Mikä on todellinen totuus?

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Jokaisella olennolla, joka pystyy pohtimaan ja ajattelemaan, on oma näkemyksensä todellisesta totuudesta. Sitä voi vain kunnioittaa. Me kuitenkin luomme omilla ajatuksillamme, tunteillamme ja mielellämme tietoisuuden kautta oman maailmamme maailmankaikkeuteen. Se maailmankaikkeus, jonka havaitsemme kaikilla fyysisillä ja henkisillä aisteillamme, on vain heijastunutta Valoa. Me luomme koko ajan lisää sisältöä ympäröivään maailmankaikkeuteen. Maailmankaikkeus sisältöineen on Valon eri ilmenemismuotojen heijastusta eri vivahteineen. Me kaikki olemme Valon eri osia, ja ytimemme heijastavat Valoa, josta muodostuu oman senhetkisen tietoisuutemme kautta ympärillemme haluamamme muoto ja keho. Sitä vo muuttaa jälkeenpäin kaikilla värähtelykentillämme, mutta sitä hitaammin, mitä tiiviimmästä energiasta kehomme muodostuvat.

Mitä vanhempi ytimemme on, sitä vähemmän se heijastaa Valoa tullessaan itse Valon lähteeksi ja sulautuen näin Valoon. Ytimemme kerää jatkuvaasti sisäänsä eri heijastuksien mahdollisuuksia, kunnes täyttyy niistä, ja hengellisesti rikkaana päätyy näin itse Valoksi. Tästä tulee se uskomus, kun sanotte, että olemme lähtöisin Isästä, ja aikanaan palaamme Hänen luokseen.

Ytimemme on kipinä suoraan Valosta ja heijastaa sitä kristallikiteen tavoin kaikilla mahdollisuuksien rajoissa olemassa olevilla säteiden värähtelytaajuuksilla luoden ympärilleen harmonisen, ympäristön vaikutuksille alttiin, positiivisesti ionisoituneen sähkömagneettisen säteilykentän, jonka sisällä ydintä kohden mentäessä kenttä tiivistyy kunkin olosuhteen vallitessa oleviksi kehoiksi. Mitä tiiviimpi energiakeho on, sitä hitaammin se reagoi ympäristöön nähden.

Maailmankaikkeus on siis pohjimmiltaan ikuisesti muuttuva, ja jokainen sen osanen on omaa elämäänsä elävää, ympäristöön reagoivaa, eri asteista energia-aalloista koostuvaa Valon säteilyä.

Valo on ainut todellinen todellisuus Kaikkeudessa. Ja kaikki muu on Valosta tulevaa heijastumaa — siis harhaa. Ilman Valoa ei ole olemassa mitään. Pimeys on vain kyvyttömyyttä heijastaa Valoa. Kaikki muu mitä on olemssa jokaisessa pienessä mielen maailmankaikkeudessa on vain Valon heijastuksen jatke lisättynä luovaan visualisointiin!

Me kaikki elämme siis Valosta, ollen sen osia paljon suuremmassa kokonaisuudessa, kuin mitä voimme luoda koskaan maailmaamme. Luomiskykymme ei yllä Valon tasolle, mutta voimme kuitenkin yrittää ymmärtää luomisen tuomia mahdollisuuksia oppimalla Universaaliset, Kosmiset Lait.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.