Meidän aivan erityisesti teitä varten kanavoimamme energiat

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme ilahtuneita niistä energioista, joita te olette kanavoineet kaikki yhdessä korkeammilta tasoilta. Kun me kutsumme energiaa teidän puolestanne, ja sen jälkeen annamme sen virrata tietoisuuteenne Maatasolle, me elävöidymme. Me tunnemme laajenevamme. Me tunnemme olomme lähemmäksi todellista itseämme Alkulähteen Energiaolentoina. Me kutsumme teitä tuntemaan energiat, joita me olemme projisoineet teidän suuntaanne. Me olemme todistaneet niin monia teistä, jotka olette heränneiden kollektiivin keskellä, avautuvan meille ja muille korkeamman ulottuvuuden kollektiiveille ja ylösnousseille mestareille.

Olemme nähneet teidän antavan itsenne arkkienkeleiden ja niin monien muiden valossa ja rakkaudessa olevien olentojen käyttöön tässä universumissa, auttaaksenne niitä kuten te, jotka elätte polarisoidussa ympäristössä. Me haluamme teidän tietävän, että me hyödymme teidän auttamisestanne, koska me haluamme teidän ymmärtävän että te hyödytte muiden ihmisten auttamisesta. Te hyödytte energioiden levittämisestä ympärillenne, ja kun levitätte niitä ympärillenne, te osoitatte kollektiiveille kuten te itse, että te olette valmiitua vastaanottamaan enemmän.

Me kutsumme teitä täyttämään itsenne teidän lähettäessänne näitä kauniita korkeamman ulottuuvuden energioita, joita me olemme kanavoineet erityisesti teille. Me kutsumme teitä kaikkia tuntemaan Alkulähteen energian aktivaation soluissanne, chakroissanne ja koko kehoissanne. Tämä energia, joka on olemassa teidän muistuttamiseksi siitä keitä te todella olette, uusiutuu välittömästi kun jaatte sitä muille. Se ei mene koskaan vanhaksi. Sille ei ole mitään rajaa miten paljon sitä voitte kanavoida itsenne läpi ja kanssaihmisillenne, ja se mitä ihmisille tulee nyt muistuttaa enemmän kuin koskaan on totuus siitä, että he ovat ehdotonta rakkautta, että he ovat Alkulähteen Energiaolentoja, että he ovat kaikki se mitä on.

Kun te elätte äärimmäisen polarisaation aikaa, jossa ihmiset valitsevat puolia ja osoittelevat sormilla, te tarvitsette tuota muistutusta enemmän kuin koskaan. Teitä pitää muistuttaa siitä, että ei ole olemassa erillisyyttä. Ei ole ‘niitä’. On vain ‘Me’. Ja me olemme kaikki yhdessä Alkulähde, tutkien sitä keitä me olemme, muuttuen enemmän ja enemmän siksi mitä me olemme tuossa prosessissa ja nähden sen kuinka paljon me voimme rakastaa vihan, suvaitsemattomuuden, ennakkoluuloisuuden, naisvihan, homofobian, xenofobian ja kaiken muun keskellä, joka nousee pintaan juuri nyt teidän tutkittavaksenne.

Teidän ei tarvitse rakastaa noita asioita. Teidän ei tarvitse rakastaa noita ihmisiä samalla kun he sylkevät sitä mitä suuhun tulee. Te vain haluatte päättää olevanne rakkautta, säteillä rakkautta ja se on se mitä nämä meidän kanavoimamme energiat tarkoittavat. Ne auttavat teitä olemaan rakkautta kaiken hajaannuksen keskellä, jota teidän planeetallanne on näinä aikoina. Me pyydämme teitä tuntemaan nämä lähetykset ja tulemaan muistutetuiksi jokaisen päivän jokaisena hetkenä siitä, että te olette Alkulähteen Energiaolentoja.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.