Kuinka nostaa värähtelytaajuutta

Energiavärähtely on yksi kaikkien elämänmuotojen keskeisistä piirteistä, sillä ilman sitä elämää ei voi olla olemassa. Jos pystyisit mittaamaan energiasi värähtelynopeuden, voisit helposti määrittää hyvinvointisi tilan. Voit tehdä tämän tutkimalla taajuuksia, joilla energiasi värähtelevät.

Ihmiskehon energian taajuutta mitataan yleensä lyhenteellä MHz (megahertsi). Mittauksessa käytetään kehittyneitä taajuusmittaustekniikoita. Jos energiataajuutesi värähtelee alle 60 megahertsin, olet vaarassa sairastua. Onneksi on olemassa keinoja nostaa energiataajuuttasi. Alla on muutamia hyviä vinkkejä, joiden avulla voit nostaa energiataajuuttasi tai estää sen laskemisen vaaralliselle tasolle.

Kuinka nostaa energian värähtelytaajuutta tai ehkäistä sen alenemista

 • Meditaatio: Yksi halvimmista ja tehokkaimmista tavoista nostaa energiataajuutta on meditaatio. Meditaatio auttaa rauhoittamaan kehoa tuomalla sen energiat takaisin tasapainoon. Se vähentää myös stressiä ja voi aktivoida kehon luonnollisen paranemisjärjestelmän. Lisätietoja meditaatiosta saat tältä sivulta.
 • Terveellinen ruoka: Kasvisruoka on yksi parhaista elintarvikkeista, jotka auttavat nostamaan energiataajuutta. Yritä olla keittämättä sitä, sillä se tuhoaa monia sen ravintoaineita. Osta myös luonnonmukaisesti kasvatettua eikä tavanomaisesti kasvatettua kasvisruokaa.
 • Säteily: Säteilylle altistuminen voi alentaa energiataajuuttasi, jopa pieninä määrinä. Katodisädeputkitelevisiot (CTR) ja CTR-tietokonenäytöt voivat alentaa energiataajuuttasi, koska ne lähettävät säteilyä. Lyhytaikainen altistuminen CTR-monitoreille ei aiheuta merkittävää vahinkoa, vaikka olisikin viisasta korvata ne LCD- tai plasmanäytöillä. Myös monitorien virkistystaajuus voi vaikuttaa energiataajuuteen, erityisesti aivojen energiataajuuteen. Monet niistä on asetettu alle aivojen optimaalisen suorituskyvyn edellyttämän taajuuden.
 • Keinovalo: Pienloistelamppujen tai tavallisten hehkulamppujen lähettämä valo voi alentaa energiataajuutta. Tämän vuoksi tunnet itsesi väsyneeksi, kun altistut pitkään keinovalolle. Kun alat tuntea olosi väsyneeksi ollessasi sisätiloissa, mene ulos ja anna kehosi imeä hieman auringonvaloa. Tämä herättää sinut, koska auringonvalo nuorentaa energiasi.
 • Roskaruoka: Tämäntyyppiset elintarvikkeet alentavat energiataajuutta, koska ne sisältävät vain vähän tai ei lainkaan ravintoaineita. Ne sisältävät myös haitallisia synteettisiä kemikaaleja ja säilöntäaineita.
 • Liha: Yritä rajoittaa lihansyöntiäsi mahdollisimman paljon, koska se alentaa energiataajuutta. Lihapohjaiset elintarvikkeet eivät sisällä riittävästi ravintoaineita pitääkseen kehosi toiminnassa maksimaalisella tehokkuudella. Useimmat perinteiset lihapohjaiset elintarvikkeet sisältävät tyydyttyneitä rasvoja, jotka ovat ympäristömyrkkyjen saastuttamia. Tämä johtuu siitä, että suurin osa lihan valmistukseen käytetyistä eläimistä kasvatetaan synteettisten kasvatushormonien avulla ja ruokitaan saastuneella ruoalla. Nämä myrkyt kertyvät niiden rasvakudokseen, joten kun syöt niitä, syöt myös näitä myrkkyjä. Ainoat tyydyttyneet rasvat, joita sinun tulisi käyttää, ovat peräisin karjasta, joka on kasvatettu laitumella tai luonnollisessa ympäristössä, jossa ei ole haitallisia synteettisiä kemikaaleja.
 • Synteettiset elintarvikekemikaalit: Elintarvikkeissa käytetään nykyään niin paljon synteettisiä kemikaaleja, että niitä on tuhansia. Synteettiset elintarvikekemikaalit voivat alentaa energiataajuuttasi, koska ne häiritsevät solujen viestintää ja aiheuttavat kemiallista epätasapainoa. Pahimpia niistä ovat keinotekoiset makeutusaineet (aspartaami, sukraloosi), MSG, hydrolysoitu proteiini ja hydratut kasviöljyt. Käy tällä sivulla yksityiskohtaisemman luettelon luomiseksi.
 • Reseptilääkkeet: Useimmat reseptilääkkeet on suunniteltu toimimaan vastoin kehon luonnollista paranemisjärjestelmää. Ne auttavat sairauden hoidossa jonkin verran, mutta aiheuttavat sivuvaikutuksina muita ongelmia. Reseptilääkkeet eivät paranna sairauksia, koska ne eivät vaikuta sairauksien juurisyyhyn.
 • Luonnolliset ja muuntohuumeet: Muuntohuumeet madaltavat energiataajuutta, koska ne ovat tuhoisia kehon järjestelmillee. Jotkut huumeet, joita luonnosta löytyy, voivat myös laskea värähtelytaajuutta. Toiset voivat nostaa taajuutta, mutta jälkikäteen esiintyvät sivuvaikutuksetlaskevat taajuutta.
 • Alkoholi ja tupakka:  Molemmat laskevat energiataajuutta, koska ne ovat haitallisia kehon monille järjestelmille. Alkoholi ja tupakka sisältävät paljon haitallisia myrkkyjä.
 • DNA-aktivaatio: Tieteentekijät ovat saaneet selville, että DNA:stamme suurin osa ei ole aktiivinen. Koska se on epäaktiivista, tieteentekijät kutsuvat sitä “roska-DNA:ksi”. Roska-DNA on avain energian värähtelytaajuuden nostamiseen, koska sen aktivoiduttua pääsee käsiksi korkeampiin värähtelytaajuuksiin. Näillä energioilla on uskomattomia parannuskykyjä, ja ne voivat auttaa aktivoimaan psyykkisiä kykyjä. DNA-aktivaatio on paras tapa nostaa energiataajuutta.

 

Artikkelin julkaissut Energy Fanatics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.