Massaherääminen tulee

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin. Me olemme tutkineet kaikkia eri aikalinjoja jotka teillä ovat edessänne tulevina viikkoina ja kuukausina, ja me näemme kaikki ne eri tavat joita teillä on saada aikaan tietoisuuden massaherääminen maailmassanne. Me tiedämme, että ne teistä, jotka ovat hereillä, ovat odottaneet ystäviänne, työtovereitanne, sukulaisianne ja naapureitanne heräämään niin, että voisitte suhtautua paremmin ihmisiin elämässänne. Me tiedämme, että nämä massaheräämiset ovat väistämättömiä, ja me näemme myös miten te kaikki saatte ne tapahtumaan pikemminkin ennemmin kuin myöhemmin aikaansaamillanne teoilla.

Te olette pyytäneet enemmän yhteyttä, enemmän kontaktia kanssaihmisiinne, ja tämän seuraus on, että useita uusia aikalinjoja on luotu tuomaan nämä massiiviset massaheräämiskokemukset ihmiskunnalle. Nyt, tottakai, ihmiset heräävät joka ikinen päivä totuuteen siitä keitä he todella ovat Lähteen Energiaolentoina. Ihmiset tulevat tunnustamaan, että he ovat ylösnousemassa tietoisuudessaan, ja että se tulee jatkumaan, mutta että tulee myös olemaan näitä piikkejä. Tulee olemaan näitä hetkiä jolloin on jotain joka herättää enemmän yksilöitä kuin keskimääräisenä päivänä Maapallolla.

Ja teidän kokiessanne näitä massaheräämisiä sivusta, niinsanotusti, teitä pyydetään apuun. Te, jotka ovat aina olleet hiukan ‘siellä jossain’ uskomustenne kanssa, tulette olemaan niitä joiden puoleen ihmiset elämässänne kääntyvät, ja että se tulee olemaan tyydyttävää monella eri tasolla. Muistakaa niinä hetkinä, että se mitä ihmisten todella tarvitsee tehdä on tuntea se mitä he tuntevat. He eivät tarvitse lisää tietoa. Heidän ei tarvitse hypätä kaninkoloihin jonne niin monet heränneet hyppivät, eikä heidän tarvitse hyväksyä kaikkea mitä te pidätte totena, ollakseen todellisessa todellisuudessa.

He tarvitsevat tukeanne emotionaalisessa puhdistuksessa joka tulee kun joku herää ja alkaa kuoria toksisten uskomusten kerroksia, kauan sisällä pidettyjä ja tuntemattomia negatiivisia emootioita, ja niin paljoa muuta. Te tulette olemaan läsnä heidän tukenaan koska se on jotain jota te olette halunneet nähdä niin pitkän aikaa, ja te jatkatte uusien todennäköisyyksien luomista sille miten nämä massaheräämiset tulevat tapahtumaan. Te tulette tekemään niin koska te olette tietoisia ja tarkoituksellisia luojaolentoja.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.” https://www.youtube.com/watch?v=xpL-3VFxtrQ  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.