Matriisista vapautuminen ja manifestointi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme ikuisesti kiitollisia olemassaolostamme, kyvystämme kasvaa ja muuttua enemmän Alkulähteen energiaksi. Me tiedämme, että tämä on se mitä kaikki olemassaolo on, ja niinpä se on meille helpompaa kokea. Maapallolla, kun alatte uskoa illuusioon, tai siihen mitä jotkut nimittävät ‘matriisiksi’, unohdatte että olemassaolonne on laajentua uusimmaksi Alkulähteen luomukseksi. Ja toki unohdatte myös, että olette Alkulähdettä joka sekä luo että kokee samanaikaisesti.

Teillä on ideaa tästä, kun pyritte manifestoimaan tiettyjä asioita, ihmissuhteita, kokemuksia, rahaa, työpaikkoja ja niin edelleen. On niin monia asioita joita saatatte haluta manifestoida, että me voisimme vain istua tässä listaamassa niitä lopun lähetyksen ajan ja edelleenkään emme saisi käsiteltyä kuin pienen osan niistä. Voitte nähdä fyysisen maailman sen ilmentymänä, mitä ei-fyysisellä tasolla tapahtuu. Luotte illuusiossa, matriisissa, ja sitten sallitte luomuksenne virrata luoksenne, niin että voitte kokea sen.

Ja jos näette sen kaiken osana Alkulähdettä, silloin siitä tulee hauskempaa. Meidän listatessamme niitä eri asioita joita saattaisitte haluta ilmentää, se mikä tekee listasta loputtoman pitkän on, että te kykenette ilmentämään kokemuksia, tunteitam, olemisen tiloja; te voitte manifestoida autuuden. Voitte ilmentää ykseyden tilan. Voitte ilmentää tuntemuksen äärettömästä rakkaudesta, ja ne jotka ovat jo kokeneet kaiken haluamansa fyysisessä maailmassa, he pyrkivät haluamaan enemmän ei-fyysisen kaltaisia kokemuksia, olemisen tiloja. Ne ovat äärettömämpiä luonteeltaan kuin fyysiset, jotka voivat mennä rikki, kadota, tulla varastetuiksi, tai yksinkertaisesti eivät enää palvele teitä jostain syystä.

Ehkäpä se hieno laite, jonka halusitte viisi vuotta sitten, on nyt vanhentunut, mutta ei-fyysiset kokemukset jatkavat päivittymistään, aivan kuten puhelimenne tai muut laitteet tarvitsevat päivitystä ja jotka pitää vaihtaa aina silloin tällöin. Ja niin autuuden tunne, jonka koitte eilen, ei ole sama tänään, ja se tekee matriisin ulkopuolisesta ilmentämisestä paljon hauskempaa. Sen takia ihmiset, jotka ovat kehittäneet itseään jonkin aikaa henkisesti, ymmärtävät että illuusiosta tulee päästä tietyn verran yli. Tulette aina olemaan siellä fyysisessä kehoissanne jossain määrin, ja haluatte kokea joitain kokemuksia, mutta ette jää niihin kiinni. Ette tunne olevanne epäonnistuneita elämässänne jos ette manifestoi unelmakotianne siinä ajassa jota pidätte teille sopivimpana.

Voitte tajuta, että matriisi-illuusiolla leikkiminenkin voi olla hauskaa, ja se on tarkoitettu stimuloimaan henkistä kasvua, eikä olemaan mittatikku sille miten hyviä te olette, jollain mittarilla. Miettikää tuntemuksia ja kokemuksia joita haluatte ilmentää, ei niinkään materiaalisia asioita, ja tajutkaa että teillä on juuri nyt pääsy ei-fyysiseen, kun taas jonkin fyysisen asian manifestointi saattaa viedä useita päiviä. Ja tietäkää myös, että mikään ei estä teitä murtautumasta ulos tästä niinkutsutusta matriisista. Ainoa asia, joka teitä koskaan voisi estää on te itse.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.