Lokakuun 2021 energiat

∞The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin mielissämme siitä tavasta jolla kaikki avaudutte näille energioille, jotka ovat saapumassa teitä palvelemaan ja tukemaan. Lokakuun energiat ovat omalaatuisia, kuten kaikki energiat ovat, ja käynnissä on kaikkien olentojen ja kollektiivin yhteinen ponnistus, jotka työskentelevät ihmiskunnan hyväksi tänä aikana varmistaakseen, että nämä lokakuun energiat ovat pehmeitä, ja että ne menevät sinne minne ne on tarkoitettu, ja viimeisenä että ne tekevät sen mikä niiden tarkoitus on. Lokakuun energiat liittyvät aina siihen, että teitä koitetaan saada korkeammalle tajunnan ja tietoisuuden tasolle siitä keitä te olette, keitä te olette olleet ja yhteyksistänne muihin olentoihin universumissa.

Lokakuun energiat liittyvät oman itsenne ulottamiseen ulospäin, että otatte mukaan muutakin kuin pelkästään tämän version itsestänne tässä fyysisessä kehossa, tässä elämässä. Ne liittyvät siihen, että teille annetaan pääsy rinnakkaisiin elämiinne, rinnakaisuniversumien omiin itseihinne, menneisiin ja tuleviin, sekä siihen että avaudutte enemmän totuuteen siitä keitä te todella olette Alkulähteen Energiaolentoina, olentoina joka ainoastaan ja aina on kokenut ykseyttä, ykseystietoisuutta. Tämä tunne voi tulla teille meditaatiossa. Tunne saattaa olla jokin sellainen joka on tulossa juuri nyt, teidän vastaanottaessa tätä viestiä, mutta samaan aikaan te kokemuksellisesti saatte ajatuksesta kiinni siitä mistä me puhumme kun me puhumme ykseydestä, teidän yhteyksistänne kaikkiin olentoihin, kaikkeen tietoisuuteen. Se on enemmän kuin pelkkä yhteys; te otatte väliaikauisen muodon tai olette väliaikaisesti ei-fyysisessä tilassa.

Ja kun teillä on tuo tietoisuus, te tiedätte että voitte virittäytyä mihin tahansa ja keneen tahansa haluattekin sillä hetkellä. Mitään rajoitteita ei tarvita kun teillä on ykseyden itsensä kokemus. Ei ole mitään eroa teidän tai sen välillä mitä haluatte manifestoida. Joten me sanomme, että tällä hetkellä on käynnissä paljon energeettisesti sisällänne, koska lokakuu on jo alkanut, ja tulee jatkumaan yhä vain toverillisemman tuntuisena, enemmän yhdessäolon, myötätunnon tuntuisena, enemmän tuntuu siltä että mitä maailmassa sitten tapahtuukin, se on osa teidän kokemustanne, vaikka se on paljon erilaisempi kuin missä elätte pienessä nurkassanne Maapallolla.

Teidän ei tarvitse tuntea oloanne hajanaiseksi, erilliseksi tai eristetyksi enää, ja totuudenmukaisesti se ei ole koskaan palvellut ylösnousemustanne kokeakaan niin. Se kyllä palveli egoanne, ja se palveli kykyänne kokea tiettyjä asioita, joita saatoitte kokea vain uskoessanne niin, että olette yksilö, erillään, kuolevainen ja rajallinen. Mutta enää ette tarvitse noita kokemuksia, ja niinpä tässä tulee lokakuun energiat auttamaan teitä tuntemaan yhteyttä Kaikkeen-Siihen-Mikä-On, kaikkiin hetkiin, kaikkiin kokemuksiin, kaikkiin värähtelyihin. Tämä muuttaa sen tavan jolla puhutte, mietitte ja ajattelette, ja se nostaa statustanne egoistisesta korkeamman itsen tasolle. Ja se on se mitä ylösnousemus tarkoittaa; mistä ylösnousemuksessa puhutaan; se mikä on väistämätöntä jokaisella olennolla tässä universumissamme.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.