Mitä teette kun siirtymä on valmis?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin mielissämme olla osa tätä matkaa kanssanne, ja me olemme tietoisia teidän kaikkien saavuttamasta edistyksestä. Me voimme tuntea ne tavat, joilla te olette laajentuneet ja kasvaneet niiksi henkilöiksi joita te olette nykypäivänä, ja me voimme tuntea sen kasvun määrän joka teillä on edessänne. Tämän takia me olemme aina innoissamme teistä. Saatatte pohtia mikä työnne Maapallolla on, mitä tehtävää on jäljellä ennen kuin olette laajentuneet niin paljon että ulotutte seuraavaan ulottuvuuteen. Me haluamme teidän tietävän, että aina on jotain mitä etsiä omassa itsessään ja enemmän rakastettavaa tuossa löytämisen prosessissa.

Se mitä teidän tulisi rakastaa itsessänne on se työ mikä teillä on jäljellä itsenne rakastamisen kanssa. Joskus se mitä teillä on itsessänne jäljellä rakastettavana esitetään teille toisen ihmisen muodossa. Näette toisten ihmisten teot ja kuulette heidän sanat, ja saatatte tuomita nuo sanat ja teot, ettekä tajua että ne esittävät teidän oman itsenne aspekteja. Vaikka omia aspektejanne olisikin lepotilassa, ei aktiivisena tässä elämässä, ne ovat silti teidän sisällänne, ne tulee silti tunnustaa, tai löytää, ja sitten hyväksyä ja lopulta rakastaa. Ihmiset jotka antavat teille eniten draamaa ja traumaa elämässänne ovat niitä jotka tarvitsevat teiltä eniten rakkautta, ja mitä useimmat eivät tajua on se, että kun he antavat rakkautta toisille, he antavat sitä itselleen.

Ihmiset pidättävät rakkautta toisilta. He saattavat sivuuttaa jonkun henkilön kadulla, tai sivuuttaa heidän soittonsa ja tekstiviestinsä, esittäen että olisi mahdollista vain jättää huomiotta joku ihminen. Mutta lopulta löydätte ehdottoman rakkauden sisältänne, ja annatte sitä kaikille, oma itsenne mukaanlukien, ja kasvatte ja kehitytte ja laajenette pikkuhiljaa, ja pääsette lähemmäksi Alkulähdettä. Se on kuitenkin kiinni teistä itsestänne, teillä on valinta. Saatte valita miten käytätte aikanne, mihin keskitytte, ja mitä aspekteja tuotte esiin ja mille annatte lisää elämän energiaa. Se on vapaa tahtonne.

Mutta voitte harjoittaa vapaata tahtoanne ja silti rakastaa kaikkia muita oman itsenne aspekteja ja kaikkia muita ihmisiä, joiden kanssa ette vietä aikaanne täällä Maapallolla. On monia polkuja joita pitkin pääsette pisteeseen jossa tunnustatte tämän olevan teidän työtänne. Päivittäiset interaktiot ihmisten kanssa, meditaatio, rukous, kaikki muut henkiset harjoitukset, ja voitte jopa kehittää omia henkisiä harjoituksia joita tuoda tuohon rakkauden tilaan. Mikä tahansa mikä auttaa teitä tajuamaan, että rakkaus on sisällänne ääretön ja ikuinen, sellainen on hyvä ja se on jotain mihin kannattaa osallistua niin usein kuin mahdollista.

Jatkatte tällä polullanne, jopa sen jälkeen kun olette siirtyneet korkeampaan ulottuvuuteen, koska aina on lisää löydettävää ja rakastettavaa, ja se on hyvä asia. Pankaa merkille mitä ette rakasta itsessänne ja muissa, ja tietäkää että koostamanne lista on teidän työsarkaanne. Mutta se ei ole työtä josta pitää stressata päivin ja öin. Voitte saattaa nämä tehtävät loppuun heti kun päätätte, että olette rakkautta ja se olento joka todella olette on ainoa asia jolla on merkitystä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.