Radikaalit muutokset systeemeihinne

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin kiinnostuneita henkisestä evoluutiostanne, erityisesti kun se heijastuu takaisin teidän järjestelmiinne. Ihmiset Maapallolla usein valittavat järjestelmistä, joiden osasia he ovat ja joita he ovat auttaneet rakentamaan tajuamatta sitä, että heidän kaipaamansa muutokset niihin järjestelmiin pitää ensin saada aikaan heidän sisällään. Näette radikaaleja muutoksia talousjärjestelmissä, hallintojärjestelmissä, koulutuksessa, kaupankäynnissä, kaikessa jonka voitte näihin kategorioihin laittaa. Ne tulevat kaikki muuttumaan mukananne.

Radikaalit muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä. Tämä on jotain mitä näemme monien new age- ja henkisten opettajien lupaavan. He lupaavat teille muutoksia, jotka tapahtuvat teidän ulkopuolellanne, jotka tulevat muuttamaan kaiken paremmaksi ja se kaikki tulee tapahtumaan yhtäkkiä. Me emme näe tätä tapahtuvan, koska useimmat ihmiset eivät muutu niin nopeasti. Te muututte, te muututte asteittain, ja jos tarkastelette järjestelmiänne, voitte nähdä miten ne muuttuvat hiljalleen kanssanne. Useiden vuosien aikana muutokset ovat valtavia. Mutta juuri nyt teidän tulee hyväksyä, arvostaa ja jopa juhlia muutoksia, joita näette parempaan päin.

Tällä hetkellä on enemmän läpinäkyvyyttä kuin koskaan aiemmin. Te tiedätte enemmän näistä järjestelmistä, ja se on tärkeää. Se mitä teette tällä informaatiolla on myös merkittävää. Te joudutte katsomaan sisällenne löytääksenne sille vastineen. Joko systeemi vastaa jotain mikä löytyy sisältä, jota ei pysty myöntämään, tai se vastaa jotain mitä ei voi antaa anteeksi, jota tuomitsee. Kaikki tuomitseminen ja se mitä ei voi antaa anteeksi jää roikkumaan kuin liimattuna. Ja kaikki mitä ei voi hyväksyä, joka sisällänne on, joka siis on kaikki, jää myös roikkumaan kuin liimattuna.

Joten käyttäkää niitä asioita joista ette pidä omissa järjestelmissänne juuri nyt keinona määrittää mikä sisällänne pitää laittaa uusiksi. Me puhumme ajatuksistanne, tunteistanne, uskomuksistanne, arvioistanne, peloistanne ja niin edelleen. Ne ovat indikaattoreita siitä mikä edelleen pitää sisällänne muuttaa. Voitte työskennellä itsenne ulkopuolella ilman että muutatte sisällänne yhtään mitään. Voitte tehdä asiat vaikeasti. Voitte luoda addresseja. Voitte postata muiden ihmisten artikkeleita ja videoita siitä mikä maassanne, yhteiskunnassa, hallituksessa tai taloudessa on vialla. Mutta ennenkuin olette etsineet sisältänne niitä asioita joista ette ulkomaailmassa pidä, se jatkaa siellä oloaan, luo todellisuuden sen omaksi värähtelyksi.

Se on helppoa työtä sitten kun se alkaa sujua. Täytyy vain olla virittäytynyt omiin ajatuksiin ja tunteisiin ja päästää siitä kaikesta irti. Ei se kestä vuosikausia jos oikeasti alkaa soveltaa sitä ja antaa sille kaikki huomio tässä hetkessä. Ja sitten näette hienoisia muutoksia siellä täällä, lupauksia suuremmista tulevista muutoksista, ja ennenkuin huomaattekaan, elätte maailmassa jossa haluatte elää kaikkien niiden uusien järjestelmien kanssa joita olette halunneet luoda juuri nyt, sormia napsauttamalla. Se vaatii alkuun hieman aikaa ja vaivaa, koska ulkomaailman heijastukselta ottaa aikansa päästä ihmisen sisäisen työn tasolle, mutta yhdestä asiasta voitte olla varmoja: kaikki muuttuu kaiken aikaa, ja tuo muutos on parempaan päin, koska te olette itse asiassa ylösnousemassa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.