Massaheräämisten seuraava vaihe

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme saapumassa uuteen vaiheeseen, teidän ja kaikkien muiden olentojen ja kollektiivien kanssa galaksissa ja universumissa. Tämä vaihe edustaa tietoisuuden evoluutiota, joka on tapahtunut Maapallolla aiemmin, kuten me olemme nähneet teidän ottavan jälleen yhden suuren jättiläisloikan oman totuutenne haltuunotossa siitä keitä te todella olette Alkulähteen Energiaolentoina. Toinen massaherääminen on tapahtunut henkilöillä, joilla on ollut omat uniikit heräämiskokemuksensa, kokemukset jotka ovat jättäneet heidät monttu auki, heidän maailmaansa on ravisteltu, ja kuitenkin heidän sydämensä on avautunut tavoilla, mitä heidän on vaikeaa kommunikoida toisille.

Monet teistä osaavat suhtautua tähän, sillä olette kokeneet jotain samanlaista ystävienne, perheenjäsentenne ja työtoverienne kanssa. Tämä kaikkein tuorein massaherääminen on kääntänyt vaakaa niin paljon Maapallolla, että kollektiivitietoisuutenne yksinkertaisesti on noussut korkeammalle taajuudelle, sellaiselle joka ei salli tiettyjä ajatusmuotoja enää kaikkien heränneiden tietoisuuteen.

Paljon on edelleen työtä tehtävänä, ja todellista heräämistä odottavilla on vielä edessään kokemukset, jotka ovat heille uniikkeja ja jotka tulevat antamaan heille saman suojakerroksen näiltä epähalutuilta ajatusmuodoilsta, jotka ovat muuttuneet häiriötekijäksi planeetallanne. Esimerkiksi, kun herännyt sielu tajuaa, että hän on itse asiassa osa Alkulähdettä, silloin kateuden ajatukset, mitä toisilla on, eivät voi enää päästä livahtamaan ihmisen tietoiseen mieleen. Jotta kateutta voisi esiintyä, tulee ensin esiintyä erillisyyttä.

Ja kun tajuatte olevanne Alkulähdettä, silloin tajuatte, että se mitä jollain toisella on ehostaa omaa elämänkokemustanne. Tunnustatte, että kaikki muut ovat teitä itseänne, ja että samaan aikaan erillisyyden illuusio todellisuudessanne antaa teille inspiraatiota, tietoisuuden siitä että voitte elää elämäänne vapaana, iloisena, innostuneena ja rakkaudella. Siksi ette enää kadehdi kenenkään toisen kokemusta.

Tämä on vain yksi monista ajatusmuodoista, jotka eviät enää pääse heränneiden tietoisuuteen, ja siksi kerrannaisvaikutukset kulkevat jo läpi galaksin ja universumin. Meitä kaikkia viedään korkeammalle tasolle; meitä kaikkia eristetään niistä energioista, jotka pidättelevät meitä, ja me kaikki kuljemme ylösnousemuksen matkaa helpommin ja jouhevammin kuin mitä vain muutama vaivainen päivä sitten ajanlaskuanne.

Me olemme erittäin innoissamme olla tällä samalla polulla kanssanne, ja niin ovat myös kaikki muut, jotka ovat virittäytyneet tähän suureen elämän show’hun Maapallolla, ja me jatkamme edistyksenne kartoittamista ja annamme teille väliraportteja, niinkuin me jatkamme myös teidän rohkaisemista näkemään itsenne sellaisina kuin te todella olette kauniin elämänne jokaikinen hetki ja päivä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.