Mikä ihmiskuntaa odottaa?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Ihmiskunta tekee meihin kovasti vaikutuksen, niinkuin aina, mutta tällä kertaa me olemme vaikuttuneita teidän halukkuudesta ylläpitää positiivista asennetta ja tulevaisuudenkuvaa. Usein voi näyttää siltä kuin ihmiskunta olisi tuhon partaalla, ja kuitenkin ne teistä, jotka ymmärtävät oman intention ja keskittymisen voiman, tietävät, ettette voi antautua negatiivisuudelle pohtiessanne sitä mihin ihmiskunta on menossa. Me tiedämme, että keskuudessanne liikkuu tarinoita new agesta ja siitä miten jotkut teistä menevät viidennen ulottuvuuden Maapallolle asumaan ja toiset jäävät jumiin kolmanteen ulottuvuuteen. Tämä antaa joillekin voimaa kun he uskovat, että he ovat itse valittujen joukossa.

Mutta kun teillä on toivoa koko ihmiskunnan varalle, tai vieläkin parempaa, tietämys siitä, että koko ihmiskunta tulee selviämään, silloin tiedätte kouluttaneenne itseänne näkemään elämän positiiviset puolet. Ne teistä, jotka ovat todellakin hereillä, ymmärtävät omien kokemuksiensa kautta, että muillakin voi olla omat heräämiskokemuksensa, heillä voi olla omat selkeyden hetkensä, he voivat ymmärtää kerralla ja lopullisesti keitä he ovat. Ja te tiedätte tämän, koska se on tapahtunut teille, eikä sitä suunniteltu etukäteen, ette oppineet sitä missään koulussa.

Voitte kaikki tuudittautua siihen varmuuteen, että jokaiselle yksilölle on olemassa suunnitelma, ja voitte myös lohduttautua sillä, että jokainen kulkee omaa polkuaan huolimatta siitä miltä se ulkopuoliselle saattaa näyttää. Siksipä on aina parasta kiinnittää huomio siihen mitä oman itsen sisällä tapahtuu, eikä niinkään katsoa ulkopuolelle ja etsiä todisteita sieltä siitä, että ihmiskunta olisi oikealla polulla kokonaisuutena. Aina on niitä, jotka haluavat soittaa tuomiopäivän pasuunoita ja kertoa mitä seuraavaksi tapahtuu ja miten katastrofaalista ihmiskunnalle se onkaan.

Te kaikki olette tarpeeksi heränneita tajuamaan, että valitsette omat aikalinjanne ja että ei ole vain yhtä ainutta tulevaisuutta, jonka kaikki tulevat kokemaan, huolimatta kenenkin värähtelytasosta. Miten sellainen on mahdollista? Jos uskot, että värähtelet harmoniassa ihmisten kanssa, jotka ovat sinulle kilttejä, miten et voisi uskoa, että voisit kokea tulevaisuuden Maapallolla, jollaisen itse haluat kokea? Jokainen pieni kokemus todellisuudestasi on omaa luomustasi, ja mikä se kokemus sitten onkin, olet sen luonut yhdessä muiden kanssa.

Siksi me suitsutamme niitä, jotka edustavat Heränneiden Kollektiivia ja pysyvät positiivisina huolimatta siitä, mitä näette valtamediasta, sosiaalisesta mediasta ja new age -piireistä puskettavan. Se ei aina ole helppoa, mutta me näemme kuinka te sen teette, koska tarpeeksi moni teistä tietää, että positiivisuus on tärkeää ja että sillä mihin keskitytte on merkitystä. Se kirjaimellisesti manifestoituu fyysiseen todellisuuteenne. Ja kun näytätte toisille oman esimerkkinne kautta tämän olevan niin, teistä tulee johtajia, ja te olette sellaisia johtajia joita ihmiskunta juuri nyt kipeimmin kaipaa. Me näemme useamman teistä ryhtyvän johtajiksi kaiken aikaa, ja siksi me olemme onnnellisia, positiivisia ja innoissamme siitä mikä ihmiskuntaa odottaa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.