Miten päästä korkeamman ulottuvuuden Maahan

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme rohkaistuneita niistä merkeistä, joita näemme maailmanne kehityksessä. Me huomaamme miten monet teistä jättävät taakseen kerros kerrokselta vääristymät ja illuusiot ja lopultakin pääsevät olemuksensa ytimeen maagisina olentoina, rakkauden olentoina, ilon olentoina, valon ja naurun olentoina. Luotte korkeamman ulottuvuuden Maapalloa sillä mitä sisällänne on.

Kun kuoritte kerros kerrokselta sen mikä ei enää ole palvellut teitä pitkään aikaan, pääsette siihen ytimeen, pääsette siihen sydänkeskukseen, teidän olemukseenne joka on niin valmis kasaamaan kaikki palaset yhteen ja heijastamaan takaisin sen kokonaisuuden maailmana, jossa te nyt elätte. Me tiedämme, että on helpompaa tarkastella ulkopuolisia asioita ja syytellä muita. Me tiedämme, että olette tehneet niin ja me tiedämme, että alatte kyllästyä muiden osoitteluun sormilla ja puimiseen nyrkillä.

Me tunnemme, että teitä on tarpeeksi Maan päällä jotka haluavat tehdä sen mikä on tarpeen tehdä, jotta luotaisiin ja asutettaisiin korkeamman ulottuvuuden Maapallon kokemus. Te pääsette siihen olemassaolon tasoon johtuen halustanne tunnustaa, että kaikki ulkopuolellanne oleva on myös sisällänne olevaa. Ja kun kykenette solmimaan rauhan kaikkien eri ulkona sekä sisällä olevien energioiden kanssa, silloin voitte alkaa tunnustaa uuden päivän koittamisen merkit.

Olette osa liikettä, ja liike liittyy uuden ajan luomiseen yhdessä, valistuksen ajan, ja te tulette pääsemään sinne keskittymällä sisällä itsessänne siihen minkä tiedätte olevan ytimessänne, siihen mikä on olemassa kaiken illuusion tuolla puolen. Jotkut ihmiset maailmassanne viittaavat illuusioon termillä ”Matrix”, ja me ymmärrämme sen miksi he niin tekevät. Me emme puhu tieteiskirjallisuudesta kun me puhumme teille universumin mekaniikasta. Tässä tarinassa ei ole arkkivihollisia. Tässä on sinä itse Alkulähteen Energiaolentona, joka luo kokemuksia itselleen.

Ja jos haluatte luoda sen kauniin, uuden, korkeamman ulottuvuuden Maapallon, silloin teidän tulee mennä itseenne. Etsikää se valo, se ilo, se nauru, se rakkaus, koska nuo ovat niitä värejä, joilla haluatte maalata uuden Maan kuvan. Teillä on kyky tehdä niin juuri nyt, eikä kukaan voi teitä estää.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.