Ryhmämeditaatio Lähi-Idän rauhan puolesta

Kuten monilla muillakin ympäri maailmaa, sydämemme on raskas viimeisimmän väkivaltaisen konfliktin vuoksi. Laajemmassa kontekstissa, jossa Luoja tuntee Itsensä, on uskoa siihen, että kaikki on hyvin, mitään ei ole menetetty, virheitä ei ole. Tuossa uskossa on rauhaa ja ymmärrystä, toivoa ja filosofista turvallisuutta, jossa nähdään vapaan tahdon harjoittaminen, vaikkakin tietämättömänä ja tiedostamattomana. Mutta inhimillisellä tasolla, joka perustuu empatiaan, tunteisiin ja herkkyyteen inhimillistä kärsimystä kohtaan, sydän huutaa niin monien tarpeettoman tuhon ja kärsimyksen vuoksi.

Vaikka positiivisesti suuntautunut sielu näkee, että kaikki elämänkokemus tarjoaa katalyytin hengelliselle kehitykselle, se kaipaa kuitenkin maailmaa, jossa ihmisten välillä vallitsee veljeys ja sisaruus; jossa kansallisia, etnisiä ja uskonnollisia eroja juhlitaan, mutta ne eivät ole syy väkivaltaan, varsinkaan valtion järjestämään väkivaltaan; jossa taloudellinen epätasa-arvo ei nostata harvoja ylellisyyden, helppouden ja vallan stratosfääriin, kun taas monet jäävät ahdistuneina miettimään sitä, miten he ruokkivat lapsensa tai miten he huolehtivat lapsistaan, tai sitä, mikä on seuraavan laskun loppuunkäsittelyn aika, tai sitä, mikä on tilanne silloin, kun lääketieteellistä hoitoa tarvitaan.

Emme tietenkään voi luoda utopiaa, mutta voimme toimia helvetin paljon paremmin kuin nykyinen polkumme. Se ei tapahdu tuomitsemalla ja sotimalla vaan rakkaudella ja hyväksynnällä; rakastamalla ja hyväksymällä erityisesti rakastamattomat ja hyväksymättömät, pimeät ja väkivaltaiset varjot, jotka pitävät ihmiskuntaa otteessaan. Avoin sydän pyrkii rakastamaan ja hyväksymään asiat sellaisina kuin ne ovat, mutta siinä on myös toivo siitä, että pimeys voidaan muuttaa; että siellä, missä on sota, voi olla rauha; että siellä, missä on vihaa, voi kukoistaa suvaitsevaisuus, anteeksianto ja jopa sukulaisuus.

Tätä varten me L/L Researchilla, teidän kaltaisenne loukkaantuneet mutta päättäväiset etsijät, haluaisimme peräänkuuluttaa asioita. Te, jotka luette näitä sanoja, olette harvalukuisia, mutta olette voimakkaita ihmisiä; voimakkaita, koska olette herättäneet sisällänne olevan sisäisen valon etsimään Yhtä ja tulemaan Yhdeksi. Ja opintojenne kautta tiedätte, että jokainen tähän yhteiseen ponnistukseen osallistuva uusi henkilö kaksinkertaistaa ryhmän voiman, varsinkin jos se on yhtenäinen tavoitteessaan.

Näin ollen kutsumme teitä, rohkaisemme teitä ja pyydämme teitä liittymään meihin kymmenen päivän ohjelmaan, jossa rukoilemme päivittäin rauhan puolesta.

Perjantaista 2.11. lauantaihin 11.11. tarvitsette 10 minuuttia päivässä, jolloin voitte laittaa kaiken syrjään.

Tämä rukous voi tapahtua missä tahansa sinulle sopivassa muodossa, mutta jos haluat yhdistää sydämet improvisoidulla tavallamme*, kutsumme sinut osallistumaan seuraavassa muodossa:

 1. Puhdista ulkotila rakkaudella.
 2. Puhdista sisätilasi rakkaudella.
 3. Siirry nykyhetkeen ja pysyttele pyhässä hiljaisuudessa noin 5 minuuttia.
 4. Hiljaisuuden päätteeksi pyydä Korkeamman Itsen ja ohjaus-/tukijärjestelmän apua ja pyydä hetkeksi sen voimia, jotta voit palvella muita.
 5. Ymmärrä kärsimys Gazassa, Israelissa ja Länsirannalla, olipa kyseessä sotilas tai siviili, tekijä tai uhri. Pyydä, että RAKKAUS lievittäisi kärsimystä ja parantaisi sydämiä.
 6. Havaitse laajalle levinnyt vihamielisyys ja halu sotaan ja väkivaltaan. Pyydä, että VALO valaisee polun pois erillisyydestä ja kohti ykseyttä.
 7. Keskity, lepää tässä näyssä.
 8. Laajenna tuo rakastava, valontäyteinen energia yhdessä monien muiden kanssa, jotka tekevät samaa harjoitusta, niin että se kiertää maapallon ympäri parantaen ja keventäen raskasta värähtelyä. Pyydä, että kaikki, joiden sydän kuulee, heräävät sodan kuumeisesta unesta näkemykseen ihmisten välisestä rauhasta.
 9. Keskity, lepää tässä näyssä.
 10. Vapauta voima varovasti takaisin korkeammalle Itselle, joka lahjoitti sen sinulle väliaikaisesti.
 11. Vapauta harjoitus ylistykseksi ja kiitokseksi Yhdelle Äärettömälle Luojalle. Näe täydellisyys, joka on aina ollut ja tulee aina olemaan. Lepää rakkaudessa kaikkia olentoja kohtaan.

Perjantaista, 2. marraskuuta alkaen pyrimme suorittamaan tämän harjoituksen joka päivä keskipäivällä paikallisen aikavyöhykkeemme mukaan. Jos ehditte tuohon aikaan, se on ihanaa, mutta mihin aikaan tahansa pystytte, päivittäin (puhelimen muistutuksista on apua), aikokaa yksinkertaisesti liittyä yhteen meidän ja kaikkien muiden kanssa positiivisesti suuntautuneiden olentojen yhteisessä piirissä rakkauden, valon ja Luojan palveluksessa. Silloin sydämemme taotaan yhdeksi tässä voimakkaassa harjoituksessa.

Rakkaudella/valolla sinun, L/L Research


* Juuri ennen kuin Jim sai saman impulssin, rakas ystävämme Luis Rietti otti yhteyttä saatuaan voimakkaan unen, jonka hän oli nähnyt sisäisten tasojen sotaisista energioista ja positiivisesti suuntautuneista voimista, jotka pyrkivät torjumaan tätä energiaa rakkaudella. Luis vaikutti osaltaan ja myös inspiroi edellä mainittua toimintakutsua koskevaa toivetta. Hän jakaa kutsunsa täällä:

Luis: Hei veljet ja sisaret, muutama yö sitten heräsin aavemaiseen uneen, jossa näin sisäisen tason konfliktin niiden positiivisen ja negatiivisen polariteetin olentojen välillä, joita Konfederaatio on kuvannut meille aiemmin. On eri asia lukea siitä ja herättää mielikuvitus, mutta toinen asia nähdä se elävässä unessa. Olin hyvin liikuttunut. Näin ja tunsin positiivisten sisäisen tason ystäviemme voimakkaan omistautumisen ja halun tehdä kaikkensa vastustaakseen sitä ajatusmuotoista sotakoneistoa, jonka negatiiviset ystävämme ovat rakentaneet. Oli vaikuttavaa todistaa sitä jatkuvaa maagista ponnistelua, jolla jatkuvasti rakennetaan ja jaetaan voimasanoja sisältäviä rituaaleja ja lauluja. Unessa pystyin selvästi hahmottamaan, miten kaikella näkemälläni oli suora vaikutus maanpäälliseen fyysiseen tasoomme ja se liittyi kaikkeen, mitä näemme tänään ympäri maailmaa.

Herätessäni tunsin vahvan halun kääntyä puoleenne, henkiset veljeni ja sisareni ja Yhden Lain yhteisö, ja pyytää, että kokoonnumme yhteen aikomuksessa ja rukouksessa palvellaksemme tätä planeettaa tänä suotuisana sisäisen ja ulkoisen konfliktin aikana. Tätä varten ehdotan, että jos haluatte olla osa tätä ryhmäpalvelusta, että yhdymme aikomukseen ja suoritamme seuraavan meditaation ja rukouksen.

Artikkelin julkaissut L/L Research

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.