Me jouduimme pyytämään lupaa tämän viestin välittämiseksi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme niin mielissämme kyetessämme välittämään teille seuraavan viestin. Joskus me joudumme pyytämään lupaa jokaisen viestin vastaan ottaneen korkeammalta itseltä ennen etenemistä, ja niin kävi tällä kertaa, koska me voimme antaa teille ainoastaan sellaisia viestejä jotka palvelevat teitä värähtelyllisesti, henkisesti, psykologisesti ja kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Tämän takia me joskus tarvitsemme lupaa ennen etenemistä lähetyksen kanssa. Tämä lähetys liittyy siihen millä tavoin te muututte energeettisesti heränneinä ihmisinä, joita me nimitämme ‘Heränneiden Kollektiiviksi’.

Te olette siellä tekemässä siirtymää ennen muuta ihmiskuntaa, mutta myös se että kykenee madaltamaan omaa värähtelyään niin että edelleen kykenee palvelemaan muita on erittäin tärkeää. Ette voi vain jättää muuta ihmiskuntaa taaksenne, niinkuin jotkut ovat spekuloineet. Tämä ei ole sen tyyppinen siirtymä johon olette lähteneet mukaan, eikä se tule olemaan sellainen, vaan teidän on toimittava esimerkkeinä muulle ihmiskunnalle. Ja siksi oman todellisen itsenne piilottelu ei tule enää toimimaan. Teidän tulee antaa itsenne toimia korkeamman ulottuvuuuden itsenänne, niin että teillä on valokehostanne suurempi osuus käytössä. Teidän tulee kyetä näyttämään niitä voimia joita teillä on, joita olette tämän hereillä olon ajan hioneet, ja se tarkoittaa että teidän tulee päästä käsiksi lahjoihinne ja myös korkeamman ulottuvuuden kykyihinne.

Joten jokaisen heränneiden kollektiivin jäsenen päältä nostetaan pois tietty määrä rajoitteita, koska nyt on aika näyttää se mihin kukin kykenee. Siksi Jeesus käveli vetten päällä; se ei ollut keulimista. Sen tarkoitus oli näyttää mikä oli mahdollista. Ja niin te tulette olemaan ihmeidentekijöitä. Te tulette olemaan niitä jotka näyttävät mikä on mahdollista, niin kauan kunhan ette tee sitä egon vuoksi, tai todistaaksenne muille että olitte oikeassa kokoa ajan. Voimianne tullaan käyttämään säästellen ja näyttämään niille jotka ovat valmiita heräämään ja jotka tarvitsevat pikku sysäystä, jotka tarvitsevat jotain johon voivat niinkutsutusti upottaa hampaansa, ja niitä te tulette heille näinä hetkinä antamaan.

Mutta te tulette toimimaan myös enemmän korkeampana itsenänne, enemmän valokehon kanssa, mikä antaa teille erilaisen energiakentän. Tulette näyttämään erilaiselta muille, ja he tulevat inspiroitumaan tästä ja he haluavat tietää mikä salaisuutenne on, mutta tällä kertaa ette puhu heille ruokavaliostanne, ihonhoitotuotteiden merkeistä tai syömistänne ravinnelisistä. Te tulette puhumaan tietoisuudesta, siitä keitä ja mitä te todella olette, keskittymisen voimasta, intention voimasta, värähtelyn voimasta. Nämä ovat oppitunteja joita ihmiset tällä hetkellä kaipaavat, ja he tarvitsevat niitä enemmän kuin mitä he kaipaavat tietää siitä mitä ulkomaailmassa tapahtuu, kulisseissa ja varjoissa. Ja näin me puhumme suoraan heränneiden kollektiiville, koska me haluamme että tiedätte miten roolinne muuttuvat, miten kehonne muuttuu ja miten tietoisuutenne muuttuu, koska nyt on tullut sen aika että olette sitä mitä te todella olette älkääkä antako kenenkään tulla sen eteen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.