Rakkauden todellisen olemuksen eläminen

Kuinka elää rakkauden todellista olemusta ihmissuhteissamme?

Tarkoittaako rakkaus sitä että uhraamme oman autenttisen itsemme?

Onko se toisen huomion, ajan ja jopa ruumiin omistamista?

Ehdottoman rakkauden omaksuminen

Jotta voisimme kokea rakkauden todellisen olemuksen, auttaa omaksua ymmärrys todellisesta ehdottomasta rakkaudesta. Tämä käsite on itseasiassa massiivinen askel, sillä jos rakkautemme todella on ehdotonta, siihen ei liity odotuksia tai omistamishalua. Se on puhdasta rakkautta toista kohtaan ja halua antaa heidän olla ja kokea kaikki se mitä he ovat.

Intiimissä parisuhteessa, joka perustuu tälle puhtaalle rakkauden olemukselle, kumpikin partneri haluaa toisen onnea ja täyttymystä; mitä tahansa se tarkoittaakin ja miltä se näyttääkin. Ja tällaisen kahdensuuntaisen sopimuksen yksityiskohdat ovat, tietysti, uniikkeja jokaiselle ihmiselle ja jokaselle suhteelle.

Tämä avautuminen puhtaalle ehdottomalle rakkaudelle on prosessi, kun irroitamme itsemme menneisyyden rajoittuneista kokemuksista ja rakkauden ymmärryksestä. Se tarkoittaa henkilökohtaista ja jaettua matkaa täynnä epätavallisia palkintoja, henkilökohtaista kasvua (ja haasteita) ja kokonaan uusia elämänkokemuksia ja kokemuksia omasta itsestä.

sunset in heart hands

Vapauttakaa toinen toisenne

Ehdottomassa rakkaudessa eläminen tarkoittaa vapauden sallimista partnerille jotta tämä voisi kasvaa ja kehittyä ja kokea jatkuvasti niin kuin häntä ohjataan tekemään. Te todellakin ”vapautatte toinen toisenne”. Ja tämän irroittautumisen mukana havaitaan että partnerin kasvu luonnollisesti kasvattaa sinua ja parisuhdetta.

Tämä on ihmissuhteiden uusi paradigma, joka vaatii syvempää luottamusta ja sitoutumista. Vaikka toisen ihmisen evoluutio muuttaisikin koko parisuhteen dynamiikkaa, se lopulta palvelee molempien kasvua. Pysähtyneisyyden energia toisessa ajan mittaan tulee vaikuttamaan toiseen, kun taas toisen kasvu mahdollistaa molempien jakaa ja luoda uusia asioita.

Avaamalla itsesi täydellisen rakkauden parisuhteelle, sinua kutsutaan tuntemaan sielun yhteys, molempien hoivatessa ja tukiessa toisen sielun kasvua. Ihmissuhde muuttuu rajoittuneesta siteestä, joka perustuu tiettyihin ehtoihin ja odotuksiin ”rakkauden nimessä”, molempien luomaksi tueksi uuden Itsen synnyttämisprosessissa.

Elintilan luominen toiselle

Elävän ihmissuhteen, joka sallii kummankin ihmisen täyden ja rikkaan elämänkokemuksen, luomiseen liittyy hienostunutta taiteellisuutta. Vaatii rohkeutta tehdä tilaa sille jota syvästi rakastaa, olipa kyseessä sitten lapsi, ystävä tai aviopuoliso/partneri, jotta voitaisiin astua yhä todellisempaan itseen. Kuten monet vanhemmat kokevat, tämä salliminen saattaa näkyä vähempänä aikana ja huomiona, ja mahdollisesti rakkaan irtipäästämisenä.

Tämä on todella RAKKAUTTA. Toisen parasta haluaminen enemmän kuin tarvitsee itselle. Ja lopulta tämän rakkaan vapauttamisen kokemuksen kautta vapautat itsesi täydellisempään rakkauden kokemukseen, sekä sinussa että sinulle.

Rakkaus olemisen tilana

Rakkaus todella on olemisen tila. Se on se mitä me oikeasti olemme ja jumalallinen kudos joista me kaikki koostumme. Kun opimme rakastamaan toista täysin ja päästämään irti tarpeistamme, peloistamme ja odotuksistamme heidän ympärillään, heräämme siihen rakkauteen joka sykkii sisällämme. Mahtava ja pyhä tanssi toisen kanssa johtaa meidät takaisin kotiin omaan itseemme, ja lopulta omaan jumalalliseen luontoomme… joka on puhdasta rakkautta.

 

Artikkelin julkaissut Wakeup World.

Yksi vastaus artikkeliin ”Rakkauden todellisen olemuksen eläminen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.