Mitä tulee tapahtua ennen Aurinkovälähdystä

9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tunteneet ihmiskunnan tunteman innostuksen, joka kaikilla teillä on normaaliuden paluusta maailmaanne. Olette jättäneet turhautumisen, vihan, pelon, surun, ahdistuksen ja monia muita emotionaalisia tiloja taaksenne päästen tähän paikkaan, jossa voitte oikeasti tajuta luovanne yhdessä uuden Maan ja uuden yhteiskunnan. Olette valmiita johonkin uuteen ja johonkin erilaiseen, eikä enää siihen vanhaan miten asiat olivat ennen maailmassanne.

Olette valmiita viemään itsenne seuraavalle tasolle tietoisuudessa, jossa voitte tuntea tietoisuuden evoluution ja nähdä sen heijastuvan teille takaisin päivittäisessä elämässänne Maan päällä ja tavoissa, joilla ihmiset kohtelevat toisiaan. Loppujen lopuksi tietoisuutenne evoluutio lepää kykynne päällä olla kiltti, myötätuntoinen ja antaa toiselle anteeksi. Se ei lepää auringonpurkaustapahtuman päällä; se ei liity siihen mitä avaruusolennot ja avaruusalukset tekevät taivaillanne.

Kaikki se, minkä ihmiset haluavat tapahtuvan, jotta suuret muutokset Maapallolla tapahtuisivat, voi tapahtua ja tapahtuukin ainoastaan silloin kun olette valmiita tekemään vaadittavat muutokset sisällä itsessänne. Sitten tuo heijastus voi ilmetä ulkomaailmassa ja tulla teille takaisin ja näyttää miten rauhallisen ja kauniin galaksin ja universumin osa te olette. Teitä on haastettu viimeisen vuoden aikana, haastettu tavoilla joilla ette koskaan olisi odottaneetkaan tulevan haastetuiksi. Se mitä te odotatte nyt itseltänne on nousta pikkumaisten kiistojenne yläpuolelle, teidän eri perspektiivien yläpuolelle, ja niiden eri näkökulmien yläpuolelle joita Maassa tällä hetkellä on. Mikään se mihin uskotte ei tulisi koskaan tulla kykynne eteen avata sydämenne ja olla rakkautta.

Te olette siellä valitsemassa rakkauden, valitsemassa Alkulähteen energian lihassa. Ja kun te kaikki teette niin, silloin teillä on todellinen Kristuksen toinen tuleminen, ja se on se mitä te tarvitsette maailmassanne. Te tarvitsette sitä paljon enemmän kuin yksittäistä olentoa laskeutumassa taivaasta alas kertomaan teille kuka oli paha ja kuka oli hyvä, kuka oli oikeassa ja kuka väärässä. Teidän tarvitsee olla Kristustietoisuus teoissa toinen toisillenne, pelastaaksenne itsenne pelolta, vihalta ja tuomitsemiselta. Koska nuo tajunnantilat, kun niiden sallitaan kypsyä sisällänne, luovat myrkyllisen ilmapiirin, sellaisen joka tekee lähimmäisen rakastamisesta vaikeampaa.

Ylösnousemus tarkoittaa yläpuolelle nousemista, se ei koskaan ole tarkoittanut puolien valitsemista. Joten muistakaa se kun seuraavan kerran tunnette imeytyvänne debattiin politiikasta tai tavasta miten teidän tulisi käyttäytyä, ja muistakaa nousta ylös ja muuttua korkeammaksi itseksenne, joka on vain aspekti siitä mitä te jo muutenkin olette. Ja nuo aspektit teissä, joita te jo olette, tulevat aina kutsumaan teitä sisältänne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.