Pyyntö kaikille parantajille, kanavoijille, meedioille ja valmentajille

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Kunnioitamme suuresti niitä teistä, jotka ovat halukkaita asettumaan julkisuuteen ja auttamaan muita ihmisiä lahjoillanne. Tiedämme, että monet teistä, jotka ovat kiinnostuneita meistä ja viesteistämme, ovat jo käyttäneet henkisiä lahjojaan, ja tiedämme, että jotkut teistä ovat hieman vastahakoisia asettumaan avuksi, parantajaksi, oppaaksi, kanavaksi, ja haluamme teidän tietävän, miten paljon tukea tulee ei-fyysisestä maailmasta, jotta voisitte tehdä juuri niin. Emme yritä tönäistä teitä siihen suuntaan oman agendamme vuoksi, vaan teemme sen pikemminkin siksi, että tiedämme, miten hyvä teille on tehdä sitä, mitä tunnette olevanne kutsuttu tekemään.

Danielilta kysytään täällä usein onko hänen työnsä uuvuttavaa, ja hänen vastauksensa on aina sama. Se on hänelle täysin päinvastaista. Hän saa energiaa meiltä ja muilta olennoilta ja kollektiiveilta, joita hän kanavoi. Ja kun olet parantaja, meedio, valmentaja tai kanavoija, sinullakin voi olla tuo kokemus siitä, että se, mitä teet, virkistää ja antaa energiaa. Heti kun pudotat kaiken vastustuksen, joka sinulla on tekemistä kohtaan, voit saada tuon kokemuksen myös. Sinua kutsutaan sisältä ja ylhäältä tekemään sitä, mikä antaa sinulle eniten energiaa, mikä valaisee sinua eniten ja mikä on sinulle palkitsevin ja täyttävin kokemus.

Sinua ei pyydetä tekemään sitä siksi, että sinun pitäisi tehdä se ihmiskunnan vuoksi. Ette ole siellä korjaamassa rikkinäistä maailmaa, vaan olette siellä tietääksenne kuka ja mitä todella olette, ja sallimalla suuremman osan itsestänne virrata fyysisen kehonne läpi, täytätte tuon tarkoituksen ja onnistutte tuossa tehtävässä. Ja kun se, mitä teette, on myös palvelua toisille, tiedätte, että olette olemassa siinä korkeamman värähtelyn olotilassa, mikä on välttämätöntä, jotta voitte tuntea olonne tyytyväiseksi elämäänne.

Jos haluat tuntea olevasi onnellinen elämästäsi ja siitä, mitä teet elämässäsi, niin tavoittele ensin onnellisuutta, ja saat sitten inspiraation tehdä jotain, joka tuo sinulle enemmän iloa, joka antaa sinulle mahdollisuuden tuntea enemmän vapautta, luottamusta, luovuutta ja kaikkea muuta, mitä haluat kokea fyysisessä kehossa ollessasi. Kyllä, olette nousemassa ylöspäin ja se, että yhä useammat ihmiset pääsevät käsiksi henkisiin lahjoihinsa, on osa ylösnousemusta, mutta haluamme oikeastaan vain, että nautitte tuosta prosessista, että päästätte irti huolistanne, peloistanne, tuomioistanne ja kaikesta muusta, mikä estää teitä olemasta koko itsenne.

Ja kun toimitte kokonaisena itsenänne, palvelette itseänne ja muita. Asetatte itsenne tuolle korkeimmalle aikajanalle ylösnousemustanne varten ja saatte nauttia matkasta. Tiedämme, että jotkut teistä odottavat vielä noita lahjoja ja kykyjä tulevan teille, ja pelkkä tuo aikomus, tuo halu, riittää nyt. Menkää ja eläkää elämäänne ilossa ja tietäkää, että nämä kyvyt tulevat teille täydellisellä tavalla ja täydellisessä ajoituksessa. Sitten tunnette saman kutsumuksen jakaa ne maailman kanssa, niiden kanssa, jotka hyötyvät niistä.

Lupaamme teille, ettei ole mitään jännittävämpää, antoisampaa ja tyydyttävämpää kuin tehdä työtä, jonka tiedätte kohottavan muita, ja tiedämme, että jokaisella teistä on siihen mahdollisuus. Kun se tulee, tarttukaa siihen. Tämä on viestimme teille kaikille, olittepa matkallanne missä tahansa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.