Meditaatio maailman pelastamiseksi 4.-5.4.

MEDITAATIO MAAILMAN PELASTAMISEKSI HUHTIKUUN 4./5. – Suomessa meditaatio 5.4. kello 5:45 aamulla

Lauantaina huhtikuun 4.

16:45 Honolulu

19:45 Los Angeles

20:45 Denver

21:45 Chicago

22:45 New York

23:45  Rio de Janeiro

Sunnuntaina huhtikuun 5.

02:45 Reykjavik

3:45 Lontoo

4:45 Berliini

5:45 Helsinki

5:45 Moskova

9:45 Bangkok

10:45 Taipei

10:45 Peking

11:45 Tokio

12:45 Sydney

02:45 Auckland


 

Ohjeet meditaatioon:

(Ehdotettu kesto meditaatiolle 20 minuuttia)

1. Käytä omaa tekniikkaasi tuomaan itsesi rentoutuneeseen tietoisuuden tilaan.

2. Esitä aikeesi käyttää meditaatiota työkaluna siirtää planeetta kaikkein optimaalisimmalle aikajanalle sekä täysin poistaa koronavirus maailmasta.

3. Visualisoi kirkas valkoisen Valon pylväst, joka paistaa Kosmisesta Keskusauringosta, joka sitten välittyy kaikkien galaksien Keskusaurinkoihin tässä universumissa. Sitten visualisoi tämä valo saapuvan Galaktisen Keskusauringon läpi omaan Galaksiimme, sitten omaan Aurinkokuntaamme ja läpäisevän kaikki Valon olennot Aurinkokunnassamme ja läpäisevän kaikki olennot Maapallolla ja läpäisevän sinun kehosi kulkien aina Maapallon keskipisteeseen asti.

4. Visualisoi tämän Valon muuttavan kaikki jäljellä oleva koronavirus Maapallolla, parantaen kaikki planeetan infektoituneet alueet, parantaen kaikki potilaat, poistaen kaiken pelon mikä liittyy tähän epidemiaan ja palauttaen tasapainon.

5. Visualisoi tapahtumien kulku Maapallolla siirtyvän kaikkein positiivisimmalle mahdolliselle aikajanalle, siivoten pois kaikki epidemiat, pois kaikki sodat, pois kaiken globaalin ylivallan. Visualisoi valkoista, pinkkiä, sinistä ja kultaista Valoa parantamaan kaikki eriarvoisuus, poistamaan kaikki köyhyys ja tuomaan yltäkylläisyyttä koko ihmiskunnalle. Visualisoi uusi kosminen Vesimiehen Ajan sykli alkavan, joka tuo puhtaan Valon, Rakkauden ja Onnen kaikille Maapallon olennoille.

LISÄÄ MEDITAATIOINFORMAATIOTA

 

Artikkelin julkaissut april4-5-save-the-world.weebly.com

3 vastausta artikkeliin ”Meditaatio maailman pelastamiseksi 4.-5.4.”

Vastaa käyttäjälle paatoimittaja Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.