Mitä täysi ET-kontakti tuo mukanaan

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme aina kiinnostuneita siitä mistä ihmiset ovat kiinnostuneita, mikä pitää teidät kiinnostuneena Maapallon elämästä, koska kun kollektiivi herää, monet tietävät että saatavillenne tulee niin paljon enemmän. Kuitenkin, teillä on yhteinen planeetta monien kanssa, jotka etsivät aivan tietynlaisia koekmuksia, joita on mahdollista kokea vain fyysisen kehon avulla Maapallon neljännessä ulottuvuudessa. Meitä kiinnostaa havainnoida sitä mikä motivoi henkilöä nousemaan aamuisin ja tekemään kaikki ne asiat jotka teidän mielestänne on tarpeen tehdä, jotta te voisitte saada haluamanne asiat ja kokea ne asiat, joita haluatte kokea.

Me tarkkailemme teidän elämänne elokuvia suurella innolla, koska me rakastamme saada oppia tietoisuutenne luonteesta. Teidän tietoisuutenne luonteen tunteminen auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin, sekä sitä mistä avaruusolentokontaktissa oikeasti on kysymys. Monet ihmiset toivovat tulevansa pelastetuiksi, haluavat lähteä pois avaruusaluksella, haluavat pääsyn kehittyneeseen avaruusolentojen teknologiaan. Mutta ne teistä jotka ovat hereillä, heidän tulee tunnustaa että kun tapaatte Maan ulkopuolelta tulleen olennon, tapaatte yhä enemmän itsenne. Te annatte itsellenne mahdollisuuden tutkia aspekteja omasta itsestänne, joita ette tunteneet sitä ennen. Joissain tapauksissa, ette voi edes käsittää sitä millaisia nämä avaruusolennot ovat tai mitä ne aktivoivat omassa itsessänne kun olette niiden läheisyydessä. Se on jotain mistä innostua.

Me tiedämme, että kun te lopulta saatte mahdollisuuden tarkkailla avaruusolento ystäviänne ja näette mikä niitä kiinnostaa, se tulee viehättämään myös teitä. Tulette ymmärtämään uudella tavalla mitä olemassaolo tarkoittaa, koska te tulette näkemään miten kulttuurillisesti erilaisia avaruusolennot teistä ovat. Oman kulttuurinne sulauttaminen avaruusolentojen kulttuuriin tulee luomaan jotain uutta, jotain ennennäkemätöntä ja ennenkokematonta tässä universumissa, ja se tulee olemaan meille ilo nähdä omin silmin, mutta vielä tärkeämpänä, se tulee olemaan niin ihana kokemus teille kaikille kokea, tuo eri näkemysten, eri käytänteiden, eri taidemuotojen yhteensulautuminen.

Me tuemme kovasti sitä, että te saatte kokea enemmän avaruusolentoja nyt, ja me rohkaisemme teitä avaamaan itsenne heille joka ilta kun käytte nukkumaan. Älkää peljätkö, koska monet hyvää tahtovat avaruusolentoystävänne ovat apunanne. He haluavat saada teihin yhteyden, ja he odottavat oikeaa hetkeä ja asianmukaista kutsua.

Sanokaa heille, että olette valmiita kohtaamaan heidät ja luomaan heidän kanssaan jotain, jolloin lähetätte signaalin kaikille tähtiperheenne jäsenille, kaikille hyväntahtoisille avaruusolennoille, sekä fyysisille että ei-fyysisille, ja silloin teillä voi olla huikeita kokemuksia kun saatte luotua nuo yhteydet. Kokemuksia, jotka menevät paljon pelkkien aluksessa käymisten tuolle puolen. Valmistautukaa oman tietoisuutenne räjähtävään laajenemiseen ja kokemaan jotain sellaista mitä ette ole koskaan kokenut, koska se teitä odottaa täyden avaruusolentokontaktin myötä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.