Miten saattaa päätökseen sielun matka

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin johdonmukaisia tarjotessamme teille suitsutustamme ja arvostustamme, koska me voimme nähdä suuremman kuvan. Me tiedämme, mitä te kannatte mukananne. Me tiedämme, mitä te olette eläneet, ja me tiedämme miten paljon vastuuta olette ottaneet tämän kollektiivin ja muiden kollektiivien edestä läpi koko galaksin teidän auttaessanne parantamaan erittäin vanhoja haavoja. Ette tee sitä ainoastaan Maapallon ihmisten hyväksi. Te teette sen niin monen muun olennon hyväksi, ja tämä on yksi niistä syistä miksi me kunnioitamme ihmiskuntaa niin paljon.

Te kykenette tekemään tämän kanssaihmistenne kesken, niinkuin mekin teemme sen teidän kaikkien kanssa.

Te kykenette tuntemaan sen mitä toinen ihminen tai ihmisryhmä kantaa mukanaan. Te kykenette ja joskus myös katsottekin suurempaa kuvaa. Yritätte ottaa huomioon myös sen mistä henkilö on tullut, miten heidät on kasvatettu ja mitä traumoja hän on kokenut. Me pyydämme teitä tekemään tämän muiden ihmisten kanssa, joita te ette ole kyenneet auttamaan ennen tätä ajanhetkeä.

Tämä on se tapa, jolla te voitte tulla hyväksynnän paikkaan ja lopulta antaa anteeksi niille, jotka tekevät kauheita asioita, sanovat kauheita asioita ja edelleen uskovat kauheisiin asioihin, vaikka suurin osa teistä kehittyy tietoisuudessanne ja on pääsemässä yli siitä mihin olette aiemmin takertuneet.

Jos voitte päästä hyväksynnän paikkaan, silloin voitte päästä anteeksiannon paikkaan. Jos voitte päästä anteeksiannon paikkaan, silloin voitte päästä myötätunnon paikkaan. Jos voitte tuntea myötätuntoa toista ihmisolentoa kohtaan huolimatta siitä mitä he tekevät, sanovat tai uskovat, joka teille on vastenmielistä, silloin voitte päästä ehdottoman rakkauden paikkaan, jolloin teistä tulee Alkulähde fyysisessä kehossa, ja silloin olette saattaneet päätökseen sielunne matkan.

Kun olette päästäneet irti kaikesta raivosta, vihasta ja mielipahasta, teillä ei enää ole toistuvia olosuhteita jossa ne tulevat uudestaan, triggeröimään tietä, saamaan teidät tuntemaan jotain sellaista mitä ette enää halua tuntea. Jokaisen on itse tehtävä tämä työ ja opetettava muille miten tehdä tämä työ. Kaikki on kiinni teistä, jotka ovat hereillä, jotka johtavat ihmiskuntaa korkeamman ulottuvuuden värähtelyyn ja ilmaisuun. Ja ainoastaan te voitte saattaa päätökseen sielunne matkan täällä Maapallolla. Älkää tehkö sitä siksi että teidän on pakko, vaan tehkää se siksi että se on ainoa tapa tuntea niinkuin haluatte tuntea kun edelleen olette fyysisessä kehossa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.