MKULTRA

NSA:n salaiset operaatiot Amerikassa

kirjoittanut John St Clair Akwei
artikkeli Nexus Magazinen huhti/toukokuun ’96 numerossa

alunperin julkaistu  MindControlForums sivustolla

Amerikkalaista National Security Agencya vastaan käyty oikeusjuttu paljastaa pelottavan määrän teknologioita ja ohjelmia, jotka on suunniteltu valvomaan henkilöitä
.John St Clair Akwei
vs
National Security Agency
Ft George G. Meade, MD, USA
(siviilioikeusjuttu 92-0449)
.Seuraava dokumentti sisältää todisteita oikeusjutusta, jonka John St Clair Akwei oli jättänyt oikeusistuimeen Washington DC:ssa Ft George G. Meadessa, Marylandissa sijaitsevaa NSA:ta vastaan (siviilioikeusjuttu 92-0449). Siinä kerrotaan hänen tietonsa NSA:n rakenteesta, kansallisen turvallisuuden toiminnoista ja kansalaisia valvovista salaisista operaatioista.

 

1. NSA:n missio ja kotimaan tiedusteluoperaatiot

 • Viestintätiedustelu (COMINT):
  Yläkäsite kaikelle sähköiselle tiedustelulle USA:ssa ja maailmassa, jolla varmistetaan kansallinen turvallisuus. Ft George G. Meadessa, Marylandissa sijaitsevalla NSA:lla on ollut kaikkein edistyneimmät tietokoneet maailmassa 1960-luvulta lähtien.NSA:n teknologiaa kehitetään ja otetaan käyttöön salassa yksityisiltä yrityksiltä, akatemialta ja kansalta.
 • Signaalitiedustelu (SIGINT):
  NSA:n signaalitiedustelutehtävä on kehittynyt ohjelmaksi, jossa puretaan ympäristössä olevia sähkömagneettisia aaltoja, jotta voidaan langattomasti päästä tietokoneisiin ja seurata henkilöitä heidän kehossaan olevien sähkövirtojen avulla. Signaalitiedustelu perustuu siihen tosiasiaan, että kaikella ympäristössä, jossa on sähkövirtaa, on ympärillään magneettivuo, joka synnyttää sähkömagneettisia aaltoja. NSA/DoD on kehittänyt omia kehittyneitä digitaalisia laitteita, joilla voidaan etäanalysoida kaikkia esineitä, olivatpa ne sitten ihmisen valmistamia tai orgaanisia, joissa on sähköistä toimintaa.
 • Kotimaantiedustelu (DOMINT):
  NSA:lla on tietoja kaikista Yhdysvaltain kansalaisista. NSA kerää tietoja Yhdysvaltain kansalaisista, jotka saattavat olla kiinnostavia jollekin NSA:n yli 50 000 agentista (HUMINT). Näillä agenteilla on toimeenpanomääräyksellä lupa vakoilla ketä tahansa. NSA:lla on käytössä pysyvä kansallisen turvallisuuden ja terrorismin vastainen valvontaverkosto. Tämä valvontaverkosto on täysin naamioitu ja piilotettu yleisöltä. Yksilöiden jäljittäminen Yhdysvalloissa on helposti ja kustannustehokkaasti toteutettavissa NSA:n sähköisen valvontaverkoston avulla. Tämä verkko (DOMINT) kattaa koko Yhdysvallat, siihen osallistuu kymmeniä tuhansia NSA:n työntekijöitä ja se seuraa samanaikaisesti miljoonia henkilöitä. Toiminnan kustannustehokas toteuttaminen varmistetaan NSA:n tietotekniikalla, joka on suunniteltu minimoimaan toimintakustannukset. NSA:n henkilökunta toimii lähes julkisissa tehtävissä yhteisöissään ja johtaa peiteyrityksiä ja laillisia yrityksiä, jotka voivat ilmoittaa tiedusteluyhteisölle henkilöistä, joita se haluaa seurata.NSA:n henkilökunnalla on yhteisössä yleensä peiteidentiteetti, kuten sosiaalityöntekijät, lakimiehet ja yritysten omistajat.
 • Itsenäisesti toimiva NSA:n henkilöstö valvoo toisinaan yksittäisiä kansalaisia:
  NSA:n henkilökunta voi valvoa satojentuhansien yksityishenkilöiden elämää Yhdysvalloissa käyttämällä NSA:n kotimaan tiedusteluverkostoa ja peiteyrityksiä. Heidän itsenäisesti johtamansa operaatiot voivat joskus ylittää lain rajat. On todennäköistä, että NSA:n toimijat valvovat ja sabotoivat pitkällä aikavälillä kymmeniä tuhansia pahaa-aavistamattomia kansalaisia.
  NSA DOMINT kykenee salamurhaamaan Yhdysvaltojen kansalaisia tai suorittamaan salaisia psykologisia valvontaoperaatioita, joiden avulla voidaan aiheuttaa mielenterveysdiagnoosin saaminen.

Edellä mainitut oireet kuvaavat vain murto-osaa laajasta valikoimasta — lähtien neuro-elektromagneettisista taajuushyökkäyksistä, joita poliisi- ja sotilastiedustelupalvelut harjoittavat, aina mielen etähallintakokeisiin, käyttäytymisen manipulointiin ja murhiin.

2. NSA:n kotimaan sähköinen valvontaverkko

1960-luvun alussa maailman kehittyneimmät tietokoneet olivat NSA:lla Fort Meadessa. NSA piti omana tietonaan näillä tietokoneilla tehdyt tutkimusläpimurrot.

Tällä hetkellä NSA:lla on nanoteknologiaa hyödyntäviä tietokoneita, jotka ovat 15 vuotta nykyistä tietokoneteknologiaa edellä. NSA saa kattavan tietopeiton Yhdysvalloissa käyttämällä kehittyneitä tietokoneita, jotka käyttävät tekoälyä seuloakseen kaiken viestinnän välineestä riippumatta sellaisten avainsanojen varalta, jotka olisi saatettava NSA:n agenttien/kryptologien tietoon.

Nämä tietokoneet valvovat kaikkea viestintää lähetys- ja vastaanottopäässä.

Tämä Yhdysvaltojen kattava kattavuus on seurausta NSA:n signaalitiedustelun (SIGINT) tehtävästä. NSA:n elektroninen valvontaverkko perustuu laitteiden solumaiseen toimintaan, jolla voidaan valvoa koko sähkömagneettisen taajuuden spektriä.

Nämä laitteet kehitettiin, toteutettiin ja pidettiin salassa samalla tavalla kuin muutkin elektronisen sodankäynnin ohjelmat.

 • Signaalitiedustelun tietokoneen etätekninen peukalointi:
  NSA pitää kirjaa kaikista Yhdysvalloissa myydyistä tietokoneista ja muista tietokoneista. Tämä on olennainen osa kotimaan tiedusteluverkkoa. NSA:n sähkömagneettisen kentän laitteet voivat virittää henkilökohtaisten tietokoneiden piirilevyjen RF- (etataajuus-) päästöt (samalla kun ne suodattavat monitorien ja virtalähteiden päästöt pois). PC:n piirilevyjen RF-päästöt sisältävät PC:ssä olevaa digitaalista tietoa. NSA:n laitteiden koodatut RF-aallot voivat resonoida tietokoneen piirien kanssa ja muuttaa tietokoneen tietoja. Näin NSA voi päästä langattomalla modeemityyppisellä tavalla mihin tahansa tietokoneeseen maassa tarkkailua tai terrorismin vastaista elektronista sodankäyntiä varten.
 • EMF-kenttien havaitseminen ihmisissä valvontaa varten:
  Kohteen biosähkökenttä voidaan havaita etänä, joten kohteita voidaan valvoa missä tahansa. Erityisten EMF-laitteiden avulla NSA:n kryptologit voivat lukea etänä herätettyjä potentiaaleja (EEG:stä). Niistä voidaan purkaa henkilön aivotilat ja ajatukset. Kohde on sitten täydellisesti tarkkailtavissa etäältä. NSA:n henkilökunta voi valita minkä tahansa maan henkilön Signaalitiedustelun EMF-skannausverkkoon, ja NSA:n tietokoneet paikallistavat ja seuraavat kyseistä henkilöä 24 tuntia vuorokaudessa. NSA voi poimia ja seurata ketä tahansa Yhdysvalloissa.

3. NSA:n signaalitiedustelu käyttää aivostimulaatiota

NSA:n signaalitiedustelu käyttää EMF-aivostimulaatiota hermoston etäseurantaan (RNM) ja elektroniseen aivolinkkiin (EBL).

EMF-aivostimulaatiota on kehitetty 1950-luvun alun MKULTRA-ohjelmasta lähtien, johon kuului säteilyn (ei-ionisoivan EMF:n) ja biosähköisen tutkimuksen ja kehittämisen neurologista tutkimusta.

EMF-aivostimulaatiota on kehitetty 1950-luvun alun MKULTRA-ohjelmasta lähtien, johon kuului säteilyn (ei-ionisoivan EMF:n) ja biosähköisen tutkimuksen ja kehittämisen neurologista tutkimusta.

Tuloksena syntynyt salainen teknologia luokitellaan kansallisessa turvallisuusarkistossa ”säteilytiedusteluksi”, joka määritellään seuraavasti,

”tietoa ympäristöön tahattomasti säteilevistä sähkömagneettisista aalloista, lukuun ottamatta radioaktiivisuutta tai ydinräjähdyksiä”.

Signaalitiedustelu toteutti ja piti tämän teknologian salassa samalla tavalla kuin muutkin Yhdysvaltain hallituksen elektronisen sodankäynnin ohjelmat.

NSA valvoo tätä teknologiaa koskevaa saatavilla olevaa tietoa ja salaa tieteellistä tutkimusta julkisuudelta. Lisäksi on olemassa kansainvälisiä tiedustelusopimuksia tämän teknologian pitämiseksi salassa.

NSA:lla on patentoituja elektronisia laitteita, jotka analysoivat ihmisten sähköistä toimintaa etäältä. NSA:n tietokoneella luotu aivokartoitus voi jatkuvasti seurata aivojen kaikkea sähköistä toimintaa jatkuvasti. NSA tallentaa ja purkaa yksittäisiä aivokarttoja (satojen tuhansien henkilöiden aivokarttoja) kansallista turvallisuutta varten. Sähkömagneettista aivostimulaatiota käytetään salaa myös armeijassa aivojen ja tietokoneen väliseen yhteyteen (esimerkiksi sotilashävittäjissä).

Sähköistä valvontaa varten aivojen puhekeskuksen sähköinen aktiivisuus voidaan muuntaa kohteen sanallisiksi ajatuksiksi. RNM voi lähettää koodattuja signaaleja aivojen kuuloaivokuoreen, jolloin ääniviestintä voidaan välittää suoraan aivoihin (korvien ohi). NSA:n agentit voivat käyttää tätä salaa heikentääkseen koehenkilöiden toimintakykyä simuloimalla vainoharhaiselle skitsofrenialle ominaisia kuuloharhoja.

Neuraalisen etäseurannan avulla voidaan kartoittaa koehenkilön aivojen näköaivokuoren sähköinen aktiivisuus ilman kontaktia koehenkilöön ja näyttää kuvia koehenkilön aivoista videomonitorilla. NSA:n agentit näkevät, mitä tarkkailun kohteen silmät näkevät. Myös visuaalinen muisti voidaan nähdä. RNM voi lähettää kuvia suoraan näköaivokuoreen ohittaen silmät ja näköhermot.

NSA:n agentit voivat käyttää tätä salaa siirtääkseen kuvia tarkkailtavien aivoihin, kun he ovat REM-unessa, aivojen ohjelmointia varten.

 • RNM:ää käyttävien valtioista riippumattomien toimijoiden kyvyt:
  Yhdysvalloissa on ollut signaalitiedusteluverkosto 1940-luvulta lähtien. NSA:lla, Fort Meadessa, on käytössä laaja kaksisuuntainen langaton RNM-järjestelmä, jota käytetään koehenkilöiden seuraamiseen ja heidän aivojensa audiovisuaalisen informaation ei-häiritsevään seurantaan. Tämä kaikki tehdään ilman fyysistä kontaktia koehenkilöön. RNM on äärimmäinen valvonta- ja kotimaantiedustelumenetelmä. Puhe, 3D-ääni ja alitajuinen ääni voidaan lähettää kohteen aivojen kuuloaivokuoreen (korvien ohi), ja kuvia voidaan lähettää näköaivokuoreen. RNM voi muuttaa kohteen havaintoja, mielialoja ja motorista kontrollia. Puhe-aivokuoren ja kuuloaivokuoren välisestä yhteydestä on tullut tiedusteluyhteisön äärimmäinen viestintäjärjestelmä. RNM mahdollistaa täydellisen audiovisuaalisen aivojen ja aivojen välisen yhteyden tai aivojen ja tietokoneen välisen yhteyden.

Yllä on yksinkertainen vuokaavio Nuero-sähkömagneettisista taajuushyökkäyksistä, joka osoittaa menetelmät, joita poliisi ja sotilastiedustelupalvelut voivat käyttää mielen etähallintakokeisiin, käyttäytymisen manipulointiin ja murhiin.

4. NSA:n signaalitiedustelun aivolinkkiteknologia

NSA:n SIGINT voi etänä havaita, tunnistaa ja valvoa henkilön biosähköisiä kenttiä.

NSA:n signaalitiedustelulla on patentoitu kyky seurata etänä ja ei-invasiivisesti ihmisen aivoissa olevaa tietoa purkamalla digitaalisesti aivojen 30-50 Hz:n ja 5 milliwatin sähkömagneettisten päästöjen herättämät potentiaalit.

Aivojen hermosolujen toiminta luo muuttuvan sähköisen kuvion, jolla on muuttuva magneettivuo. Tämä magneettivuo lähettää jatkuvaa 30-50 Hz:n, 5 milliwatin sähkömagneettista (EMF) aaltoa.

Aivojen sähkömagneettiseen säteilyyn sisältyy piikkejä ja kuvioita, joita kutsutaan ”herätetyiksi potentiaaleiksi”. Jokaisella ajatuksella, reaktiolla, motorisella käskyllä, äänitapahtumalla ja visuaalisella kuvalla aivoissa on vastaava ”herätetty potentiaali” tai joukko ”herätettyjä potentiaaleja”. Aivojen EMF-päästöt voidaan purkaa koehenkilön aivoissa oleviksi ajatuksiksi, kuviksi ja ääniksi.

NSA SIGINT käyttää sähkömagneettista aivostimulaatiota viestintäjärjestelmänä tietojen (sekä hermoston viestien) välittämiseen tiedusteluagenteille ja myös peitetoiminnan kohteiden aivoihin (ei-havaittavalla tasolla).

EMF-aivostimulaatio toimii lähettämällä monimutkaisesti koodattua ja pulssitettua sähkömagneettista signaalia, joka laukaisee aivoissa herätettyjä potentiaaleja (tapahtumia) ja muodostaa siten ääni- ja visuaalisia kuvia aivojen hermopiireissä. EMF-aivostimulaatio voi myös muuttaa henkilön aivotiloja ja vaikuttaa motoriseen kontrolliin.

Kaksisuuntainen elektroninen Brain Link -tekniikka toteutetaan valvomalla etäyhteydellä neuraalista audiovisuaalista informaatiota ja lähettämällä ääntä kuuloaivokuoreen (korvien ohi) ja välittämällä heikkoja kuvia näköaivokuoreen (näköhermojen ja silmien ohi). Kuvat näkyvät aivoissa kelluvina 2D-näytöinä.

Kaksisuuntaisesta elektronisesta Brain Linkistä on tullut CIA:n ja NSA:n henkilöstön äärimmäinen viestintäjärjestelmä. Neuraalisen etäseurannan (RNM, ihmisen aivojen biosähköisen informaation etäseuranta) avulla on luotu äärimmäinen valvontajärjestelmä.

Sitä käyttää rajoitettu määrä Yhdysvaltain tiedusteluyhteisön agentteja.

Yllä on yksinkertainen neuro-elektromagneettisten taajuushyökkäysten vuokaavio, joka osoittaa menetelmät, joita poliisi- ja sotilastiedustelupalvelut voivat käyttää mielen etähallintakokeisiin, käyttäytymisen manipulointiin ja murhiin.

5. [Ei otsikkoa alkuperäisessä dokumentissa]

RNM edellyttää kunkin tietyn aivoalueen resonanssitaajuuden purkamista. Taajuus moduloidaan sitten, jotta tieto saadaan siirrettyä kyseiselle aivoalueelle. Taajuus, johon eri aivoalueet reagoivat, vaihtelee 3 Hz:stä 50 Hz:iin. Vain NSA Signals Intelligence moduloi signaaleja tällä taajuusalueella (ks. taulukkoa).

Tätä moduloitua tietoa voidaan siirtää aivoihin eri voimakkuudella alitajuisesta havaittavaan. Jokaisen ihmisen aivoissa on ainutlaatuinen joukko biosähköisen resonanssin/entrainment-taajuuksia. Äänitiedon lähettäminen henkilön aivoihin toisen henkilön kuuloaivokuoren taajuudella johtaisi siihen, että äänitietoa ei havaittaisi.

Kantaja sai tietää RNM:stä olemalla kaksisuuntaisessa RNM-yhteydessä Kinnecome-ryhmän kanssa NSA:lla Ft Meadessa.

He lähettivät RNM:n 3D-ääntä suoraan aivoihin ahdistellakseen oikeusjutun kantajaa lokakuusta 1990 toukokuuhun 1991.

Vuodesta 5/91 lähtien heillä on ollut kaksisuuntainen RNM-viestintä kantajan kanssa ja he ovat käyttäneet RNM:ää yrittäessään tehdä kantajan toimintakyvyttömäksi ja estääkseen kantajaa menemästä viranomaisten puheille kantajaan kohdistuneesta toiminnastaan viimeisten 12 vuoden aikana. Kinnecome-ryhmällä on noin 100 henkilöä, jotka työskentelevät 24 tuntia vuorokaudessa Ft Meadessa.

He ovat myös salakuunnelleet henkilöitä, joihin kantaja on yhteydessä, pitääkseen oikeusjutun kantajan eristyksissä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun yksityistä kansalaista on häiritty RNM:llä ja hän on voinut nostaa kanteen NSA:n henkilöstöä vastaan, joka on käyttänyt tätä tiedustelumenetelmää väärin.

klikkaa kuvaa

6. NSA:n tekniikat ja resurssit

Henkilöiden etävalvonta/seuranta missä tahansa paikassa, missä tahansa rakennuksessa, jatkuvasti, missä tahansa maassa.

Järjestelmä, jolla nämä operaatiot voidaan toteuttaa edullisesti, mahdollistaa sen, että NSA voi vakoilla jatkuvasti tuhansia henkilöitä jokaisessa yhteisössä.

RNM-etälaitteet:

 • NSA:n RNM-laitteisto lukee etäyhteydellä ihmisen aivojen herätettyjä potentiaaleja (EEG) yksilöiden seuraamiseksi ja voi lähettää viestejä hermoston kautta vaikuttaakseen heidän suorituskykyynsä. RNM-laitteisto on verkossa, ja sitä käytetään kotimaan tiedusteluoperaatioihin, hallituksen ja sotilastukikohtien turvallisuuteen sekä biosähköisen sodankäynnin yhteydessä.
 • Tarkkailijat ja kävelijät suurkaupunkialueilla:
  Kymmenettuhannet henkilöt kullakin alueella työskentelevät tähystäjinä ja naapurusto- ja liikepaikkavakoilijoina (joskus tietämättään) seuraten ja tarkastaen kohteita, jotka NSA:n henkilöstö on tunnistanut valvottaviksi. Toimistoissa työskentelevät agentit voivat olla jatkuvassa yhteydessä tähystäjiin, jotka seuraavat NSA:n tuhansia kohteita julkisuudessa. Etätoimistoissa työskentelevät NSA:n agentit voivat välittömästi tunnistaa (RNM:n avulla) kaikki julkisuudessa havaitut henkilöt, jotka ovat yhteydessä tarkkailukohteeseen.
 • Kemikaalien ja huumeiden ujuttaminen asuinrakennuksiin piilotetuilla NSA:n asentamilla ja huoltamilla muoviputkilla:
  NSA:lla on varusteita, joiden avulla johdetaan putkia asuinrakennusten vesijohtoveteen ja kohteiden ilmastointikanaviin lääkkeiden (kuten unikaasun tai aivopesua helpottavien lääkkeiden) toimittamista varten. Tämä on CIA:n psykofarmakologian kehityksen tulos.
 • Lyhyt yleiskatsaus Yhdysvaltojen omaan tiedustelulaitteistoon/terrorisminvastaiseen laitteistoon:
  Kiinteä sähkömagneettisen kentän erikoislaitteiden verkko, jolla voidaan lukea ihmisten aivojen EEG-signaaleja ja tunnistaa/seurata henkilöitä digitaalisten tietokoneiden avulla. ESB (aivojen sähköstimulaatio), jota käytetään NSA:n signaalitiedustelun EMF-signaalin kautta koehenkilöiden hallintaan. EMF-laitteisto, joka kerää tietoja tietokoneiden piirilevyiltä tulkitsemalla RF-säteilyä, jolloin se pääsee langattomasti modeemin tapaan mihin tahansa maan henkilökohtaiseen tietokoneeseen. Kaikki laitteet ovat piilossa, kaikki teknologia on salaista, kaikkea tieteellistä tutkimusta ei raportoida (kuten elektronista sodankäyntiä koskevassa tutkimuksessa). Yleisö ei ole lainkaan tietoinen, mutta tämän kotimaan tiedustelumenetelmän täydellinen ja perusteellinen toteuttaminen on ollut käytössä 1980-luvun alusta lähtien.

Huomautus

Yritin soittaa Akweille selvittääkseni, mikä oli hänen oikeusjuttunsa mahdollinen lopputulos. Hän sanoi minulle tiukasti mutta ystävällisesti, että hän ei voi puhua puhelimessa mistään tapaukseen liittyvästä ja löi luurin korvaan. Myöhemmässä samanpituisessa keskustelussa sain tietää, ettei hän halua, että hänen osoitettaan tai puhelinnumeroaan julkaistaan tämän artikkelin yhteydessä.

Kerromme teille, jos tilanne kehittyy.

Yllä olevasta artikkelista käy täysin ilmi, että NSA ei ole mikään muu kuin salaisesti johdettu terroristijärjestö.

Sen erittäin kehittynyt teknologia, jota käytetään miljoonien viattomien ihmisten mielen tarkkailuun ja manipulointiin päivittäin, on räikeä osoitus hallitsevasta ja autoritaarisesta mentaliteetista, joka on olemassa niin sanotun demokraattisen yhteiskuntamme julkisivun takana.

George Orwellin ”Ajatuspoliisi” on ehdotonta todellisuutta nykymaailmassa.

Ymmärsimme sitä tai emme, tämä diktatuuriasenne vaikuttaa kielteisesti jokaiseen yksilöön yhteiskunnassamme.

Sen on muututtava — se tulee muuttumaan — se alkaa teistä!

George Farquhar

Project Freedom

 

Taulukko 1: Esimerkki aivojen sähköisestä stimulaatiosta

Aivoalue Bioelektrinen resonanssitaajuus Modulaatiolla välitetty informaatio
Motorinen aivokuori 10 Hz Liikeimpulssien koordinaatio
Kuuloaivokuori 15 Hz Korvan kuuloelimen ohittava ääni
Näköaivokuori 25 Hz Silmät ohittavat kuvahavainnot aivoissa
Somatosensorinen aivokuori 9 Hz Haamuskosketusaistimus
Ajatuskeskus 20 Hz Pakotetut alitajuiset ajatukset

 

Lähdemateriaalia

These publications have only been discovered since December 1991, after Plaintiff had already notified authorities (Dept of Justice, etc.) of Public Corruption by named NSA employees.

When no action was taken against the NSA employees, I researched the Intelligence Community electronic surveillance technology involved and discovered the following publications.

 • The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life, by Robert Becker, M.D. Monitoring neuroelectric information in the brain ESB. (p. 265,313,318)
 • Cross currents, by Robert Becker. Simulating auditory hallucinations. Remote computer tampering using RF emissions from the logic board. (p. 70,78,105,174,210,216,220,242,299,303)
 • Currents of Death, by Paul Brodeur. Driving brain electrical activity with external EM; magnetophosphenes; Delgado. (p. 27,93)
 • The Zapping of America, by Paul Brodeur. DoD EM ESB research; simulating auditory hallucinations.
 • Of Mice, Men and Molecules, by John H. Heller 1963 Bioelectricity; probing the brain with EM waves. (p, 110)
 • The Three-Pound Universe, by Judith Hooper. CIA EEG research; EEGs for surveillance. (p.29,132,137)
 • In the Palaces of Memory, by George Johnson. EM emissions from the brain; the brain as an open electromagnetic circuit.
 • The Puzzle Palace, by James Bamford. Signals Intelligence; most advanced computers in the early ‘sixties.
 • The US Intelligence Community. Glossary terms at National Security Archives; Radiation Intelligence (information from unintentionally emanated electromagnetic energy, excluding radioactive sources).
 • The Search for the “Manchurian Candidate“, by John Marks. Electrical or radio stimulation to the brain; CIA R&D in bioelectrics. (p.227)
 • Secret Agenda, by Jim Hougan. National security cult groups.
 • Crimes of the Intelligence Community, by Morton Halperin. Surreptitious entries; intelligence agents running operations against government workers.
 • War in the Age of Intelligent Machines, NSA computer supremacy, complete control of information.
 • Alternate Computers, by Time-Life Books. Molecule computers.
 • The Mind, by Richard Restak, M.D. EEG Systems inc.; decoding brain EM emanations, tracking thoughts on a computer. (p. 258)
 • MedTech, by Lawrence Galton. Triggering events in the brain, direct to auditory cortex signals.
 • Cyborg, by D.S. Halacy, Jr, 1965. Brain-to-computer link research contracts given out by the US government.
 • Psychiatry and the CIA: Victims of Mind Control, by Harvey M. Weinstein M.D. Dr. Cameron; psychic driving; ultraconceptual communications.
 • Journey Into Madness: The True Story of Secret CIA Mind Control and Medical Abuse, by Gordon Thomas, Intelligence R&D; Delgado; psychic driving with radio telemetry. (p. 127,276,116,168,169)
 • Mind Manipulators, by Alan Scheflin and Edward M. Opton. MKULTRA brain research for information-gathering.
 • The Brain Changers, by Maya Pines. Listening to brain EM emissions. (p.19)
 • Modern Bioelectricity. Inducing audio in the brain with EM waves; DoD cover-up; EM wave ESB; remote EEGs
 • Magnetic Stimulation in Clinical Neurophysiology, by Sudhansu Chokroverty. Magnetophosphenes; images direct to the visual cortex.
 • The Mind of Man, by Nigel Calder. US intelligence brain research.
 • Neuroelectric Society Conference, 1971. Audio direct to the brain with EM waves; 2-way remote EEGs.
 • Brain Control, by Elliot S. Valenstein. ESB., control of individuals.
 • Towards Century 21, by C.S. Wallia. Brain Stimulation for direct-to-brain communications (p21)
 • Mind Wars, by Ron McRae (associate of Jack Anderson). Research into brain-to-brain electronic communications., remote neural EM detection (PP. 62 106, 136).
 • Mind Tools, by Rudy Rucker. Brain tapping; communications with varying biomagnetic fields (p82).
 • US News and World report, January 2nd 1984. EM wave brain stimulation; intelligence community hi-tech (p38).
 • Ear Magazine. Article on extremely low frequencies radio emissions in the natural environment; radio emissions from the human body.
 • City Paper, Washington DC January 17, 1992. Article FCC and NSA “complete radio spectrum” listening posts.
 • Frontiers in Science, by Edward Hutchings Jr 1958 (p48).
 • Beyond Bio Feedback, by Elmer and Alyce Green, 1977 (p118)
 • The Body Quantum, by Fred Alan Wolf
 • Cloning; A Biologist Reports, by Robert Gillmore McKinnell. Ethical review of cloning humans.
 • Hoovers’ FBI, by Former agent William Turner. Routines of electronic surveillance work. (p280).
 • July 20th 2019, by Arthur C. Clarke LIDA; Neurophonics; Brain-computer link.
 • MegaBrain, by Michael Hutchison. Brain stimulation with EM waves; CIA research and information control. (pp.107,108,117,120,123).
 • The Cult of Information, by Theodore Rosnak, 1986. NSA Directive #145; personal files in computers; computer automated telephone tapping.
 • The Body Shop, 1986 implantation of an electrode array on the visual cortex for video direct to the brain; other 1960’s research into electronically triggering Phosphenes in the brain, thus bypassing the eyes.
 • Evoked Potentials, by David Regan. Decoding neuroelectric information in the brain.

 

Artikkelin julkaissut wemustknow.wordpress.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.