Opi avaruusolennoilta ympäri galaksia

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin innoissamme saadessamme olla osa tätä ihmiskunnan matkaa. Me olemme tarkkailleet sekä ihmiselämää Maapallolla, että muita olentoja muissa tähtijärjestelmissä, ja pidämme kirjaa siitä mikä toimii, huolimatta siitä missä päin galaksia kukin onkaan. Te kaikki etsitte syvintä mahdollista yhteyttä jonka vain voitte löytää, ja te kaikki pyritte löytämään tunnetilan, sellaisen joka on mahdollisesti puuttunut koko elämänne, tai jopa usean inkarnaation ajan.

Ja niin me pyydämme teitä kaikkia hyötymään siitä mitä avaruusolennot galaksissanne, meidän galaksissamme, ovat saaneet selville siitä tavasta jolla koette tuon vaikeasti kuvailtavan tunteen. Nämä muut olennot, joita me olemme tarkkailleet, ovat löytäneet suuremman yhteyden tunteen ja suuremman kyvyn löytää tunteen itsessään, kun he ovat ankkuroineet oman fyysisen kehonsa mille tahansa planeetalle tai kuulle ovatkin inkarnoituneet.

Usein te kuulette maadoittumisesta, ja joskus maadoittuminen viittaa tietoisuuteen fyysisessä kehossa. Mutta se ‘maadoitus’ jonka me haluamme teidän kokevan tänä aikana tarkoittaa maadoittumista Äiti Maahan ja sitä että sallitte hänen antaa teille etsimänne tunteen. Äiti Maalla on pääsy kaikkiin värähtelyihin, kaikkiin tuneisiin, ja kaikkiin haluihin, koska hän on kokenut niin paljon teidän kauttanne. Ja niin salaisuus on juuri jalkojenne alla ja on aina ollut. Kaiken haluamanne saamisen salaisuus ei liity ajatuksin, eikä se liity tekemiinne tekoihin. Se liittyy itse asiassa rahoittumiseen ja sen tunnustamiseen, että kaikki se mitä etsitte on teidän sisällänne ja tapa päästä siihen käsiksi on kytkeytyä suurimpaan auttajaanne joka teillä on fyysisessä todellisuudessa. Teidän planeettanne on auttajanne. Hän on täällä tukemassa teitä kaikkia. Hän on täällä antamassa teille elämän. Hän on täällä auttaaksenne teitä muuttumaan, ja hän muuttuu kanssanne.

Hän on tällä matkalla ihmiskunnan kanssa, ja meidän perspektiivistämme hän tekee loistavaa työtä kutsuessanne teitä kaikkia takaisin keskipisteeseenne, takaisin tasapainon paikkaan itsessänne. Niin moni teistä etsii sitä tunnetta jostain ulkopuolisesta, kun Äiti Maa kirjaimellisesti on joka puolella kokemustanne, valmiina kääntämään kytkintä teille. Kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä, on antaa hänelle hieman aikaanne ja huomiotanne.

Olkaa hyvät. Sinne pääseminen minne haluatte päästä ei voisi olla helpompaa, ja me olemme juuri näyttäneet sen teille. Oppikaa ystäviltänne ympäri galaksia, jotka ovat kyenneet kytkeytymään omaan maailmaansa ja muuttumaan kaikeksi siksi ja tuntemaan kaiken sen minkä he ovat koskaan halunneet.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.” https://www.youtube.com/watch?v=FkQigNqBTvE&

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.