Oman polun raivaaminen korkeampaan ulottuvuuteen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me tänä aikana annamme paljon painoarvoa vapaalle tahdollenne valita mitä haluatte itsellenne luoda, ja me haluamme tehdä erittäin selväksi sen seikan, että te saatte valita mistä todellisuudesta, tai aikalinjalta, löydätte itsenne. Teillä on enemmän vapautta valita nyt kuin koskaan aiemmin, koska olette jo siirtyneet neljänteen ulottuvuuteen.

Ja niin nyt on aika verrytellä luovia lihaksianne ja näyttää, että olette ottaneet haltuun vapaan tahdon käytön luomalla loppumatkastanne korkeampiin värähtelyihin juuri sellaisen kuin haluatte. Joskus me huomautamme mahdollisuudesta, tai suunnasta, jonne näemme teidän olevan matkalla, ja silloin me huomautamme siitä miten kertomamme on saanut teissä aikaan paljon luovaa energiaa. Toisin sanoen, sillä ei ole väliä mitä me sanomme korkeamman ulottuvuuden olentoina, te aina luotte oman todellisuutenne.

Te tulette aina olemaan niitä, jotka valitsette edessänne olevista aikalinjoista. Tämä on teidän kokemuksenne, nämä ovat teidän elämänne joita teidän tulee elää. Joten älkää pitäkö mitään mitä me sanomme, tai mitään mitä joku muu sanoo, mahdollisista tulevaisuuksista kiveen hakattuna. Te olette siellä luomassa ja kokemassa, ja kaikki kokemanne on tarkoitus inspiroida teitä luomaan, ja tähän kuuluu myös meidän teille lähettämämme viestit.

Me paljon mieluummin näkisimme teidän luovan sen mitä te haluatte kokea ja menevän värähtelemään harmoniassa sen kanssa, kuin että vain hyväksyisitte kohtalonne jota ette halua elää, ja me tiedämme että kohorttimme täällä korkeammilla tasoilla tuntevat samoin. Me puhumme mahdollisuuksista ja todennäköisyyksistä niin, että laajennatte sitä alaa, minkä uskotte olevan mahdollista, mutta loppujen lopuksi me vain haluamme antaa teille takaisin valtanne.

Ja niin tämä on se mitä me teemme. Me pyydämme teitä katsomaan ympärillenne maailmaa ja henkilökohtaista elämäänne ja kysymään itseltänne, mikä on se mitä minä haluan kokea? Mitä minä haluan luoda? Ja me haluamme vakuuttaa teille, että tämä on aika ihmiskunnan historiassa, jolloin vain taivas on rajana. Älkää kursailko, ajatelko pienesti tai unelmoiko pieniä, koska teillä ei ole sellaiselle mitään tarvetta, erityisesti nyt. Nyt on aika levittää siipenne ja liitää luomaanne todellisuuteen, todellisuuteen jonka olette määrittäneet itsellenne parhaaksi.

Ja ne teistä, jotka pohtivat asioita toisten kantilta luodessaan tulevaisuuden kokemuksia ovat niinä hetkinä luomassa yhdessä kanssaihmisten kanssa, ja he ammentavat samasta energiasta. Nyt on aika yhteistyölle ja yhteisluomiselle, ja kaikki on hauskempaa kun teette sen yhdessä. Me pyydämme teitä kokoontumaan yhteen korkeammalla värähtelevien ystävienne kanssa ja keskustelemaan siitä mitä kohti haluatte liikkua teidän jatkaessa matkaanne korkeampiin ulottuvuuksiin.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.