Mikä ylösnousemuksessa oikeasti merkitsee

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme muuttumassa yhä enemmän siksi keitä me todella olemme, ja me voimme tuntea sen. Me tunnemme laajentumista ja kasvua kaiken aikaa, eikä meillä ole trauman kokemusta, tragedioita tai haasteita. Kuitenkin me tunnemme todella paljon myötätuntoa kaikkia muita kohtaan, jotka kokevat epämiellyttäviä, epähaluttuja ja suorastaan kamalia olosuhteita, joita teillä on siellä läsnä kun kohtaatte traumaattisia elämänkokemuksia.

Sillä on etunsa, kun ei ole kehoa tai yksittäistä identiteettiä. Me emme jää kiinni merkityksettömiin juttuihin. Me ymmärrämme kaiken fyysisen väliaikaisuuden, kuten kehonne esimerkiksi, ja kaiken omaisuuden ja rahan. Joten me emme jää kiinni kaikkeen siihen draamaan, johon ihmiset Maapallolla tuppaavat jäämään, ja se palvelee meitä erittäin hyvin. Me tykkäämme keskittyä laajentumiseen, evoluutioon, omaksi itseksi muuttumiseen ja eteenpäin vievän liikkeen tunteeseen.

Me pyydämme teitä enemmän panemaan merkille niitä asioita, jotka kasvavat, laajenevat, kehittyvät ja ylösnousevat. Vaikka teillä tulee olemaan kehot korkeammassa ulottuvuudessa, ja teillä tulee olemaan persoonat, ja teillä tulee olemaan tunne identiteetistä, nuo asiat eivät ole niitä mitkä ovat todella ylösnousemusta. Sielunne ylösnousee, mikä on todellinen itsenne, ja se on ikuinen, ääretön osa teitä joka toimii samalla tavoin kuin me. Se kerää laajentumisen ja toimii tunteen pohjalta, eikä jää kiinni mihinkään mikä teidän maailmassanne on väliaikaista.

Sieluanne ei kiinnosta se kuka on poliittisesti vallassa. Sieluanne ei kiinnosta miten paljon rahaa teillä on tilillänne pankissa. Sieluanne ei kiinnosta minkälaisessa kodissa elätte; sieluanne kiinnostaa matka. Ja matka on juuri se mikä merkitsee, ja matka on jotain mitä ette aina voi määrittää fyysisesti, mutta voitte aina tuntea sen. Älkää siis pitäkö kirjaa. Älkää miettikö sitä minkä manifestoinnissa epäonnistuitte, tai sitä miten paljon henkisiä lahjoja teille on annettu sen merkiksi miten hyvin olette sieluina pärjänneet, tai miten hyvin ylösnousemuksenne etenee.

Hereillä olevina me voimme suositella, että kiinnittäisitte huomiota siihen mitä te tunnette, miten avoinna sydämenne on, miten paljon kiltteyttä levitätte ympärillenne, miten moni ihminen on teille hymyillyt tänään. Voitte kokea tämän laajentumisen, tämän tietoisuutenne evoluution, niin monilla kauniilla eri tavoilla, jotka eivät liity fyysiseen maailmaan mitenkään tai mitä siinä tällä hetkellä tapahtuu. Mikään ei voi estää teitä ylösnousemasta, eikä kenenkään negatiivinen agenda voi estää teitä tekemästä mitään, mutta voitte itse estää itseänne nauttimasta tästä prosessista ja kokemasta sitä täysin rinnoin, ja me haluamme teidän nauttivan siitä täysin rinnoin.

Joten me rohkaisemme teitä uskomaan itseenne ei-fyysisenä olemuksena, joka te todella olette, ja pitäkää kirjaa ainoastaan siitä miltä teistä tuntuu tässä hetkessä verrattuna aiempaan, ja siitä miten hyvältä teistä voisi tuntua tai miten voisitte värähdellä nyt. Keskittykää siihen millä on merkitystä, ja silloin kaikki maailmassanne materialisoituva seuraa mukananne. Me takaamme sen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.