokemuksen ja vetänyt sinut pois nykyhetkestä, pyhästä nyt-hetkestä.

Todellinen seremonia on pyhä, mutta ei rituaalin takia. Se on pyhä, koska se antaa mahdollisuuden juurruttaa tietoisuus nykyhetkeen (tuomalla mielen, kehon, hengen ja tunteet yhteen). Se auttaa prosessoimaan voimakkaita energioita ja ideoita, joita seremonia kantaa mukanaan, ja voi johtaa perustavanlaatuiseen henkiseen avautumiseen. Seremoniat kuten saunat tai shamaanien rituaalit siirrettiin isältä pojalle aikana, jolloin ego/mieli ei ollut dominantti. Ne antavat kyvyn, tavallaan, pureutua ego/mielen muurien läpi ja auttaa pääsemään kiinni todelliseen tietoisuuteen fyysisen maailman tuolla puolen.

Kolmannessa tiheydessä näkee hyvin vähän pyhiä seremonioita johtuen mielen ylivallasta. Ja kuitenkin muutamana viime vuosikymmenenä on ollut kaipuu autenttiseen pyhyyteen. Tämä johtuu neljänteen tiheyteen siirtymisestä, ja ego/mieli ei voi enää olla kontrollissa. Todellinen olemus paistaa läpi ja kutsuu kääntymään jälleen kerran kohti pyhää. Lopulta neljännen tiheyden olennot elävät tavalla, jossa jokainen hetki on pyhä, ja jokainen hetki voidaan nähdä seremoniana. Me emme puhu muodollisista, ritualistisista seremonioista, joista puuttuu syvä henkinen merkitys. Me puhumme siitä mitä tapahtuu, kun oma pyhä tietoisuutenne liitetään tekoihin fyysisessä maailmassa. Tällä tavoin kaikki hetket potentiaalisesti voivat muuttua pyhyyden ilmaisuiksi.

Nyt siirrymme initiaation ideaan. Mitä me sillä tarkoitamme? Me viittaamme initiaation syvempään merkitykseen, joka on enemmän kuin pelkkä sarja tekoja, jotka tuovat sinut yhdeltä tasolta toiselle. Initiaatio on kuin portti tai käytävä. Kun tämän kynnyksen edessä seisoo, on valinta joko kävellä portin läpi tai ei. Todellista initiaatiota voi johtaa shamaani, guru tai opettaja, mutta sen ei ole pakko olla niin. Joskus elämä on guru, ja se tarjoaa haastavan polun, joka antaa mahdollisuuden kulkea reunalla ja siirtyä suhteeseen jumalallisen kanssa. Elämä on täynnä näitä mahdollisuuksia, jos niille vain on avoin. Vegalaiset esi-isänne navigoivat kolmannen ja neljännen tiheyden siirtymässään syleilemällä tätä opetustsa. He alkoivat määritellä tietoisuuttaan, juurruttaa iseään nykyhetkeen. Niin tekemällä he löysivät pyhyyden, joka oli ollut olemassa koko ajan. He alkoivat nähdä, että jokainen teko elämässä oli pieni initiaatio kasvun ja heräämisen polulla. Ego/mielen pikkumaiset kiintymykset alkoivat hitaasti vaipua pois.

Nyt kun olette alkaneet siirtymänne vegalaisten tavoin, me suosittelemme, että alkaisitte etsiä tapoja, ei ainoastaan löytääksenne vaan myös TUNTEAKSENNE pyhyyden joka hetki. Voitteko juurruttaa tietoisuutenne nykyhetkeen niin paljon kuin mahdollista? (Ja milloin tunnette itsenne herpaantuvan, palatkaa takaisin hengitykseen, joka on kaikkein yksinkertaisin tapa palata nykyhetkeen ja näin myös pyhyyteen.) Aina kun haasteita tulee vastaan, muistakaa, että se on myös initiaatio, joka voi viedä teidät kynnyksen luo ennen uuden tietoisuuden portista käymistä. Teidän muotoillessanne käsitteitä uudelleen, voitte käyttää niitä heräämisprosessissanne.

Me olemme sanoneet monta kertaa, että vegalaiset esi-isänne ovat kanssanne tässä prosessissa. He ovat todellakin. Johtuen siitä, että he ovat teidän toisia aspektejanne universaalissa hologrammissa, muisto tästä prosessista on syvällä energeettisessa DNA:ssanne. Intuitiivisesti osaatte navigoida tätä polkua kolmannesta tiheydestä neljänteen, silloinkin vaikka ego/mieli sitä vastustaa. Siksipä muistakaa vain yksi asia: Nykyhetken navigointi tietoisuudella, selkeydellä ja avoimuudella automaattisesti aktivoi pyhän luonteenne. Tästä eteenpäin joka hetki muuttuu itsessään seremoniaksi, kun teidän läsnäolonne annetaan avautua kokonaan. Tämä on se mikä teitä odottaa, ja me olemme innoissamme todistamassa sitä!

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lyssan Youtube-kanava https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal Holt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.