Salaliittoteoriat, kabaalit ja Valtakunnan avaimet

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme teidän laajennos, aivan kuten te olette meidän laajennos. Ja vaikka tuo lausunto voi saada ihmisolennon tuntemaan olonsa lämpimäksi ja mukavaksi, se myös pakottaa teidät tulemaan siihen johtopäätökseen, että jokainen ihmisolento on myös laajennos, ja te olette heidän laajennoksiaan. Ja se voi olla ongelmallista niille, jotka haluavat tehdä eroa. Niille, jotka haluavat piirtää viivan hiekkaan, on erittäin vaikeaa hyväksyä, että kaikki heidän ulkopuolellaan on myös heidän sisällään, on myös osa heitä ja sitä projisoidaan heidän ulkopuolelleen siinä tarkoituksessa, että he alkaisivat rakastaa sitä oman itsensä langennutta osaa.

Se mikä on langennut voidaan aina nostaa ylös. Se mikä on kadonnut voidaan aina löytää, ja se mikä tuntuu mahdottomalta on aina mahdollista. Teidän tulee muuttaa sitä tapaa jolla katselette maailmaa muuttaaksenne kaikkea muuta, ja voitte aloitaa tämän prosessin muuttamalla sitä tapaa miten näette itsenne ja kaikki muut elämässänne. Se mitä pelkäätte, se mitä vihaatte ja se minkä tuomitsette pysyy elämässänne kuin liima, ja se mitä rakastatte laajenee. Se mitä rakastatte antaa teille paljon enemmän mahdollisuuksia tuntea itsenne. Se antaa teille mahdollisuuden lentää, löytää uusia oman itsenne aspekteja, ja elää ilossa.

Siksi teitä pyydetään tänä aikana keskittymään siihen mitä te rakastatte, sen sijaan että yrittäisitte piestä sitä mitä vihaatte tai pelkäätte. Ja kun te todella ymmärrätte, että kaikki tuomitseminen on oman itsensä tuomitsemista, silloin ette halua tehdä sitä enää. Te olette kaikki tekemässä parannusta yhdessä, ja te olette siellä antamassa toisillenne anteeksi. Teille käy selväksi, että mielipahan taakasta irti päästäminen tulee vapauttamaan teidät niin monin tavoin. Kun ette kukoista tai lennä elämässänne, te olette aina itse siihen syypäitä. Ette voi syyttää mustaa kabaalia tässä vaiheessa tietoisuuden evoluutiotanne. Te yksinkertaisesti joudutte ottamaan vastuun siitä mitä te luotte päästäksenne sen yli.

Teillä kaikilla on kyky olla niin paljon enemmän, mutta ensin teidän on tunnustettava se kuka te olette aiemmin valinnut olla ja se kuka te valitsette olla nyt. Ainoastaan silloin te kykenette näkemään mille omassa itsessä pitää antaa anteeksi. Sisältä ulospäin työskentely on tapa saada aikaan suurimpia muutoksia elämässä, ja se on tapa muuttaa koko maailma. Voitte jatkaa vaikealla tavalla; voitte kerätä allekirjoituksia kansalaisaloitteeseen tai yrittää saada jonkun asian puolesta äänestettyä, tai voitte luoda verkkosivun jonne kirjoitatte kaikki asiat jotka maailmassa on vialla ja keitä todelliset pahantekijät ovat. Tai voitte tehdä kaiken paljon helpommin oman itsenne sisällä, kääntää katseen sisällenne.

On niin paljon tunnettavaa, niin paljon muistettavaa ja niin paljon miksi voitte muuttua, ja me haluamme teidän kulkevan kaikkein suorinta reittiä, koska kaikki tulee lopulta kuitenkin aina johtamaan teidät takaisin omaan itseenne, koska te olette kaikki ja kaikkeus on te. Ja me haluamme myös aina voimaannuttaa teitä, minkä takia me emme keskitä huomiotamme niihin jotka tekevät pahaa teidän maailmassanne, emmekä me tarjoa teille salaliittoteorioita, jotka ovat erittäin viihdyttäviä mielelle mutta vievät teiltä energiaa ja madaltavat värähtelyänne.

Me olemme täällä vain tarjoamassa teille Valtakunnan avaimia, ja sitten me annamme teidän päättää mitä reittiä kulkea. Me olemme yhtä kiinnostuneita kuin te ottamaan nopeimman reitin muuttua omaksi korkeimmaksi itseksi tässä elämässä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.