Pohjois-Amerikassa alas ammutut UFOt

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme hyvin tietoisia niinkutsutuista UFOista, jotka on ammuttu alas eri puolilla Pohjois-Amerikkaa, ja me olemme myös tietoisia villeistä spekulaatioista, joita new age -yhteisössä on ollut käynnissä koskien sitä mitä nämä kohteet oikeasti olivat. Me haluamme jokaisen teidän ymmärtävän, että taivaanne ovat täynnä avaruusaluksia eri puolilta galaksia ja eri ulottuvuuksista, ja me haluamme teidän olevan varmoja, että kukaan ei ole ampunut alas avaruusalusta. Jos jokin on UFO, se ei tee siitä avaruusalusta.

Nämä olivat kaikki ihmisten rakentamia aluksia, jotka ammuttiin alas. Tästä tarinasta seuraa kuitenkin hyviä uutisia. Se, että valtavirran media ja valtion viranomaiset, myös armeija, puhuvat mahdollisuudesta sille, että nämä olisivat Maan ulkopuolelta, on erittäin hyvä asia kaikille teille, jotka haluavat kiirehtiä avaruusolentojen saapumista. Teitä valmistellaan siihen kokemukseen. Pehmeä paljastus on tapahtumassa, ja sitä jatketaan. Maan ulkopuolisen elämän aiheen ympärillä tulee olemaan vähemmän naurua ja pilkkaa valtavirrassa.

Keskivertoihmistä, joka ei keskity paljoakaan näihin asioihin, valmistellaan. Ne, jotka ovat jo valmiita, joutuvat odottamaan, että kanssaihmisiänne valmistellaan tarpeeksi tuota kokemusta varten, mutta teillä voi silti olla omia kokemuksianne avaruusolentojen ja aitojen alusten kanssa, ja te kaikki olette ottaneet askeleen lähemmäksi noita kokemuksia. Kuten näette, se on hyvä uutinen, ja teidän ei tarvitse murehtia villeistä spekulaatioista, joita salaliittoteoreetikot uskovat ja levittelevät, että vain heillä olisi yksi ja ainoa totuus siitä mitä on käynnissä.

Itse asiassa, me suosittelisimme, että jätätte kaikki sellaiset henkilöt omaan rauhaansa, jotka alkavat vetää rajoja eri tapahtumien välille, joilla ei ole toisiinsa mitään yhteyttä. Teidän tulee keskittyä itseenne ja valmiuteenne kohdata avaruusolentoja. Teidän tulee keskittyä siihen mistä teidän vielä tulee pääästää irti sekä niihin paikkoihin itsessänne, joiden värähtelytaso kaipaa vielä nostattamista. Haluatte, että elätte harmonisella planeetalla, jossa ihmiset ja avaruusolennot voivat kävellä vierekkäin ja jossa avaruusmatkailu on saatavilla kaikille. Ja me ette pääse sitä todellisuutta lähelle osoittamalla sormella ja spekuloimalla mitä kabaali tänään tekee, tai mitä he tekivät eilen tai huomenna.

Jatkakaa itseenne keskittymistä, siihen mitä teidän tulee puhdistaa, mille teidän tulee antaa anteeksi, mistä teidän tulee päästää irti, ja silloin pääsette jatkuvasti lähemmäksi sitä aikaa, jossa todelliset avaruusalukset voivat laskeutua, ja voitte liittyä yhteen perheenne kanssa tähdistä. Me olemme niin onnellisia voidessamme tuoda teille tämän viestin, koska se on viesti joka sallii teidän tietää, että olette oikealla polulla, ja että tämä on jälleen yksi askel kohti galaktiseen yhteisöön liittymistä virallisesti.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.